Dodaj do ulubionych

36 par szpilek

19.12.21, 09:46
Rozmawiałem ostatnio ze znajomą. Jak złamała nogę to lekarz powiedział że już w szpilkach to na pewno nie będzie chodziła. I wyrzuciła właśnie te 36 par(czy na śmietnik tego nie wiem). Tyle butów to ja na pewno nie nosiłem przez ostatnie 20 lat, albo i więcej. Na co komu tyle? Kobieta tuż przed 50 , trochę tęgawa ale sympatyczna.
I stwierdziła że może chodzić tylko nie na 11 cm tylko na 8
Obserwuj wątek
    • obrotowy rozne sa zboczenia. 19.12.21, 16:16
      ja znam taka, z niegroznym (dla jej zdrowia) zboczeniem.

przez lata naliczylem u niej 25 torebek
      • stasi1 Re: rozne sa zboczenia. 19.12.21, 20:01
        Pewnie to twoja żona?
    • searam Re: 36 par szpilek 19.12.21, 22:59
      Kiedy kobiety czytaja takie wywody...robi im sie niedobrze,..I mysla sobie : Kurwa, co sie stalo z tymi facetami...?
      • tomekzgor Re: 36 par szpilek 20.12.21, 12:49
        No właśnie - kobiety lubią mieć dużo butów i torebek. Potrafią o nich długo rozmawiać. Zauważają jakieś niuanse, na które ja bym nigdy nie zwrócił uwagi.
        Znam faceta, co ma 5 samochodów, a inny ze 30 wędek.

A z tym obniżeniem obcasa z 11 do 8 cm to jeszcze zapewne się okaże wink
        • stasi1 Re: 36 par szpilek 22.12.21, 16:48
          Ostatnio widziałem ją na dość niskim obcasie, raczej szła dość śmiesznie.
      • stasi1 Re: 36 par szpilek 20.12.21, 17:28
        Czemu co się stało? To jest dużo kobiet które mają te w ogóle 36 par obuwia? Akurat teraz znajoma stwierdziła że będzie miała bardziej normalną ilość tego obuwia. Czy się tego dowiem to nie wiem bo się chyba pogniewała na mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka