Dodaj do ulubionych

próbki szminki My Lip Miracle

16.11.04, 09:11
Na moje pytanie skierowane "do góry", czy poza 3 próbkami, które dodawane są
do demo, można gdzieś zdobyć pozostałe odcienie?

"W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że w ofercie nie
są dostępne próbki pomadki My Lip Miracle. Proponujemy zakup najbardziej
Panią interesującego odcienia w ofercie Demo. Wszystkie pomadki będą
dostępne w sklepie ale dopiero w katalogu 01/2005."

Porażka!!!
Obserwuj wątek
    • nea2 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 10:05
      Zawsze powala mnie inteligencja osób tam siedzących.Niech się szykują na masę
      zwrotów.
      • kjojik Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 11:43
        Do Perfect Wear tez nei ma próbek i jakoś juz nikogo to nie dziwi, a zapewne do
        My LIp Miracle nie ma z podobnego powodu!!!!
        Zauważyłyście ze opakowania Perfect Wear dsa inne, maja podwójne klknięcie przy
        zamykaniu?? No własnie.... chodzi tu o dokładne zamykanie, ponieważ w innym
        przypadku szminka sie utlenia i traci kolor i własciwości, prawdopodobnie w
        nowej jest tak samo, poniewaz w katalogu 1/2004 Perfect Wear zostaje wycofane -
        cała linia.
        A próbki zwykłych pomadek, maja raczej mało trwałe opakowania i na pewno bez
        podwójnego kliknięcia.
        • justa_79 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 11:53
          Perfect Wear wycofane czy tylko opakowania zmienione?
          • kjojik Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 12:04
            justa_79 napisała:

> Perfect Wear wycofane czy tylko opakowania zmienione?

Ostatni raz bo jest dzwoneczek, a zaznaczyli ze miana opakowanie to wykrzyknik,
            tzn błyszczyk GlazeWear - "clear" bedzie miał nowe opakowanie, czyli takie jak
            reszta pewnie
          • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 12:13
            w karcie kolorów 2004/2005 (polecamsmile) te szminki są, więc albo kolejna wpadka,
            albo rzeczywiście wycofują. Looknełam na strony amerykańską i kanadyjską - tam
            jest nowa wersja w połączeniu z błyszczykiem, na niemieckiej i angielskiej bz.
            Nie widziałam jeszcze w nowej wersji opakowania, ale już spotkałam się z tuszem
            i zmywaczem makijażu.
            pozdro
            • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 12:20
              zapomniałam jeszcze, że w USA mają też podkład w nowym opakowaniu.
              Można je zobaczyć tu:
              shop.avon.com/avonshop/find.asp?department=search&pageNum=1&find%5Fspec=Perfect+Wear
    • flower15 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 12:23
      nie zamawiałam demo a próbki dostanę smile
      • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 14:22
        właśnie odebrałam paczkę i jest w niej oprócz zestawu 3 próbek do demo(w
        podobnym opakowaniu jak był do Double Impact), drugi extra (wewnątrz
        Pinktabulous, Rosiest i Cafe Grande). Stąd wniosek, że dostanie go każda
        zamawiająca.
        Byłam we wrocławskim COK, gdzie są już testerki tych szminek. Napaćkałam na
        kartkę i teraz porównuję z próbkami, które dali. Jak się patrzy na te
        zafoliowane, to wydają się ciemniejsze niż te z kartki (w obu białe tło).
        pozdro
        • nea2 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 15:26
          wrrrrr.......Biba kiedy oglądałaś je w COK-u?Ja byłam wczoraj i powiedzieli
          mi,że może w przyszłym tygodniu będą.jaka jest ich konsystencja-są miękkie czy
          raczej takie twarde-jak Perfect Wear?.Który z róży jest najciemniejszy?Dzięki.
          • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 16:05
            Dzisiaj, wcześniej telefonowałam i przyznali się, że mają. Było sporo ludzi
            przy pulpicie, więc za bardzo nie miałam jak eksperymentować. Po papierze dosyć
            trudno się nimi maziało. Nigdy nie miałam w rękach Perfect Wear, więc trudno mi
            porównywać. Co do kolorów, już wcześniej pisałam na podstawie karty i właściwie
            się zgadza. Najjaśniejszy - Pinktastic, mam problem ze zdecydowaniem między
            Mauviest a Perfect Pink (w inny sąsiedztwie wydają się takie same), ale raczej
            ten drugi jest jaśniejszy i na końcu Pinktabulous mocno zmieszany z beżem.
            Zamówiłam Mauviest dla synowej, więc jak ją otworzy to jeszcze dodam. Nie
            będzie to dzisiaj, bo ma zajęcia do nocy.
            pozdro
            • nea2 Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 16:26
              Dzięki.Ja właśnie zastanawiam się nad Pinktabulous.No ale muszę jeszcze
              zobaczyć je na żywo.Perfect Wear czy też ta nowa z Loreala (efekt tatuażu) są
              dla mnie za twarde i mam wrażenie (może mylne),że taka szminka mi wysusza usta.
              • ciemnogrodzianka Re: próbki szminki My Lip Miracle 16.11.04, 22:19
                Ja jutro odbieram paczkę a w niej Mauviest (tez we wrocławskim COKu - pooglądam
                sobie pozostałe odcienie)
        • reniaszka Re: próbki szminki My Lip Miracle 30.11.04, 07:56
          A czy mozesz mi opisac odcien Cafe Grande ? I czy jest jakis kolor podobny do
          lososiowego badz koralowego? A, czy jest jakis zblizony do Buff?
          Pozdrawiam serdecznie - R.
          • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle 30.11.04, 09:15
            Cafe Grande przypomnina Bronze Treasure z UCR, jest ciepłym jasnokawowym brązem
            (kawa + mleko), a wg karty podobna do Sunset Rose PW i Maple Dazzle SN.
            pozdrosmile
            • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle 30.11.04, 09:21
              za szybko kliknęłam i nie napisałam, która jest podobna do Buff. Mam próbkę i
              jestem prawie pewna, że najbardziej podobna jest do Totally Twig.
              wink
              • reniaszka Re: próbki szminki My Lip Miracle 30.11.04, 09:37
                Dziekuje Ci slicznie, bardzo mi pomoglas smile
                A czy bylabys taka mila i podpowiedziala jeszcze (dla mojej siostry) ktory
                kolor jest zblizony do UCR Iced Coffee ? Kupilabym jej jeszcze na Gwiazdke...
                Pozdrawiam serdecznie!
                R.
                • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle 30.11.04, 10:53
                  Pinktabulous jest najbardziej zbliżony do UCR Iced Coffee, "maziałam" obok i
                  jest niemal identyczny. Zaczynam się zastanawiać, czy to jednak nie firma
                  powinna wspomagać nas w sprzedaży i załatwić te próbki. Często "podpieram się"
                  kartą kolorów, ale w zależności od oświetlenia, kolory wydają się inne i trudno
                  zdecydować.
                  pozdro
                  • biba46 Re: próbki szminki My Lip Miracle cd. 30.11.04, 11:17
                    Rosiest to Divine Wine BC, Super Red to Chili z BC, Wondrose to Sienna z BC,
                    Magnifispice to Chic z UCR, Berry Delight to Bashful Plum z UCR, Very Berry to
                    Rich Rose z UCR.
                    Może nie wszystko pasuje na 100%, ale mam za mało miejsca wkoło tych
                    namalowanych testerami z COK, więc mogą być pomyłki.
                    Uff, pozdro
                    • reniaszka Re: próbki szminki My Lip Miracle cd. 30.11.04, 15:09
                      Dziekuje Wam baardzo!
                      R.
    • misia777 Re: próbki szminki My Lip Miracle 30.11.04, 15:39
      Kochane forumowiczki a do czego moznaby porównac Mauviest?
      • misia777 Re: próbki szminki My Lip Miracle 01.12.04, 17:22
        podnoszę wątek bo mnie interesuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka