buglady 13.06.09, 15:03 Czy warto się poświęcić i iśc ze swoim chłopakiem na Terminatora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytoniowy_dym Re: kompromis :D? 13.06.09, 15:08 mam dokładnie ten sam problem:P w alternatywie dostałam jeszcze Antychrysta;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: kompromis :D? 13.06.09, 15:50 Oboje będzie rozczarowani (Ty dodatkowo znudzona), a jeśli chłopak jest fanem serii (jak np. ja ze wszkazaniem na T1), to rozczarowanie będzie tym większe. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: kompromis :D? 13.06.09, 18:57 Nie warto. W ogóle do mnie nie trafia chodzenie do kina na filmy, które nie interesują tylko dlatego,że to z chłopakiem/dziewczyną.To masochizm po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: kompromis :D? 13.06.09, 19:08 POSWIECAC???????? 7 lat czekania na te czesc, ja bieglam do kina jak szalona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kompromis :D? 13.06.09, 20:08 buglady napisała: > Czy warto się poświęcić i iśc ze swoim chłopakiem na Terminatora? Az tak zle Ci siedziec z Nim w kinie? To wspolczuje czasu ktory spedzacie bez "rozpraszaczy" ze pojscie na terminatora jest dla Ciebie poswieceniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kompromis :D? 13.06.09, 20:09 A tak odpowiadajac.. Ja bym poszła.. Jesli wiem, ze On pojdzie ze mna na komedie romantyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś