carla.bruni 16.06.08, 09:39 jakie mialyscie skutki po tym leku antykoncepcyjnym? jak sie po nim czulyscie? kiedys bralam plastry, ale zle sie po nich czulam i lekarz zmienil mi na rigewidon. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:41 pewnie nie zachodziły w ciąże? to jesli chodzi o skutki Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:44 gupijasio napisał: > pewnie nie zachodziły w ciąże? to jesli chodzi o skutki to mnie akurat nie dziwi;). wlasnie po to ten lek sluzy;);). Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:46 to czemu pytasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:50 gupijasio napisał: > to czemu pytasz? > ;) bo chce sie dowiedziec czy dziewczyny chudly czy tyly, czy jakies zawrosty glowy byly itd. w zyciu to troche inaczej wyglada niz napisane tam na ulotce. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:51 to nie lepiej bzykac sie w gumie? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:54 gupijasio napisał: > to nie lepiej bzykac sie w gumie? heheh no wlasnie nie;). rigewidonto nie tylko antykoncepcja dla mnie. w moim przypadku to rowniez lek ktory dziala dobrze na moje chore jajniki;)! tylko tak jakos czuje jak by mnie troche wiecej bylo, ale to moze chwilowe. pozdrawiam serdecznie;). Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:56 aha, no to chyba lekarz powinien zrobic badania przed przepisaniem nie? co z tego ze na inne działa ok? pytanie nie w tym miejscu chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:57 p.s. tez pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 09:59 gupijasio napisał: > p.s. > tez pozdrawiam:) oo dzieki;). chyba sobie poprostu wejde w wyszukiwarke;). milego dnia;). Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 10:05 serio-zrób sobie badania a potem łykaj wzajemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 10:19 gupijasio napisał: > serio-zrób sobie badania a potem łykaj > wzajemnie:) ok, ok. zrobie;). zreszta te klika kilo prydalo mi sie, bo chuda bylam jak patyk;). teraz wygladam normalnie;). Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 10:26 tzn juz bierzesz?:) hmm czy kiedys przytyłas? jakby mnie cos boląło po lekach to raczej bym nie brał Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 10:51 gupijasio napisał: > tzn juz bierzesz?:) > hmm czy kiedys przytyłas? jakby mnie cos boląło po lekach to raczej > bym nie brał nie, nieto nie o to chodzi. jakies 5 miesiecy temu lekarz przepisal mi plastry evra. bralam je 3 miesiace i czulam sie bardzo zle. zmienil mi na rigewidon. czuje sie dobrze, ale tak jak by mnie troszke wiecej. biore go juz 2 miesiac. moze na poczatku jest to normane. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 11:02 a to jak nie boli to dobrze:) moze wieksza aktywność pomoze/:) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 21:59 gupijasio napisał: > a to jak nie boli to dobrze:) > moze wieksza aktywność pomoze/:) fajnie tak popisac na temat antykoncepcji z facetem:):). Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 14:00 Brałam,miałam mega depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rigewidon. brala ktoras z Was? 16.06.08, 22:01 moj nastroj jest ok:). Odpowiedz Link Zgłoś