aniuta75 No tak 07.06.10, 15:28 Myślami przy TB a jutro to LTM przeca. Ehhh zakręconam . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: No tak 07.06.10, 17:31 a ja pamietam o LTM i nawet mialam o tym napisac ale stwierdzilam, ze nie bede ci wacika zasmiecac a nowego na te okazje nie chcialo mi sie zakladac, hi, hi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: No tak 07.06.10, 20:04 o. a ja myslalam ze sama to tutaj ogladam a nam sie bardziej nawet drugi sezon podoba bardziej niz pierwszy drugi jest zajebiaszczy. i wkurza mnie ze nie wiem czy on wygral te podwojne zero czy nie;-> Odpowiedz Link
luczijka Re: No tak 07.06.10, 17:47 aniuta75 napisała: > Myślami przy TB Jakoś ten tydzień przepękamy (przynajmniej ja nie będę miała z tym wielkiego problemu ). Odpowiedz Link
ilekobietamalat 3x01 14.06.10, 10:43 och jak tesknilam za ta czolowka!! yyyyyyy, eryczek w pelnej okazalosci i owszem,ale w mocno nieapetycznej scenie "pieprzenie sie jak wampiry" nie dziekuje i oficjalne fuuuuuuuuuuuuuuujjjjj yyyyyychhhhhhh i eeeeeeee, po snie sama chociaz fajniej by bylo gdyby to nie byl sen;P Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x01 14.06.10, 12:27 juz ogladalas?? ja czekam do wieczorka...napisy juz som? ide zobaczyc.. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x01 14.06.10, 13:30 ogladalam z samego rana online ps. czy tlumaczenie 10tomu juz jest? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x01 14.06.10, 14:18 niee. na arzie zeby nas poszczuc puszczaja nam pojedyncze strony.... normalnie....na glodzie ejstesm Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x01 15.06.10, 08:18 no dobra, ale ja bym sie tam chetnie powiesila.... Pam genialna. Sookie jak zawsze wsierwiajaca. znam taka jedna ktora sie namietnie kocha w Billu i ten sen ja by zabil chyba fajnie...sie nei moglam juz doczekac... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x01 15.06.10, 08:46 widac ja jestem tradycjonalistka;P generalnie to mimo ze byl goly i wesoly to nie wywolywal dreszczy, przynajmniej u mnie wole go w wersji przescierdalowej;P Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: True Blood S3 15.06.10, 21:12 o jak miło, że wrócili od razu zapachniało latem! Ale Sookie i Bill jacyś tacy wymęczeni, schudli. Trouble in paradise? Odpowiedz Link
ilekobietamalat a 16.06.10, 23:37 a ten film ktos widzial? ma taki ladnie wygladajacy plakat;PP Odpowiedz Link
ilekobietamalat 3x02 21.06.10, 12:37 eryczek taki..przygaszony jakis. poodba mi sie natomiast pan przyszlykochanek tary ma jakis taki urok;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x02 21.06.10, 23:03 No smutnawy dość był Mr Northman . A ten wampir w kowbojskich butach to przyszły kochanek Tary? Terry jest super . No i Jason dał popis hehehe. Odpowiedz Link
ka_thy Re: 3x02 22.06.10, 13:40 Hmm, pomarudzę, ale jakoś nie podoba mi się ten trzeci sezon. Nawet wampir w kowbojskich butach Mam wrażenie, że robi się coraz bardziej wymyślnie, na zasadzie - co by tu jeszcze ... Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 3x02 22.06.10, 14:53 No mnie rozwalili Godric i Eric w nazistowskich mundurach. To niestety jest zazwyczaj sygnał, że serial goni w piętkę i sam się ośmiesza. Nie wiem, dlaczego akurat sięgnęli po ten motyw. I wygląda na to, że chcą ciągnąć ten wątek dalej Natomiast bardzo podobała mi się scena wampirzej uczty, rewelacja. I sam król Mississipi (o ile dobrze pamiętam) ze swoją świtą. Wątek Jessicki też jest super poprowadzony. Pam jest świetna. Pan w kowbojkach, tak jak już wcześniej mówiłam, mniam . Szkoda tylko, że od samego początku zaznaczyli mocno, że to jest podejrzany gość - przez scenę z przeglądaniem kartoteki Sookie. Tylko ciekawe, GDZIE ta kartoteka była, w czyjej skrytce? Mam wrażenie, że bardzo komplikują wątki, żeby nie nudzić ludzi, którzy już czytali książki (bądź co bądź bestsellery). Ja jestem całkiem zagubiona - nie mam pojęcia w którym tomie jesteśmy, co będzie dalej? Co z Loreną? Spłonie na dobre? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x02 22.06.10, 15:09 odkad przeczytalam ksiazki nie bardzo ogarniam watek godric eric, zwlaszcza ze jak juz gdzies pisalam, watek stworcy eryczka w ksiazce byl o niebo fajniejszy. no ale niech maja.. eryczek w nazistowskim mundurze wygladal naprawde.. hmm, na miejscu? pasowao mu, niestety, natomiast godric wygladal idiotycznie;D ale cala mysl pokazywania przeblyskow zycia eryczka nie tylko z czasow dzikich wikingow jest super.. kartoteka byla u billa nie? bylam pewna ze byla u billa. bardziej mnie zastanawia czy to ten wampir czy insze cos zlikwidowalo to cialo co co jessica je wyprodukowala;> tom jest jasny, jesli chodzi o glowny motyw, ale zauwazylam ze pojawiaja sie watki z innych moze w nieco odmiennych wersjach. sook z pistoletem w ostatniej scenie i rzucajacy sie eryczek.. hmm tom 4 - debbie pelt? Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 3x02 22.06.10, 18:29 a ten wampir w kowbojskich butach to nie jest przypadkiem Charles Twining z 5 tomu? Ten pirat? Zdradził go brytyjski akcent No i kwestia porwania Billa też miesza tomy książki - w 3. tomie porwał go król Mississipi żeby ukraść bazę danych, a w serialu mowa jest o wymuszonym politycznym ślubie z Sophie-Anne, który odbył się w tomie piątym, i z królem Arkansas. Tak więc pozostaję przy swoim twierdzeniu, że nie wiemy w jakim tomie jesteśmy Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x02 22.06.10, 18:38 >> No i kwestia porwania Billa też miesza tomy książki - w 3. tomie porwał go król > Mississipi żeby ukraść bazę danych, a w serialu mowa jest o wymuszonym > politycznym ślubie z Sophie-Anne, który odbył się w tomie piątym, i z królem > Arkansas. to jest tak zwane dwa w jednym;D swoja droga, ja mam juz mega mentlik w glowie przez czytanie i ogladanie. w serialu billu to w ogole ta baze danych zrobil?! > a ten wampir w kowbojskich butach to nie jest przypadkiem Charles Twining z 5 > tomu? Ten pirat? Zdradził go brytyjski akcent o mamo nie mialam w ogole takich skojarzen, kompletnie mi sie inaczej wydawal..ale moze faktycznie.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x02 24.06.10, 19:08 ten od tary to franklin mott z tego co widzialam na true blood jesli chodzi o obsade. napewno nie wprowadzali teraz pirata. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x02 24.06.10, 19:05 nieeee debbiieeeeee... przeciez jeszcze sie nie poznaly. zauwazcie ze nie ma tu generalne bubby. a kto zadziabal pierwszeg wilkolaka? buba. co prawda w barze..ale mysle ze to sie tak z grubsza potoczy. to jest to pierwsze zabojstwo. ina zamiast jej dom wstawcie se bar a zamist buby wikinga. tk se kombinuje Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x02 24.06.10, 21:20 nie mowie ze to teraz debbie,tylko ze motyw jak z debbie. spooojleeeeeeerrrrrr: a debbie i tak w tym sezonie bedzie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x02 24.06.10, 22:12 aaa ja mam problem jakis ostatnio z zakminieniem. wiosna czy co??? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x02 24.06.10, 23:08 pszczolaasia napisała: > aaa ja mam problem jakis ostatnio z zakminieniem. wiosna czy co??? lato wlasciwie. (dzis cale 13st.. zmarzlam jak cholera bo ciuchy sie juz przeprowadzily a ja jeszcze nie;> Odpowiedz Link
pszczolaasia no obejrzalam se jeszcze raz 24.06.10, 19:00 poki nie spie. i pan w kowbojkach- frnaklin mott. starszy bogaty wampir. przyszly kochanek tary. wg ksiazki postac mocno antypatyczna w sumie, choc pewno w swiecie wampirow normalny. jesli ida wg ksiakzi to w domu billa comptona i nie pracowal na niczyje zlecenie wg knigi... eryczek przygaszony fakt...ale ja i tak ze wzgledu na niego czekam na 4 serie w pam sie bym kochala gdybym nie kochala wikinga. uwielbiam ja dżessika mnie coraz bardziej bawi no wlasnie co z lorena. wydaje mi sie ze oni teraz beda ten wontal wg knigi...ona wiecie co bedzie robic i komu i kto ja zabije. tak mysle. ale staram sie nie nastawiac ze tak bedzie. mzoe byc przecez zupelnie inaczej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no obejrzalam se jeszcze raz 24.06.10, 22:11 sooorrryyy noooo ale ja tak bardziej o ksiazce i o aktorach co wyczytalam...i co z trajlerow widac parodn. nastepna raza sie oflaguje i bede glosno obwieszczac ze chce spojlerowac. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: no obejrzalam se jeszcze raz 24.06.10, 21:17 ta od poczatku myslalam ze jesli chodzi o tare i wampira to nie bedzie sie bardzo roznilo od ksiazki,tyle ze tego kolesia akurat inaczej sobie wyobrazalam. boszz ja chce 4 sezon. i juz i natychmiast. wczoraj obejzalam odcinek jeszcze raz (kuba oglada z napisami,wiec wszystko ogladam po dwa razy;P)i tak jakos malo sie dzieje. tzn niby cos sie dzieje,ale jakos przegadany i nudnawy ten odcinek.. a moze to wlaasnie przez to ze ksiazki przeczytalam,i ze czekam na 4? ysz. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no obejrzalam se jeszcze raz 24.06.10, 22:14 no ja tez w sumie sobie go inaczej wyobrazalam...ale w filmie korystniej wyglada dokladnie dlatego ze czekasz na 4-ty jezus ja bym chciala to juz zobaczyc... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: no obejrzalam se jeszcze raz 24.06.10, 23:07 > dokladnie dlatego ze czekasz na 4-ty jezus ja bym chciala to juz zobaczyc... nooooooooooooooooooooooooooo. jak ja mam rok wytrzymac?! Odpowiedz Link
ilekobietamalat sezon 2;D 21.06.10, 19:45 www.youtube.com/watch?v=tPcRjHGQ-q0 naprawde komus sie nudzi w zyciu;D ale fajnie sie oglada Odpowiedz Link
ilekobietamalat ciekawostki;> 22.06.10, 17:17 www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,8045977,True_Blood__odwazna_scena_seksu_wycieta__Za_ostra_.html pfff, i dobrze. bylabym wsciekla gdyby chodzilo o eryczka..ale billu, nie dziekuje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x3 28.06.10, 23:16 Ale jakiego rodzaju szyyytttt? Bo mnie tak średnio sie podobało chyba... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x3 29.06.10, 08:45 szyt rodzaju o kurde, dziwnie. ta ostatnia scena mnie rozwalila i zniesmaczyla nawet troche. ukrecanie glowy? to nie na moje sily. Odpowiedz Link
luczijka Re: 3x3 30.06.10, 15:25 ilekobietamalat napisała: > ta ostatnia scena mnie rozwalila i zniesmaczyla nawet troche. > ukrecanie glowy? to nie na moje sily. Billu i Lorena zawsze lubili na ostro Pamiętasz jak w którymś z poprzednich sezonów robili to, nurzając się w hektolitrach krwi? To dopiero była jazda A tak w ogóle to dochodzę do wniosku, że ta dwójka jest klasycznym przykładem "love-hate relationchip" Odpowiedz Link
luczijka Re: 3x3 30.06.10, 15:27 luczijka napisała: > "love-hate relationchip" Tfu, znaczy "love-hate relationSHIP" ;P Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x3 29.06.10, 09:05 mnie chyba ten serial bedzie wkurzal ten docinek mnie wkurzyl. jedyne co mi sie podoba niezmiennie to Pam Jess tez jest kul i lafajet ale sookie...billu...wrrrrr! alcide tez jakby miekkim tym tam..robiony. sama nie wiem. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 3x3 29.06.10, 16:22 Też mi się nie podobało Niestety. Jakoś stracili "ducha" z poprzednich sezonów. Ale szkoda Odpowiedz Link
luczijka Re: 3x3 30.06.10, 13:04 A mnie akurat najbardziej podobał się trzeci odcinek... Dwa poprzednie były do bani ;P No zobaczymy co będzie dalej z TB Na razie wystarcza mi, że nie ma Mendy i Fellowship of the sun To już są olbrzymie plusy tego sezonu Drugim plusem jest Alcid Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x3 30.06.10, 14:02 > Drugim plusem jest Alcid on mi sie tak mitowo cashowato widzi) Odpowiedz Link
luczijka Re: 3x3 30.06.10, 14:17 ilekobietamalat napisała: > on mi sie tak mitowo cashowato widzi) A mi on przypomina Rodrigo Santoro Odpowiedz Link
luczijka Re: 3x3 30.06.10, 14:28 luczijka napisała: > A mi on przypomina Rodrigo Santoro Ale tylko wtedy gdy obaj mają półdługie włosy Alcid Rodrigo Odpowiedz Link
ilekobietamalat 3x4 12.07.10, 09:45 mam nieodparte wrazenie ze serial robi sie jakis przegadany. niby jest akcja,ale jakos tak.. hmm moze sie rozkreci, ale mam wrazenie ze mial lepsze tempo kiedys;> piosenka koncowa natomiast jest fantastyczna Odpowiedz Link
agamasia Re: 3x4 12.07.10, 17:41 ilekobietamalat napisała: > piosenka koncowa natomiast jest fantastyczna A oto piosenka www.youtube.com/watch?v=cgqOSCgc8xc Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x4 12.07.10, 18:13 agamasia napisała: > ilekobietamalat napisała: > > > piosenka koncowa natomiast jest fantastyczna > > A oto piosenka > www.youtube.com/watch?v=cgqOSCgc8xc > ha! no wlasnie ze nie ta piosenka rowniez orydzinal jest bez tej pani, a jednak, ta na koncu tb jest jeszcze inna wersja zapewne rowniez spiewana przez tego pana;D ale jednak troche sie rozni;D w koncowce tb jest taki efekt jakby spiewal przez megafon;D a ani w tej wersji z pania ani w wersji bez pani tego efektu nie ma;> w dodatku ta w tb ma szybsze tempo i jakby meskie chorki;P i tej wersji nie moge znalezc a jest najfajniejsza;P Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 3x4 13.07.10, 08:35 znaczy sie tak.. ksiazka jednak ciazy i to bardzo. niby wszytsko idzie w tym sam ym keirunku..no moze nie wszystko ale pewne watki...no ale. w kazdym razie, mam nieodparte wrazenie, ze wlasnie skonczyli wprowadzenie robic. znaczy sie wstep. a ja teraz ide na 2 tygodnie urlopu i nie wiem kiedy 2 nastepne obejrze Odpowiedz Link
magdawaw1 dobra, przyznam się ... 13.07.10, 09:35 mimo mojej niechęci do tematów wampirskich z barku innych seriali zaczełam oglądać TB, ale od 3 sezonu...no cóz skwar na zewnątrz, a w serialu tylu przystojnych panów biegających bz koszuli...cóż mogłam zrobić - tylko zacząć oglądać....i ten new wilkołaku jest całkiem, całkiem....tym bardziej,ze głownie wystepuje bez koszuli;- p... Odpowiedz Link
ka_thy Re: 3x4 13.07.10, 10:13 ilekobietamalat napisała: > piosenka koncowa natomiast jest fantastyczna Piosenka może i niezła ale scena - okropna. Odnoszę wrażenie, że twórcy prześcigają się w pomysłach czym by tu bardziej zszokować widza. Ciekawe co jeszcze wymyślą. Gwałt już był, kanibalizm też, no cóż, chyba mi brakuje wyobrażni Odpowiedz Link
ilekobietamalat 3x05 19.07.10, 11:08 nieee no pojechali z ta historia eryczka;D absolutnym hitem odcinka byl lafayette jego zalotnymi oczkami;D tara natomiast,mimo ze ma GENIALNA mimike, i to co robi ze swoimi oczami to w ogole wow, to jakos.. wkurza mnie;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x05 19.07.10, 22:40 Lafayette i jego chłopak rządzą . A Tara mnie wkurza strasznie, taki babochłop . Ciekawam kim jest ta dziewucha leśna co się z Jasonem nam chu migdaliła? Te co książki czytały pewnie wiedzą ale niech nie mówią . Pewnie znowu jakaś popaprana nimfa . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 3x05 20.07.10, 09:47 odcinek niezły, uśmiałam się...nieźle popaprany jest ten new wampir (vel Cromwelll z Henryczka);-p Odpowiedz Link
