Dodaj do ulubionych

Herbaciarnia Pod Księżycem

25.01.05, 23:31
To jest magiczne miejsce, więc bawcie sie słowem przy herbatce.
smile
Obserwuj wątek
    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:36
      Przybywam więc z herbatą smile)
      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:38
        Robaczki kochane ja też mam herbatulcai racuszki - częstować się bo zjem sama wink
        • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:41
          Postanowiłem na otwarcie zaparzyć Liptona z cytrynką.
          W kubku sobie zrobiłem, jak szaleć to szaleć smile)
          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:41
            W kubku to szaleństwo? Preferujesz w szklance?
            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:44
              Ja przeprosiłam się z takim jednymmoim kubkiem i właśnie go użyłam smile
              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:48
                frida2 napisała:

> Ja przeprosiłam się z takim jednymmoim kubkiem i właśnie go użyłam smile

Możesz coś bliżej napisać, ciekawość mnie wzieła smile
                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:06
                  Duuuży, biały, jednym słowem ascetyczny - lubię taki minimalizm. Obraził się na
                  mnie bo odstawiłam w kąt i popijałam z nowych modeli. Dziś nastąpiło
                  pojednanie smile
                  • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:15
                    czy może cos w tym stylu ?
                    filizanka
                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:18
                      smile dikładnie, brakuje tylko nadruku, czarno - białego z widokiem sztućców i
                      talerzyka smile
                      • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:24
                        No proszę mamy podobny gust smile

ps. ale ja nie morduję myszek wink
                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:30
                          igor_max napisał:

> No proszę mamy podobny gust smile

No popatrz, intrygujące wink

> ps. ale ja nie morduję myszek wink

Ale ja tak tylko... ten tego no wiesz... smile))
                          • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:32
                            Całe szczęście że wiem smile)
                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:34
                              Ojj to dobrze smile)
                              BTW... to ja niespotykanie spokojna jestem smile))
                              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:37
                                Jestem gotów zgodzic się z Tobą ponownie smile
                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:40
                                  Czy to nie podejrzane? - taka zgodność smile
                                  • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:45
                                    Tylko nie mów mi "co ludzie o tym powiedza" smile))

Muszę znikać, więc do jutra i ciepłej poduszki Ci życzę smile
                                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:49
                                      igor_max napisał:

> Tylko nie mów mi "co ludzie o tym powiedza" smile))

Nie mam takiego zamiaru smile

> Muszę znikać, więc do jutra i ciepłej poduszki Ci życzę smile

Również zbieram zabawki smile
                                      Dobrej nocy, do jutra smile
            • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:47
              Masz rację wolę w szklance, pewnie to kwestia przyzwyczajenia z młodszych lat wink
              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:49
                Z młodszych? W młodości raczej się z kubków pija własnie... No chyba że mamy
                różne pojęcie tych "młodszych lat"...
                • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:56
                  U mnie ze szklanek się drzewiej pijało.
                  Z garnców zdecydowanie wcześniej, ale może się mylę smile
                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 25.01.05, 23:58
                    Drzewiej smile) Mówisz jakby to ze sto lat temu było smile)
                    • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:03
                      Herbacianko, jestem starszy niż Matuzalem smile
                      Mam nadzieję że ta deklaracja oddaje mnie całkowicie pod ochronę wojewódzkiego
                      konserwatora zabytków smile)
                      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:04
                        No nie wątpiłam w to że podstawówka to już dawno za tobą smile) Ale konserwator
                        zabytków to zapewne by nawet nie spojrzał w twoją stronę smile)
                        • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:10
                          Zasmuciłaś mnie, jeśli nie jestem godzien na jedno powłóczyste spojrzenie pani
                          konserwator wink
                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:16
                            Nie sprecyzowałeś że chodzi o panią konserwator... Myślałam że raczej masz na
                            myśli zasuszonego staruszka smile) A każda pani - czy konserwator czy nie - z
                            pewnościa zaszczyci cie swoją uwagą po najkrótszej chocby konwersacji...
                            • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:22

Żyłem kiedyś w zaczarowanym świecie, pewnie coś z tego zostało.
                              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:25
                                Zaintrygowałeś mnie smile) Opowiedz o tym świecie?
                                • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:31
                                  Chyba jeszcze nie potrafie.
                                  przepraszam
                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:32
                                    Ja przepraszam. Za drążenie tematu. Wybacz.
                                    • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:35
                                      Coś na smile
                                      usmiech
                                      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:39
                                        Cały ty - zawsze umiesz się znaleźć smile) Usmiech mam, jak zawsze smile)
                                        • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:43
                                          Więc tym miłym akcentem pozwolę sobie ogłosić przerwę w nadawaniu smile)
                                          Muszę znikać,
                                          śnij kolorowo Patrycjo smile)
                                          pa
                                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 00:44
                                            I tobie miłych snów smile) Dobranoc.
    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 21:02
      Duży kubas gorrącej herbatki postawi mnie na nogi smile
      • sloggi Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 21:13
        U mnie kubek kawy zbożowej smile
        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 21:14
          Właśnie rozważam kwestię kawy. Wypiłam dziś tylko jedną espresso z automatu a
          mam chęć na taką z mleczkiem, w ulubionym kubeczku smile
    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 21:56
      Herbatka oczywiście, a do niej... Mmmmm same kalorie smile)

Witam wieczorkiem smile)
      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:00
        herbacianka napisała:

> Mmmmm same kalorie smile)

Co jesz, co jesz? smile)

> Witam wieczorkiem smile)

Witaj smile
        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:05
          Ha!! Opycham sie nieprzyzwoicie smile) Chcesz też? Tak w ciemno? Jedna porcja to
          z 500 kalorii pewnie smile)
          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:06
            500?! To ja dziękuję smile
            Czy u Ciebie też tak zimno?
            Nie mogę się rozgrzać od tej pory jak wróciłam.
            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:07
              Na dworzu zimno, w domu mam zawsze ciepło smile)

Frid, nie odchudzaj się, bo nic z ciebie nie zostanie smile)
              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:09
                herbacianka napisała:

> Na dworzu zimno, w domu mam zawsze ciepło smile)

Jasiedzę bardzo bliziutko kaloryfera i nic, trzęsę się jak osika.

> Frid, nie odchudzaj się, bo nic z ciebie nie zostanie smile)

No mówisz jak moja mama smile
                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:12
                  Mama zawsze ma rację, to chyba jasne smile) A jak ci zimno - może się ubierz? smile)
                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:14
                    A co ja niby nago siedzę? smile 2 bluzy, skarpety ciepluchne, portki i nic, zimno.
                    Już drugą herbatę siorbię. Byle by to zapowiedź jakiegoś choróbska, ja mam
                    egzaminy, nie mam czasu chorować!
                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:17
                      Setkę dolej do herbaty, czy jakiś rum czy inny koniak... Rozgrzejesz się smile)
                      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:18
                        Że też na to nie wpadłam smile

No to zdradzisz co wcinasz? smile)
                        • blaubeeree Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:20
                          Witam z zasypanego wiedniasmile) i nadal padawink
                          zimno strasznie!pije juz chyba 5 herbate i nic!
                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:21
                            Nastepna zamarznięta smile) Witaj - i setkę do herbaty dolewaj czym prędzej smile)
                          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:21
                            Herba poleca z rumem albo czymś podobnym, może pomoże, spróbuj smile
                            • blaubeeree Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:23
                              wlasnie mam zamiar sobie cos dolacwinkmusze tylko poszperac u chlopakow w
                              pokojach,bo ja nic nie mamsad
                              gofry... ojjejejje chodza za mna juz od dlugiego czasu.PYCHAwink)

smacznego!
                              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:24
                                Ja marszem udałam się do barku i dolałam smile
                              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:24
                                Ha!! Pewnie że pycha smile) Zwłaszcza jak sie zapomni o ich zgubnym wpływie na
                                biodra wink)
                        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:22
                          Dolewaj zatem smile)

Wcinam gofry z bitą śmietaną smile)
                          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:22
                            herbacianka napisała:

> Dolewaj zatem smile)

Zrobione smile

> Wcinam gofry z bitą śmietaną smile)

Serca nie masz, takiego smaka robić...ehhh smile
                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:24
                              Mnie dziś znajomy przez gg smaku narobił - pojechałam kupić i żrę teraz smile)
                              • blaubeeree Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:25
                                Ale smaka nam robisz.
                              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:25
                                To ja ide po jabłko, przynajmniej w biodra nie pójdzie smile
                                Smacznego smile
                                • blaubeeree Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:26
                                  ach,to przynajmniej pudding sobie zjem..
                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:29
                                    Jabłko, też mi coś smile) Pudding juz lepiej smile) A ja sie utuczę bitą śmietaną :-
                                    ))
                                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:30
                                      A co Ty chcesz od jabłka, extra smaczne jest smile
                                    • blaubeeree Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:31
                                      i tak wolalabym gofra,najlepiej kupionego w miedzyzdrojach,na rogu w malej
                                      budcewinkbede musiala poczekac do latasmile
                                      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:32
                                        O tak, gofry w międzyzdrojach pyszne są smile) I lody z zasygającą polewą smile)

A jabłko to jednak nie bita śmietana smile)
                                        • blaubeeree Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:34
                                          Za oknem snieg,-8 a ja marze o cieplym piasku i lodach z zastygajaca polewa..
                                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:42
                                            Zajrzyj na forum Międzyzdroje - tam morzesz poplażować wirtualnie choć smile)
                                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:37
                                          herbacianka napisała:

> A jabłko to jednak nie bita śmietana smile)

Ale za to soczyste i zdrowe tongue_out mniamm smile
                                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:41
                                            A ja dziś niezdrowo będę właśnie smile)
                                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:44
                                              Też tak czasem lubię wink))
                                              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:44
                                                No właśnie - tylko chodzi o to, żeby to czasem nie było za często smile)
                                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:55
                                                  Otóż to smile
                                                  Na jakie szaleństwo sobie pozwoliłaś ostatnio, oprócz tych gofrów rzecz
                                                  jasna? smile))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 22:59
                                                    Żywnościowe kaloryczne? Nie pamiętam dokładnie, ale zjadłam jakąś sutą kolację
                                                    w środku nocy i zagryzłam słodyczami smile)

A ty?
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 23:06
                                                    Razem zbracikiem wcięliśmy po 3 banany polane polewą czekoladową, myślałam że
                                                    umrę smile)))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 23:10
                                                    A kiedyś jak jeszcze było NRD i tatuś mój zabrał rodzinkę "za granicę" to
                                                    zeżrliśmy kilka kilo bananów wprost nad koszem na śmieci na ulicy w Berlinie -
                                                    do tego czasu bananay to znałam z obrazków w ksiażeczkach... Od tej pory nie
                                                    przepadam za bananami smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 23:13
                                                    Od tamtej przygody nie tknęłam ani jednego smile
                                                    Mam urazsmile))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 23:15
                                                    Ale na polewę czekoladowa to nie? smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 23:23
                                                    Jasne, że nie tongue_out

p.s.
                                                    Odmroziłam się smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 26.01.05, 23:24
                                                    Wzmocniłaś herbatę i pomogło? smile)
    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.01.05, 20:55
      Czy w herbaciarni można pić piwo? Bo mam dziś, z sokiem malinowym...
    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 16:51
      Jeszcze nie ma księżyca, ale chcę wypić herbatę, tylko nie sama proszę...
      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 16:53
        Frid, no jakże sama smile) A księżyc jest już...
        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 16:55
          Dobrze, że jesteś.
          U mnie jeszcze mleczne niebo, po księzycu ani śladu.
          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 16:57
            Jak dzionek dziś mija?
            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 17:03
              Zupełnie nijak. Rano było jeszcze jako tako, a teraz totalna klapa.
              Nic mi się nie chce. We wtorek egzamin, nic nie umiem. Kolejną sobote
              przesiedze w chacie z nosem w książkach. Mi się chyba już nic od życia nie
              należy.
              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 17:05
                Frid, przestań bredzić - sama nie wierzysz w to co mówisz... Odpocznij dziś od
                nauki to jutro chętniej się za to weźmiesz może... I uśmiech, śliczna panienko -
                zapomniałaś?
                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 17:18
                  Chyba jednak zaczynam w to wierzyć.
                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:10
                    Frid bo przestanę z tobą gadać...
                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:18
                      sad
                      Co ja poradzę, że mam słabszy dzień...
                      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:20
                        Oj Frid, znowu będziesz na smutno?
                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:27
                          Wiesz, że pozytywny wpływ masz na mnie, więc aż tak źle nie będzie chyba.
                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:28
                            No na to liczę właśnie... A jak ja ci nie wystarczę to trzeba będzie jeszcze
                            Igora zawezwać smile)
                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:32
                              Posiłki chyba nie będą konieczne.
                              Co popijasz?
                              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:35
                                Jogurt jakiś - w przerwie między herbatami... A ty?
                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:38
                                  A ja herbata za herbatą. Zwariowałam.
                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:38
                                    Może kawę sobie zrób dla normalności? smile)
                                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:42
                                      Tak się właśnie zastanawaim nad tym bo nie piłam dziś jeszcze ani jednej.
                                      Rozbolała mnie głowa - myślisz, że kawa pomoże?
                                      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:48
                                        No mi na pewno nie - ale tobie pewnie pomoże.... Oby smile)
                                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:53
                                          Więc idę zaparzyć. Nie zamierzam dziś spać więc zrobię sobie mocną.
                                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 20:57
                                            Nie zamierzasz spać? Ale chyba nie zamierzasz zakuwać całą noc??
                                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:09
                                              Zamierzam właśnie.
                                              Co z tych zamierzeń wyjdzie - zobaczymy.
                                              Mam kawę. Od razu mi lepiej.
                                              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:11
                                                No wreszcie.
                                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:13
                                                  Lepiej późno niż wcale?
                                                  CZego słuchasz dziś?
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:17
                                                    Jak na razie radia, po polsku grają... A ty? I czego zamierzasz się uczyc?
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:24
                                                    Też radia.
                                                    Wkuwać zamierzam na egzamin z literatury powszechnej.
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:29
                                                    Już zaczęłaś?
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:32
                                                    Zbieram się i zebrać nie mogę. Ale dziś mi to powiewa szczerze mówiąc.
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:36
                                                    Szkoda że nie mieszkasz koło mnie - olałybysmy to co jest na dzisiaj do
                                                    zrobienia i poszły na piwo jakieś smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:44
                                                    Szkoda, szkoda. No i czemu mieszkasz tak daleko?
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:46
                                                    Ja?? Ja tu pierwsza mieszkałam niż ty tam smile) Więc to ty daleko mieszkasz smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:48
                                                    Dobra, nie będę się kłócić smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 21:52
                                                    No!! Jak przyjedziesz w obiecane odwiedziny to będziemy sie upijać smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:07
                                                    Wiesz, że jak baby się spiją to już tragedia smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:11
                                                    Frid, herbatę będziemy pić smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:13
                                                    To herbatą się można upić? Nie wiedziałam smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:18
                                                    Upoić się można smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:19
                                                    Aaaa no chyba, że tak smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:25
                                                    Bo wiesz, stan upojenia zależy i od tego co się pije i od tego w jakim
                                                    towarzystwie... smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:28
                                                    Ahaaaa smile))
                                                    Jak zdam egzaminy to się tak....
                                                    smile)))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:34
                                                    No!! Przy świadkach się zadeklarowałaś, nie wymigasz się już smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:36
                                                    A kto to sprawdzi? smile))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:40
                                                    Ejże... Planujesz oszustwo jakieś? smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:42
                                                    Nieee, skądże.
                                                    Będzie się działo, ojj będzie smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:43
                                                    No ja myślę smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:45
                                                    Ja to aż się boję myśleć smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:46
                                                    Frid, nie cykaj smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:48
                                                    To co, mam iśc na całość?
                                                    smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:50
                                                    No ba!! Pewnie smile)

