Dodaj do ulubionych

Dobry Wieczór

30.07.07, 22:57
Dobry wieczór zostałem zaproszony więc jestem,rozglądam się i widzę
znajomych,poczytam kapeczkę.
ps dzięki to jest miłe zaproszeniesmile
Obserwuj wątek
    • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 11:52
      Dzień dobrysmile)
      Jak wrażenia po kapeczce?wink
      Ja zapraszam tutaj tylko miłe osobysmile)
      • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 11:53
        Coś mi się wydaje, że miałaś wczoraj dzień dobroci smile)
        • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:11
          Hmm, czasami mi się zdarzywink) a jak już ktoś nadepnie mi na odcisk...uuu, nie
          chciałabym być w jego skórzewink
          • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:12
            No to nie będziemy się deptać. Nawet w tańcu smile)
            • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:16
              Jeżeli dobrze prowadzisz...to cała noc przed namiwink)
              • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:37
                Nie prowadzę. Zabrali mi prawo jazdy smile
                • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:42
                  Do tańca chyba ono nie potrzebnewink
                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:44
                    Wiec chodziło Ci o prowadzenie ( się)? smile
                    • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:47
                      Chyba się jeszcze nie obudziłeś...pobudka!!!! wink
                      • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:07
                        Wczoraj pol nocy wyłem do księżyca, wiec oczka się kleją smile
                        • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:13
                          Właśnie zauważyłam, że coś słabo kontaktujeszwink
                          • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:19
                            Bo nie mam dziś sztywnego łącza. Jakieś takie sflaczałe smile
                            • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:40
                              To postaw je;PP nie możesz pozwolić, by sflaczałowink))
                              • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:01
                                Nie mam na to wpływu- sama rozumiesz- ręce juz nie te smile
                                • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:02
                                  Wybacz,ale nie wiem, jak wyglądają Twoje dłoniewink
                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:04
                                    spracowane, szorstkie i słabe.
                                    • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:06
                                      uuuuu....
                                      Pora zadbać o niesmile
                                      • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:17
                                        Możesz mi pomóc, by nie były takie spracowane smile
                                        • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:36
                                          No pracować za Ciebie nie będęwink
                                          • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:52
                                            możesz popracować również dla własnej przyjemności smile)
                                            • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:54
                                              Niby co miałabym robić? Co proponujesz?wink
                                              • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:56
                                                Zdaj sie na intuiję. Daj sie porwać chwili. Bądź kobietą smile
                                                • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 15:01
                                                  Nie wciskaj mi, że wierzysz w kobiecą intuicję??wink hehe
                                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 15:28
                                                    Jasne że wierzę w intuicję. Wciskałbym, gdybym wierzył w rozum smile
                                                  • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 16:06
                                                    Eee, noo intuicja intuicją,ale kobieca...hmmsmile Niewielu mężczyzn na tym świecie
                                                    w nią wierzy...
                                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 16:07
                                                    Ja się przekonałem że istnieje. W niektórychprzypadkach nawet u mężczyzn smile
                                                  • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 16:12
                                                    To już ogólna definicja intuicji. Również sie przekonałam i to nie raz. Czasami,
                                                    aż mnie to przerażawink
                                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 16:36
                                                    A co Ci inuicja podpowiada w tym momencie? smile
                                                  • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 17:31
                                                    Zależy w jakiej kwestiismile
                                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 17:34
                                                    w tej najprzyjemniejszej na przykład smile
                                                  • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 17:37
                                                    ojj dla mnie wiele jest przyjemnychsmile)
                                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 17:44
                                                    ok, w drodze wyjątku pominmy konsumpcję smile
                                                  • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 18:00
                                                    preferuję delektowaćsmile
                                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 18:01
                                                    to na deserek smile po daniu głownym smile
                                                  • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 18:14
                                                    co proponujesz na danie główne?smile
                                                    Lubisz gotować?
                                                  • teletoobis Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 18:30
                                                    na danie glowne udka albo piersi smile
                                                  • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 19:34
                                                    to dla Ciebie piersi, a ja zajmę sie udkamiwink
      • te1109 Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:02
        khinga napisała:

> Dzień dobrysmile)
        > Jak wrażenia po kapeczce?wink
        > Ja zapraszam tutaj tylko miłe osobysmile)

Miło tu chodź nie ukrywam że dziwnie,na razie,bo to nowe miejsce,z czasem będzie
        inaczej gdy się lepiej poznamysmile

ps.Miło mi że uważasz mnie za miłego człowieka,tylko nie wiem dlaczego,nie znamy
        się,rozmawialiśmy tylko chwilkę.
        • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:14
          Mam nadzieję, że szybko się tutaj zadomowiszsmile

Nie wiesz, że kobiety to obserwatorki?wink)
          • te1109 Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:22
            Będzie na pewno miło,a co do kobiet lubię kobiety;

ps.nie łączyć tego z seksem,lubię kobiety i lubię z nim rozmawiać
            • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:26
              Rozumiem doskonale, co masz na myśli, bo ja zawsze wolałam towarzystwo mężczyzn.
              Jak do tej pory nawet w pracy współpracuję z facetamismile
              • monnia3 Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 12:50
                Witam nowego forumowiczawink
                Kingus zgadzam sie z Toba w powyzeszej wypowiedziwink
                ja równiez wole współprace z mężczyznamiwink
                • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:03
                  Nie pierwszy raz...wiemy, co dobresmile))
                  • te1109 Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:43
                    Oj słodko się robi,nie znacie mnie zamęczę Was pytaniami,dobiję muzykąsmile)
                    • goldenfisz Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:46
                      Nas tutaj duuuużo jest. Będziesz się musiał mocno starać... wink
                      Witaj smile
                      • te1109 Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:51
                        Lubię walkę z większością to jest dopiero walka,na słowa oczywiściesmile)
                        Witaj i TYsmile)
                        • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:58
                          A nie mówiłam...robi się coraz przyjemniejsmile))
                          • goldenfisz Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 13:59
                            Kinia, staraj się, staraj... smile Ja co prawda ostatnio zarobiona jestem, ale
                            czasami wpadam i czytam. Im więcej nowych duszyczek, tym lepiej... wink))))
                            • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:06
                              Już chciałam walić w dzwony, wzywać policję, jakieś poszukiwania...zaginęłaś.
                              Ufff,ale jesteśsmile) Domyślam się, że cała i zdrowasmile
                              Echh, staram się Wam wszystkim dogodzićwink))))
                              • goldenfisz Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:19
                                Ależ po co ta panika? Wiesz, że wracam jak zły szeląg... wink))
                                • khinga Re: Dobry Wieczór 31.07.07, 14:38
                                  Dlatego byłam w miarę powściągliwa i wstrzymałam się z poszukiwaniamismile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka