skarga77 21.04.13, 08:25 Usłyszałem wczoraj określenie na takich jak ja - samotnych po 30- stce - Przeterminowani. Podoba mi się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarga77 Re: Przeteminowany 21.04.13, 08:26 No tak, i błąd literowy już w temacie - przepraszam. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Przeteminowany 21.04.13, 11:51 Gdybys sie nie przyznal - pewnie nawet bym nie zauwazyla Odpowiedz Link
felicja80 Re: Przeteminowany 21.04.13, 10:16 No wiesz powiadają, że dobre wino z czasem nabiera szlachetności-no chyba, że odnajdujesz się w kategorii "bełt" -przeznaczony do natychmiastowego spożycia z piorunującym efektem przeleżakowałam w nieudanym związku parę lat...a teraz sama się zastanawiam czy jestem bardziej przeterminowana czy właśnie szlachetna Odpowiedz Link
felicja80 Re: Przeteminowany 21.04.13, 10:40 uległam fatamorganie! zawiodły mnie zmysły -szczególnie ten rozsądku Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 21.04.13, 10:54 gwen75 napisał: > Mój termin ważności jest nieokreślony, znaczy będzie wiadomy z momentem śmierci > podpisuję się obiema rękami . Nie ma to jak kopać se dół już za życia, nie Skarga? Odpowiedz Link
felicja80 Re: Przeteminowany 21.04.13, 10:56 no i co mam teraz napisać - my szlachetni 30 letni pojedynczy!-ot dylemat zabrnąć na cokół pomnika szlachetności czy czasem pozwolić sobie na bzika w życiu . Trochę smętna taka etykieta szlachetna 30letnia pojedyncza Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 21.04.13, 11:06 felicja80 napisał(a): > no i co mam teraz napisać - my szlachetni 30 letni pojedynczy!-ot dylemat zabrn > ąć na cokół pomnika szlachetności czy czasem pozwolić sobie na bzika w życiu . > Trochę smętna taka etykieta szlachetna 30letnia pojedyncza a po co te wszystkie etykietki? Przeterminowany, szlachetny ? Na co komu to? Historia życia każdego z nas jest inna i tyle... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Przeteminowany 21.04.13, 11:20 Etykietowanie ludzi to mania dzisiejszych czasów... się ponakręcają... ponazywają... a potem smęcą, że odstają od obowiązujących standardów... i mój gabinecik pełny... Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 21.04.13, 12:09 blue_velvett napisała: > Etykietowanie ludzi to mania dzisiejszych czasów... się ponakręcają... ponazywa > ją... a potem smęcą, że odstają od obowiązujących standardów... i mój gabinecik > pełny... w trudnej sytuacji mnie Kochana postawiłaś, bo wychodzi na to, że swoimi wpisami mogę odebrać Ci robotę Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Przeteminowany 21.04.13, 12:27 O robotę to jestem spokojna... raczej coraz nowe klocki wychodzą i ciągle się muszę dokształcać, żeby nadążyć za rozwojem ludzkich zachowań... Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 21.04.13, 13:11 blue_velvett napisała: > O robotę to jestem spokojna... raczej coraz nowe klocki wychodzą i ciągle się m > uszę dokształcać, żeby nadążyć za rozwojem ludzkich zachowań... a jaki nurt terapii reprezentujesz? lub do jakiego Ci najbliżej? Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 23.04.13, 18:00 szkoda blue, że mi nie odpowiedziałaś. Widocznie mało zajmujący to temat dla Ciebie..... Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 21.04.13, 11:04 gwen75 napisał: > > Tym dołem to niech się martwią inni. Nie mój problem co zrobią ze zwłokami ale nekrofilne metafory . Mnie bardziej chodziło o to że, niektórzy już za życia robią się martwi no i tak lubią się dręczyć... Odpowiedz Link
noajdde Re: Przeteminowany 21.04.13, 11:35 Za stary by zaczynać, za młody by umierać, niedoświadczony by kontynuować. "Przeterminowany" to najłagodniejsze określenie. Jak słoik ogórków, którego nikt przez lata nie miał ochoty otwierać, z pewnością nikt już nie będzie mieć ochoty próbować. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Przeteminowany 21.04.13, 11:49 Ze slodkosci to tylko ogorki kiszone - tak mawia moj brat Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 21.04.13, 12:11 hashimotka88 napisała: > Ze slodkosci to tylko ogorki kiszone - tak mawia moj brat a Noa by dodał, by tylko nie za bardzo ukiszone Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Przeteminowany 21.04.13, 12:28 Wolę korniszonki... te malutkie najchętniej... Odpowiedz Link
torado Re: Przeteminowany 21.04.13, 12:05 gwen75 napisał: > nekrofilia «zboczenie polegające na pociągu płciowym do zwłok» > > Nie nie nie, nie to miałem na myśli Torado ufffff....to mi ulżyło Odpowiedz Link
felicja80 Re: Przeteminowany 21.04.13, 16:45 no tak chodziło mi tylko o to że cóż po szlachetności wina jeśli nikt go nie spróbuje. Cóż po ludzkiej szlachetności jeśli taki człowiek szlachetny z domieszką fajnego bzika nie zostanie odkryty we właściwej interakcji z drugim człowiekiem-wtedy chyba najbardziej szkoda bzika ukrytego w nim, tak się marnuje) (a swoja drogą to przeterminowanie to może jest właśnie wtedy jak już tego bzika zabraknie w człowieku?). Odpowiedz Link
noajdde Re: Przeteminowany 21.04.13, 20:03 Przeterminowanie jest wtedy gdy do ogólnej nieatrakcyjności dochodzi jeszcze starość. Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Przeteminowany 21.04.13, 21:24 Ja słyszałam o sobie, że jestem z "drugiego rzutu", bo na koncie z jednym stałym, długim związkiem. O rozwodnikach mówi się, że są z "odzysku". Odpowiedz Link
midnight_lightning Re: Przeteminowany 08.05.13, 19:33 "...spożyć przed końcem..." kiedyś przeterminowane towary były rozdawane, dziś niszczy się je w zgniatarkach Odpowiedz Link
skarga77 Re: Przeteminowany 09.05.13, 21:50 w sumie to niezły pomysł z tym niszczeniem. Przeterminowane odpady na śmietnik! Odpowiedz Link