No chyba że chodzi o tego konduktora w przepoconym swetrze - to może
                                                    niekoniecznie... smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:54
                                                    herbacianka napisała:

> No ba!! Pewnie smile)

Film mi się urwie smile))

> No chyba że chodzi o tego konduktora w przepoconym swetrze - to może
                                                    > niekoniecznie... smile)

Jezus Maria Herba! Brrrr... okropność! smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 22:58
                                                    frida2 napisała:
                                                    > Film mi się urwie smile))

Taki z ciebie pijak jak i ze mnie - razem spadniemy pod stół smile)

> Jezus Maria Herba! Brrrr... okropność! smile

smile))))))
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:01
                                                    herbacianka napisała:

> Taki z ciebie pijak jak i ze mnie - razem spadniemy pod stół smile)

Taaa, wyciągać mnie spod niego będą tongue_out

> smile))))))

Śmiej się śmiej tongue_out
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:01
                                                    frida2 napisała:
                                                    > Taaa, wyciągać mnie spod niego będą tongue_out

Niech nas przykryją tyko, pośpimy do rana smile)

> > smile))))))
                                                    >
                                                    > Śmiej się śmiej tongue_out
                                                    >

Tak tez zamierzam, śmiech to zdrowie smile)
                                                    >
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:05
                                                    herbacianka napisała:

> Niech nas przykryją tyko, pośpimy do rana smile)

Jakąś podusię pod główkę i przekimamy smile)))

> Tak tez zamierzam, śmiech to zdrowie smile)

smile))
                                                    Herba Ty wiesz, że pomogłaś mi zasypać już trochę ten mój dół?
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:14
                                                    frida2 napisała:
                                                    > smile))
                                                    > Herba Ty wiesz, że pomogłaś mi zasypać już trochę ten mój dół?
                                                    >

No a myślisz że po co ja tu tyle gadam cały wiecór? smile) Spróbowałabyś się nie
                                                    rozchmurzyc smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:23
                                                    smile))
                                                    Zaparzyłam właśnie kawę smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:27
                                                    A ja zamierzam się lekko alkoholizować smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:30
                                                    Martini? smile
                                                    Ja mam jakieś tak spirytualia, ale ochoty nie mam smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:32
                                                    A ja dzis właśnie ochotę mam...
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:38
                                                    Ja się zalkoholizuję prawdopodobnie w dniach 9 - 11 któryś z tych. Dziewczyny
                                                    stwierdziły, że mi nie darują smile
                                                    Ja tego nie przeżyję Herba smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:40
                                                    Co nie przeżyjesz smile) Twardym trza być a nie miętkim smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:52
                                                    Herbuś, Ty nie wiesz jaką ja głowę mam słabą smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:53
                                                    Frid, ja też smile) Ale jak mus to mus smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 28.01.05, 23:57
                                                    Na drugi dzień będzie kacor donald smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:04
                                                    Byle myszek nie było smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:11
                                                    I ptaszków maści wszelkiej, a konkretnie to jednego smile)))
                                                    Boże uchowaj!
                                                    wink
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:16
                                                    Konkretnie jednego? Tego konduktorowego może? smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:21
                                                    Dzizas Herba! Miałam na myśłi tego 'dumnego' ptaka smile))))))
                                                    hahahaha
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:28
                                                    smile))))))))))
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:30
                                                    smile))))
                                                    Ty już lepiej nie pij tam tego martiniaka czy co tam masz smile)))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:35
                                                    Piwo z sokiem smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:43
                                                    A ja kawe z mlekiem smile Umysł mam trzeźwy...yyyy chyba smile)))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:48
                                                    A ja mam szampański humor - i to wcale nie dzięki procentom z tego piwa smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:51
                                                    To z jakiego powodu? Powiedz powiedz powiedz, co tak działa?
                                                    smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:54
                                                    Kolega wink)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:55
                                                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa smile)))))))))))))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:56
                                                    Noooooooooooo smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 00:59
                                                    To może ja przeszkadzam?
                                                    smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:04
                                                    Frid, nie wygłupiaj się smile) To chyba prędzej on przeszkada smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:11
                                                    A ja też rozmawiam z moim ulubionym weterynarzem smile