ilekobietamalat 9 crimes 22.07.10, 09:52 znalazlam! trublodowa wersje tej piosenkina jutubue oczywiscie wszystkie poblokowali,ale ja ja mam haaa jak by ktos chcial to sluze;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat WOW;> 24.07.10, 18:54 spojelry www.youtube.com/watch?v=rCUW5Qd0upU&feature=player_embedded Odpowiedz Link
asiaw73 Re: WOW;> 25.07.10, 17:13 No i co mnie podkusiło, żeby oglądać??? Przedtem nie mogłam się doczekać następnego odc. a teraz chciałabym zobaczyć od razu cały sezon Odpowiedz Link
ilekobietamalat 3x6 27.07.10, 15:34 za duzo krwi. zastanawiam sie po co mi obrazki tary wyrywajacej kawalek szyi franklinowi. nie zrobilo to na mnie wrazenia och, raczej odruch wymiotny. a eryczek w tym sezonie jest jakis potwornie zdolowany Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x6 27.07.10, 22:56 A mnie się podobało bo ja lubię krwiście . Na Boga toż to serial o wampirach to krwi dużo musi być . Co do Eryczka... Zdołowany może nie (chociaz biorąc pod uwagę, że odnalazł mordercę swojej rodziny i ma świadomość, że nie może zabić go od razu to może troszkę) on jeno przemyśliwuje chitry plan zemsty. Nie widzisz jak mu trybiki w głowie szybko pracują? No i cudnie odgrywa zaloty do króla . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x6 28.07.10, 08:55 aniuta75 napisała: > A mnie się podobało bo ja lubię krwiście . Na Boga toż to serial o wampirach > to krwi dużo musi być . po pierwsze primo, wcale nie;P tak sa serio, jakos ta scena z tara mnie.. nie mam nic do duzej ilosci krwi ale to bylo niefajne. Odpowiedz Link
ka_thy Re: 3x6 28.07.10, 09:06 > tak sa serio, jakos ta scena z tara mnie.. > nie mam nic do duzej ilosci krwi ale to bylo niefajne. To było meganiefajne Ja zamknęłam oczy. Zresztą nie tylko wtedy. A po tym odcinku podtrzymuję swoją opinię o tym, że twórcy TB postawili sobie za cel szokować widza, z kazdym odcinkiem coraz bardziej. Aż się boję co bedzie w finale bo podobno ma być ostro. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 3x6 28.07.10, 10:19 dla mnie ta scena z Tarą była niezamierzenie śmieszna, jakby z komedii z Charlie Chaplinem. Słuchajcie czy to znaczy, że Franklin nie żyje? Trochę go polubiłam jako magnificent bastard jest w tym sezonie lepszy od Eryczka - któremu z kolei naprawdę nie posłużyło przyciemnienie włosów. Poza tym podobało mi się, może z wyjątkiem przeciąganych niemiłosiernie scen romansu Lafayette'a z Jesusem - po prostu nie znajduję się w targecie takich scen i to dla mnie stracony czas antenowy. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x6 28.07.10, 11:06 przeciąganych niemiłosiernie scen > romansu Lafayette'a z Jesusem - po prostu nie znajduję się w targecie takich > scen i to dla mnie stracony czas antenowy. a owszem, ja tez nie ,a moj chlop jak zobaczy to odpadnie.. bo tematy gejowskie go "kreca" we filmach tylko jak sa przerysowane i zabawne.. wcale z reszta mu sie nie dziwie;D franklin zyje, przynajniej na moj gust. nie sadze zeby rozpackana czaszka mu w czyms przeszkadzala;D zregenerowal sie chlopak napewno. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3x6 28.07.10, 11:23 Oczywiście, że żyje. Aby zabić wampira nie wystarczy rozpierdzielić mu czaszki. Tu potrzeba bardziej radykalnych środków jak przebicie kołkiem albo dekapitacja . Głupia ta Tara jak but, bo miała nad podorędziu taki piękny tasaczek nadający się w sam raz do odcięcia głowy Franklina (sory ale mnie się to imię wcale z wampem nie kojarzy ino z żółwiem, postacią z dziecięcych bajek, co jeszcze bardziej potęguje szeroki uśmiech na mej twarzy ) a wybrała takie gie . Odpowiedz Link
ka_thy Re: 3x6 28.07.10, 11:53 Nie mówiąc o tym, że trzonek tej kolczatej kuli, którą waliła Franklina po głowie to był piękny, klasyczny kołek. Jak zdejmowała go ze ściany byłam przekonana, że zaraz przebije faceta. Widać Franklinowi jeszcze nie dane jest umrzeć. Zresztą byłoby go szkoda, to jedna z barwniejszych postaci tego sezonu. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 3x6 28.07.10, 12:34 > Zresztą byłoby go szkoda, to jedna z barwniejszych postaci tego sezonu. to po piuerwsze, a po drugie (tu wkracza moja romantyczna dusza;P) tara skrycie kocha franklina i nie moze pozwolic zeby zginal;D taka wiecie, duma i uprzedzeie w wersji hard;P predzej czy pozniej franklin pewnie bedzie musial zniknac, co mnie bardxo martwi, bo jest to moja absolutnie ulubiona postac.. w ogole mogli by o nim osobny serial zrobic;D (oczywiscie eryczek jest najulubienszy,ale to przeciez wszyscy wiedza,wiec pominelam;P) Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 3x6 28.07.10, 14:18 ilekobietamalat napisała: > taka wiecie, duma i uprzedzeie w wersji hard;P ROTFL!! Odpowiedz Link
aniuta75 Ekhm... 03.08.10, 18:29 Przyznam się, że ten Alcide cały to mi jakoś na początku nie przypadł do gustu . Ale coraz bardziej mnie się zaczyna podobać . A już po tym zdjęciu to na bank mi się spodobał . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ekhm... 04.08.10, 08:50 nooo mi sie od razu podobal siem powinnam wypowiedziec co do trzech ostatnich czesci. podoba mi sie coraz bardziej w skrocie. nawet eryczek. tylko jeszcze wciaz wkiurzaja mnie roznice miedzy kniga i filmem. te odstepstwa leza mi na duszy. ale jest juz ok. tylko ciekawe co bedzie dalej... Odpowiedz Link
luczijka Re: Ekhm... 06.08.10, 23:06 Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Alcid fajny jest i kropka. Odpowiedz Link
galaxian1 True Blood S3 :P 06.08.10, 22:21 Muszem się pochwalić, że już oglądam na bieżąco Odpowiedz Link
luczijka Re: True Blood S3 :P 06.08.10, 23:05 No, no, no Się sprężyłeś <lol>. Jesteś prawie tak dobry jak Aniuta Btw najnowszy odcinek znowu bardzo krwisty i bardzo dobrze Szkoda tylko, że ukatrupili Lorenę Nie wybaczę im tego ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood S3 :P 06.08.10, 23:09 luczijka napisała: > No, no, no Się sprężyłeś <lol>. Jesteś prawie tak dobry jak Aniuta Ale ona to chyba na "przewijaniu" ogląda? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: True Blood S3 :P 08.08.10, 10:57 Żadne "przewijaniu"! Ja po prostu taka fantastyczna jestem . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood S3 :P 08.08.10, 09:03 > Btw najnowszy odcinek znowu bardzo krwisty i bardzo dobrze Szkoda tylko, że > ukatrupili Lorenę Nie wybaczę im tego ;P nuuuda. ja jestem niepocieszona z powodu magistra Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood S3 :P 08.08.10, 10:53 ilekobietamalat napisała: > nuuuda. Niestety co sezon to nudniejszy. Już 2gi nie był rewelacją, ale w 3cim to nic nie robią tylko gadają o tym kto ma mieć Suki Wątek króla wampirzaka nudny, wątek brata Suki też wyjątkowo nudny, a i wątek "Sama Psinki" też zupełnie mnie nie interesuje. Po fajnym pierwszym sezonie, pełnym pomysłów i humoru - robi się coraz senniej. Odpowiedz Link
luczijka Re: True Blood S3 :P 08.08.10, 15:59 ilekobietamalat napisała: > nuuuda. ja jestem niepocieszona z powodu magistra To sobie obejrzyj pierwszy sezon Damages - tam będziesz go mogła podziwiać do woli Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood S3 :P 08.08.10, 16:53 > To sobie obejrzyj pierwszy sezon Damages - tam będziesz go mogła > podziwiać do woli a wiem wiem,widzialam kilka odcinkow,ale jakos nie pociagal mnie ten serial. Odpowiedz Link
galaxian1 dresik :D 10.08.10, 14:00 A jak się podobał Billu w dresiku ? Dla mnie rewelacja Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: dresik :D 10.08.10, 14:12 dresik i Billu bez rewelki.... jedynie akcja Erik z mężem Rusella godniejsza uwagi...a tak to mhm.. zabili mi ulubionego wampira (tego z Tudorów), dobrze ze został przynajmniej ten fajny wilkołak Alistat czy jak on tam się zwie...a ta Crystal jakaś taka wypłoszowata... Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: dresik :D 10.08.10, 14:18 waleczna Sookie mnie rozśmieszyła Billu w dresiku słodki. I szkoda mi męża Russella, fajną był postacią. Poza tym niestety nudy na pudy - oglądając odcinek wspominałam pierwszy sezon, kiedy różne wątki, mimo że pokręcone, były trafnym komentarzem do rzeczywistości. Teraz jakoś nic odkrywczego tam nie ma, wątki są przekombinowane - i naprawdę kuleje aktorstwo Odpowiedz Link
ka_thy Re: dresik :D 10.08.10, 14:33 Bill w dresiku wygląda strasznie biednie (bez dresiku zresztą też ). Wygląda jakby Sookie wyssała z niego wszystkie soki Odpowiedz Link
aniuta75 Re: dresik :D 10.08.10, 17:00 No dresik przedni . Ale wolę pochlapany krwią turkusowy sweterek Eryka . BTW już myślałam, że Eryk dziabnie pana królewskiego męża w dupkę a on go dziabnął patykiem w plecy . Łeeee . Jeszcze 4 odcinki do końca . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dresik :D 11.08.10, 00:02 Billu w dresiku wyglada jak z kadry narodowej NRD A to towarzycho od Crystal, to co to za jedni? Zombiaki jakieś czy inne czorty? Wpierniczali jakąs padline czy co...? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dresik :D 11.08.10, 10:02 aniuta75 napisała: > Nie, no oni wszyscy chyba shapeshifterami są . > > ano som konkretnymi nawet jakimis, o ile nic sie nie zmienilo w ksiazce to byl calkiem fajny motyw, z jasonem i ta crystal (tzn na poczatku) i ciekawa jestem czy cos niecos bedzie jak w ksiazce.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Ikobieto 12.08.10, 11:18 podoba ci sie ten motyw hotshot? bo ja jestesm nim zdegustowana...i to bardzo. calvin norris handluje dragami i vii... nie do pomyslenia. ja generalnie po ostatnim odcinku zupelnie nie wiem co myslec. zupelnie. a crystal jaks taka niedorobiona i holly tez zupelnie nie wiem czemu teraz? mam meiszane uczucia. jeszcze kwila i zaczne zalowac ze czytalam knigi! i oczywiscie najbardziej podoba mi sie erys w zachlapanym sweterku a najbardziej calusienki nagi nawet jesli jego rodowe klejnoty przeslania malzonek krola Odpowiedz Link
ka_thy Re: dresik :D 11.08.10, 21:31 > BTW już myślałam, że Eryk > dziabnie pana królewskiego męża w dupkę Aniuta, możesz sprecyzować czym go miał dziabnąć w tę dupkę? > Jeszcze 4 odcinki do końca Pani raczy żartować! Ja ciągle czekam aż coś się zacznie dziać a Ty mi piszesz, że już prawie koniec. Nie bawię się tak Odpowiedz Link
aniuta75 Re: dresik :D 11.08.10, 22:38 ka_thy napisała: > > BTW już myślałam, że Eryk > > dziabnie pana królewskiego męża w dupkę > > Aniuta, możesz sprecyzować czym go miał dziabnąć w tę dupkę? Nooooo kikutkiem . Odpowiedz Link
ka_thy Re: dresik :D 12.08.10, 08:09 Hi hi hi, kikutkiem A tak poważniej, to ja myślę, że ta scena to była taka gra wstępna , że męski seks będzie jeszcze pokazany - mamy parę Jesusa i Lafayetta. Tak, że jeszcze nas zaszokują To tak gwoli mojej teorii szokowania w TB3. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dresik :D 12.08.10, 09:30 aniuta75 napisała: > ka_thy napisała: > > > > BTW już myślałam, że Eryk > > > dziabnie pana królewskiego męża w dupkę > > > > Aniuta, możesz sprecyzować czym go miał dziabnąć w tę dupkę? > > Nooooo kikutkiem . > > no nieee, przy eryczku slowo "kikutek" brzmi conajmniej nie na miejscu;D absolutnie to nie moze byc prawda;d chyba ze jakiegos innego kikutka masz na mysli.. Odpowiedz Link
ka_thy Re: dresik :D 12.08.10, 09:51 > no nieee, przy eryczku slowo "kikutek" brzmi conajmniej nie na > miejscu;D absolutnie to nie moze byc prawda;d I tu własnie przypomniał mi sie stary kawał o tym, że taki ma takiego a taki ma takiego - oczywiście w tym momencie trzeba pokazać to ręką Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dresik :D 12.08.10, 11:23 szafa z malym klucyzkiem w sensie? eee napewno nie;> Odpowiedz Link
luczijka Re: dresik :D 12.08.10, 14:35 aniuta75 napisała: > ka_thy napisała: > > > > BTW już myślałam, że Eryk > > > dziabnie pana królewskiego męża w dupkę > > > > Aniuta, możesz sprecyzować czym go miał dziabnąć w tę dupkę? > > Nooooo kikutkiem . Po Mistrzostwach Świata w RPA to się mówi "wuwuzelą", a nie jakimś tam "kikutkiem" Ale tekst i tak boski Od dziś nocami będzie mi się śnił Eryk i jego kikutek Odpowiedz Link
galaxian1 Re: dresik :D 12.08.10, 19:31 luczijka napisała: > Ale tekst i tak boski Od dziś nocami będzie mi się śnił Eryk i jego kikutek Ja tu o dresiku, a te zboczona baby o kikutkach !!! Odpowiedz Link
luczijka Re: dresik :D 12.08.10, 19:51 Oj bo Ty zawsze chcesz gadać o pierdołach (np. dresikach) zamiast przejść do konkretów (to jest kikutków) Odpowiedz Link
ilekobietamalat zapomnialam ktory to odcinek;D 16.08.10, 19:31 generalnie.. niech billu juz sobie pojdzie. niepokoi mnie to ze on ciagle jest. po drugie hit roku.. "Now, time for the weather. Tiffany?" mialam srednie zdanie o odcinku (ten poczatek nad galaretka z talbota, ble.. akurat jadlam;> ale ostatnie zdanie mistrz! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: zapomnialam ktory to odcinek;D 16.08.10, 22:11 > niech billu juz sobie pojdzie. niepokoi mnie to ze on ciagle jest. Niech sobie idzie w pipu... i najlepiej niech zabiera ze sobą Suki ! Odpowiedz Link
magda.evie.zoe to był odcinek 9 17.08.10, 09:32 przemowa Russella była świetna, siedziałam z opadniętą szczęką Ciekawe kto by tak mógł w polskiej telewizji objawić swoje prawdziwe oblicze Poza tym krwawa scena miłości pod prysznicem była strasznie niesmaczna, czy tylko mi się wnętrzności przewracały? Przy galaretce z Talbota też. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: to był odcinek 9 17.08.10, 09:50 > > Poza tym krwawa scena miłości pod prysznicem była strasznie niesmaczna, tak jak wszystkie sceny suki bilu.ja rozumiem ze oni sa para, i moga sie macac, i niewiadomoco robic przed kamerami,ale nie musze tego ogladac;D gdzies chyba czytalam ze miala byc tez scena onarobilodamu, ale wycieto bo byla za bardzo. dzieki bogu ze wycieto;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: to był odcinek 9 17.08.10, 11:19 ilekobietamalat napisała: > scena onarobilodamu, ale wycieto bo byla za bardzo. Moze wyjdzie wersja unrated na DVD Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: to był odcinek 9 17.08.10, 12:45 albo dadzą na youtube... w każdym razie widzę, ze nie byłam jedną, której się nie podobała scena sexu w strugach krwi...no cóż pozostaje nam już tylko poczekać jak pokażą Lafayetta z kochasiem... jedno można powiedzieć to nie był odcinek do oglądania przy jedzeniu... A Rusell panu spikerowi chyba wyrwał kawałek kręgosłupka... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: to był odcinek 9 17.08.10, 12:54 magdawaw1 napisała: > albo dadzą na youtube... > w każdym razie widzę, ze nie byłam jedną, której się nie podobała > scena sexu w strugach krwi... Mnie to się już nie podobała finalna scena odcinka 8. Co to do faka miało być, jakiś tani pornos? Jak chcę oglądać pornosy, to sobie oglądam jakiś z ładnymi paniami A nie z Suki i Bilem. A może to było zakończenie clifhangerem Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: to był odcinek 9 17.08.10, 13:46 rety, całkowicie wyparłam z pamięci koniec poprzedniego odcinka - jaki seks Billa z Sookie??? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: to był odcinek 9 17.08.10, 14:19 magda.evie.zoe napisała: > rety, całkowicie wyparłam z pamięci koniec poprzedniego odcinka - jaki seks > Billa z Sookie??? dziki na dywanie tzn rozumiem ze to mialo byc ujscie wszystkich emocji,bardziej niz jakies och i ach, wiec w zalozeniu mialo byc dzikie i w ogole. wyszlo jak wyszlo. Odpowiedz Link
ka_thy Re: a propos sceny pod prysznicem 18.08.10, 09:26 Fajny plakat Ale muszę powiedzieć, że przesadzacie. Scena pod prysznicem nie była aż taka krwista Powiem nawet więcej - nie mam nic przeciwko takim scenom, nie wiem co Was zniesmaczyło Bill i Sookie czy krew? O ile Bill i Sookie ogólnie sa wkurzający to jednak ich sceny miłosne są pokazane bardzo ładnie. I ta pod prysznicem i ta z końcówki poprzedniego odcinka. Żaden tam tani pornol Nie wierzę, że bardziej podoba się Eryk rżnący wiszącą panienkę? Ja tam będę bronić sceny pod prysznicem ilekobietamalat napisała: > scena onarobilodamu Nie znam. Może uświadomicie koleżankę? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a propos sceny pod prysznicem 18.08.10, 14:52 Zgadzam się z Kathy . Ale mnie to chyba niewiele jest w stanie zniesmaczyć . Odpowiedz Link
luczijka Re: a propos sceny pod prysznicem 18.08.10, 16:33 aniuta75 napisała: > Zgadzam się z Kathy . Ale mnie to chyba niewiele jest w stanie zniesmaczyć > . I ja się z Wami zgadzam A tak na marginesie, to coraz bardziej dojrzewam do tego, żeby obejrzeć Spartacusa Mam nadzieję, że przy oglądaniu tego dzieła będę się mogła zniesmaczać do woli Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a propos sceny pod prysznicem 18.08.10, 16:43 OJ Lu lejesz miód na me serce. Oglądaj koniecznie! I nie zrażaj się pierwszymi odcinkami , trza załapać klimata po prostu . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: a propos sceny pod prysznicem 18.08.10, 17:09 aniuta75 napisała: > trza załapać klimata po prostu . Lu ma problemy z załapywaniem klimata, np. dała sobie siana już pod odcinku z czopkiem ! Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: a propos sceny pod prysznicem 18.08.10, 09:51 Ikobieto wyprzedziłaś mnie właśnie linka do tego posteru zapodać... Odpowiedz Link
pszczolaasia dobra 19.08.10, 08:58 wyglupilam sie nie praczityalam waszych wpisow i nie widzialam tego ze ikobieta juz to wysledzila a powinnam wiedziec bo ona przeciez ma w google erys ca;ly zcas wpiusane tylko sie nie gniewaj bo zartuje!!!! Kaska i Lu i An9iuta zgadzam sie tez. mnie scena pod rpysznicem nie zneismaczyla ja mam brudna dusze i erys walacy panienke na sznurku ani pam ktora sie nia pozniej opiekwoala nie byla w stanie mnie wzruszyc ja tam pruderyjna nie jestesm... nie zebym wam to wciskala. Lu...obejrzyj spartakusa polecam Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dobra 19.08.10, 10:07 ja po prostu mam eryczka na fejsbuku;P ja nie jestem pewna czy to chodzi o zniesmaczenie w sensie, "ojej jakie to bylo niegrzeczne" czy cos;D raczej zniesmaczenie w sensie, ani to seksowne ani to ciekawe. taka nic nie wnoszaca zapchaj dziura, ktora w zaden sposob nie kreci;D ael galaretka z talbota i jedzenie hotdoga w tym samym momencie to nie jest dobry pomysl;D Odpowiedz Link
ka_thy Re: dobra 19.08.10, 11:10 ilekobietamalat napisała: > > ja nie jestem pewna czy to chodzi o zniesmaczenie w sensie, "ojej > jakie to bylo niegrzeczne" czy cos;D > raczej zniesmaczenie w sensie, ani to seksowne ani to ciekawe. > taka nic nie wnoszaca zapchaj dziura, ktora w zaden sposob nie > kreci;D Oj Kobieto, przyznaj się, gdyby tam był Eryk inaczej bys pisała Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dobra 19.08.10, 11:57 > Oj Kobieto, przyznaj się, gdyby tam był Eryk inaczej bys pisała no oczywiscie ze tak Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: True Blood S3 18.08.10, 12:20 a mi sie wreszcie podobalo. naparwde. nawet galaretka z talbota mnie nie zniesmaczyla. billu cois kreci ale to wszyscy wiemy sam..sammy! no chlopie nareszcie! eryczek do pozarcia jak zawsze ech..<wzdycha tesknie> ... nie wiem czemu teraz hunter?? juz nie staram sie zrozumiec zamyslu rezysera pt" jak to polaczyc z ksiazka" mam to gdzies. podobal mi sie wreszcie ten odcinek! o! Odpowiedz Link
pszczolaasia widzielista? 18.08.10, 12:23 www.tvn24.pl/24467,1669744,0,1,serialowe-gwiazdy-nago--i-skapane-we-krwi,wiadomosc.html Odpowiedz Link
rodzynia Re: widzielista? 18.08.10, 18:46 też chciałam to wkleić ale z Popcornera www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8264557,Nagie__zakrwawione_gwiazdy_True_Blood_na_okladce_Rolling.htmlt jak wam się podoba? Odpowiedz Link
luczijka A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki :D 21.08.10, 22:26 justjared.buzznet.com/2010/08/18/true-blood-rolling-stone-cover-gay/ Trzeba przyznać, że chłopaki wyglądają słodko I jak ten Billu tuli się do Eryczka i jak ten Eryczek piknie go obejmuje Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki : 21.08.10, 22:53 czego to się człowiek nie dowie - podążając za linkiem lu dowiedziałam się, że Eryczek nie zakłada skarpetki na czas filmowania scen seksu. Skarpetki???!!! LOL! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki : 22.08.10, 08:02 magda.evie.zoe napisała: > czego to się człowiek nie dowie - podążając za linkiem lu dowiedziałam się, że > Eryczek nie zakłada skarpetki na czas filmowania scen seksu. Skarpetki???!!! > > LOL! yyyy? Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki : 22.08.10, 11:37 no cóż ...może dla niego jako Skandynawa skarpetki to ważny element garderoby?....;-p Odpowiedz Link
luczijka Re: A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki : 22.08.10, 11:38 Chodzi o skarpetę wypchaną watą. Wkłada się ją do gaci, żeby to co się tam znajduje wydawało się bardziej okazałe Widocznie Eryczek nie musi używać wspomagaczy Odpowiedz Link
luczijka Re: A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki : 22.08.10, 12:48 Dobra, doczytałam wywiad i to chyba chodzi o inną skarpetę niż mi się zdawało na początku Taką "skarpetę aktorską" czyli osłonę na kikutka, coby w scenach intymnych nie świecić nagością Ps. Można się pogubić w tym ichnim nazewnictwie ;P Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki : 22.08.10, 16:03 No właśnie jak przeczytałam co było w wywiadzie to pomyślałam o skarpecie na kikutka vel wuwuzele..nio to się naoglądają te aktorski, które mają z nim "sceny"..... Odpowiedz Link
luczijka Re: A tu mała przeróbka rollingstonowej okładki : 22.08.10, 17:05 magdawaw1 napisała: > nio to się naoglądają te aktorski, które mają z nim > "sceny"..... Znam tu kilka takich, które by się chętnie z tymi aktorkami zamieniły Odpowiedz Link
luczijka Suki i Billu wzięli ślub... 22.08.10, 17:07 w realu justjared.buzznet.com/2010/08/22/anna-paquin-wedding-pictures-stephen-moyer/ Gratulacje Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Suki i Billu wzięli ślub... 22.08.10, 19:46 luczijka napisała: > w realu > > justjared.buzznet.com/2010/08/22/anna-paquin-wedding-pictures-stephen-moyer/ > > Gratulacje ich sprawa..ja bym takiej .. suki nie chciala;P (wiem wredzioch jestem) ale ta sukienka,to mi sie niesty kompletnie nie podoba. jakas taka dziwna jest;D Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: Suki i Billu wzięli ślub... 22.08.10, 20:57 sukienka może jeszcze ujdzie - ale z czarnymi butami? styl mi się kojarzy z Waltem Disneyem i Minnie Mouse Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: True Blood S3 E10 24.08.10, 10:55 No i jak wrażenia? Komu tu ufać - Billowi czy Erykowi??? Sama już nie wiem Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood S3 E10 24.08.10, 11:03 samowa historia mnie niezle zaskoczyla;D cala reszta jakos srednio. ja kibicuje eryczkowi,wiec naprawde, w kazdej scenie w ktorej billu jest gora, jakos mnie szlag trafia;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: True Blood S3 E10 24.08.10, 23:42 No to atmosfera się zagęszcza ! Ciekawe jakie Billu ma sekrety... ale jakiekolwiek by nie miał, to Suki i tak postąpi jak typowa Suki. Czyli Billu będzie "ten zły" przez 15 minut, a potem urządza sobie małe bumtararacykcyk pod prysznicem albo na parapecie Odpowiedz Link
agamasia Re: True Blood S3 E10 25.08.10, 17:44 Wydaje mi się, że Sookie ma być przynętą dla Russela. Wspominali coś, że krew Sookie ma cudowne właściwości dla wampirów i mogą po jej wypiciu chodzić w świetle dnia, ale działa to tylko przez jakiś czas. Pewnie Eryczek napoić go jej krwią i wypuścić Russela na spacerek. Koniec końców pewnie wyparuje. Przynajmniej tak mi się wydaje. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: True Blood S3 E10 25.08.10, 17:51 Nooo i pewnie wywiezie Eryczek Russela i Suki na pustynię, napoi go jej krwią i zwieją w siną dal zostawiając szalonego starucha na żółciutkim piaseczku a ten nawet się nie skapnie, że płonąć zaczyna . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: True Blood S3 E10 25.08.10, 19:52 aniuta75 napisała: > Nooo i pewnie wywiezie Eryczek Russela i Suki na pustynię, napoi go jej krwią i > zwieją w siną dal zostawiając szalonego starucha na żółciutkim piaseczku a ten > nawet się nie skapnie, że płonąć zaczyna . > biedny russel.. zyl sobie spokojnie,ze swoim chlopem przez tysiace lat, a tu pojaila sie jakas glupiutka kelnerka i mu zycie psuje.. szczerze mowiac, strasznie zaluje ze russel bedzie musial zginac, bo jest przegenialny Odpowiedz Link