Wiesz co Herba, strasznie Cię lubie smile))
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:17
                                                    Frid, a tobie co?? Wyznania ni z tego ni z owego?? smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:21
                                                    Wiedziałam że z takimi pytaniami wyjedziesz smile
                                                    Poprostu poprawił mi się humor, świetnie mi się z Tobą rozmawia, równa z Ciebie
                                                    babka, lubie Cię i już.
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:23
                                                    Najważniejsze że humor ci sie poprawił smile) Tez cie lubię Frid smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:27
                                                    :o)

Też się cieszę, bo zakuwać z dołem to cięzka sprawa smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:34
                                                    Ty dzisiaj to sie wyspij, rano zaczniesz zakuwanie...
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:46
                                                    Tak sobie tylko poczytuję smile
                                                    Nie śpiąca? smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:47
                                                    Ja?? Nie żartuj smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:55
                                                    wink
                                                    Zbieram się powoli smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:57
                                                    Ok... I żebym nie słyszała więcej o żadnym dole smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 01:59
                                                    Taaa jest! smile
                                                    Dobrej nocy Herba smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 02:05
                                                    Dobrej Frid smile)
    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 21:12
      Witam wieczorną herbatką smile)
      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 21:59
        Również witam herbacianie smile)
        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:02
          Witaj dziewczynko smile) Rozumiem że jednak masz dowodzik osobisty, żeby z
          dorosłymi po nocy siedzieć? smile)
          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:04
            smile))
            Jasne, że mam. Ale żeby mnie za niepełnoletnią wziąć? Poprostu nieeemogę smile))
            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:05
              Ja tam mogę, nie dziwię się tej pani w zasadzie smile)
              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:08
                Jak to się nie dziwisz? To co, ja wyglądam na aż taką smarkule?
                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:17
                  Wyglądasz młodziej niż starzej smile) Ale pociesz się, z tego się wyrasta - też
                  tak kiedyś miałam jak ty smile)
                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:20
                    Co za babol, pół sklepu się na mnie gapiło smile))
                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:20
                      trzeba było jej język pokazac na koniec smile)
                      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:23
                        Chciałam smile))
                        Ale wzięłam flaszkę i do domu smile)))
                        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:26
                          Powiedziałaś rodzinie że po drugą nie idziesz? smile)
                          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:27
                            Jasne. Tata z mamą pękali ze śmiechu ze mnie smile
                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:32
                              Jakby to nie ich wina była smile)
                              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:35
                                smile)))
                                Tak się z córy śmiać, nie ładnie smile
                                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:36
                                  No pewnie, kto to widział z dziecka się nabijać smile)
                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:38
                                    No właśnie. Kto to widział smile))

Brother Louie Louie Louie lalalala wink))) /odbija mi - to przez wkuwanie wink/
                                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:41
                                      Taaak, Moderny wpadają w ucho smile)
                                      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:43
                                        Rzeczywiście smile
                                        Chyba strzelę sobie lampkę winka smile
                                        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:44
                                          Mnie dziś sąsiadka raczyła winem - ale już zdążyło wywietrzeć smile)
                                          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:46
                                            Poleję sobie naprawdę, na poprawę i tak wyśmienitego dziś humoru smile))
                                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:55
                                              No to zdrówko smile)
                                              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 22:57
                                                Zdróweczko!
                                                Zajadasz coś?
                                                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:00
                                                  Alez ty jesteś smile) Właśnie siedzę i przekonuję się że zjedzenie czegoś teraz
                                                  to wcale nie jest dobry pomysł... Ale z drugiej stony - do rana daleko
                                                  jeszcze smile) Dylemat mam...
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:01
                                                    Ja się odchudzam więc ewentualnie jakieś jabłuszko w grę wchodzi smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:02
                                                    Ja się nie umiem odchudzać, udało mi sie to raz w życiu...
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:07
                                                    Mam silną wolę, a nie zawsze tak było.
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:16
                                                    Ja mam bardzo słabą silną wolę smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:18
                                                    To trza ćwiczyć smile))
                                                    Ale Tobie zupełnie to nie potrzebne smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:21
                                                    Frid, jak babcię kocham, przestań bredzić smile) Bo niby tobie to potrzebne
                                                    tak? smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:25
                                                    No tak ze 3 kilo smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:26
                                                    Też bym tyle chciała smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:30
                                                    To kwestia tygodnia smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:36
                                                    To kwestia nie żarcia tylu słodyczy smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:37
                                                    smile))

Wcinam mandarynki smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:55
                                                    Smacznego smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:58
                                                    Spasiba smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 29.01.05, 23:59
                                                    To ty nawet taki język znasz dziewczynko? smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 00:05
                                                    Desde luego wink)
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 00:15
                                                    Światowa babka z ciebie smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 00:21
                                                    Of kors smile)))
                                                    Spadam poryć.
                                                    Do miłego!
                                                    :o)
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 00:25
                                                    Pa smile)
                                                  • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 03:06
                                                    Dawna dziewczyno
                                                    dzisiaj spotkałem cię.
                                                    Dawna dziewczyno
                                                    spojrzałem dzisiaj wstecz.
                                                    Dawna dziewczyno
                                                    minęło tyle lat.
                                                    Dawna dziewczyno
                                                    gdzie tamten przepadł świat.

Dlaczego dzisiaj właśnie dziś, spotkałem ciebie,
                                                    Przecież dziś już nas nie łączy nic.
                                                    Pamiętam jak pragnąłem spotkać ciebie gdzieś,
                                                    Niby przypadkiem wpaść na siebie,
                                                    Czemu tak nie dzieje się?
                                                    Lecz właśnie dzisiaj kiedy nic już nie jest tak,
                                                    Z twoim przecina się mój szlak.

Ref: Ktoś komuś śnił się co noc,
                                                    Ktoś czyjeś imię szeptał w koc,
                                                    To twoje imię i to ty,
                                                    Zatruwasz komuś sny.
                                                    W mokrej pościeli miota się }
                                                    A potem marzy całe dnie, }
                                                    że tylko ciebie chce.} / x2

Dawna dziewczyno
                                                    Dziś już nie kocham cię.
                                                    Dawna dziewczyno
                                                    Nie myśl o mnie źle.
                                                    Dawna dziewczyno
                                                    Masz oczy pełne łez.
                                                    Dawna dziewczyno
                                                    Gdzie tamten przepadł bez.

Sprawdzilem, nadal ma zielone oczy...dziwne
                                                  • wott Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 03:21
                                                    Zielone oczy, zielona herbata i zielona nadzieja ?! big_grin
    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:07
      Zasiadam z herbatą... Kto chętny na nocne rozmowy? smile)
      • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:11
        ja.
        pomożesz mi dowiedzieć się czego mi potrzeba?
        czuję potrzebe CZEGOŚ (chyba zjedzenia czegoś...)ale nie wiem na co mam ochotę!uncertain

masz tak czasami?uncertain
        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:14
          A pewnie smile) To się nazywa, że szwędacz ci się włącza... Nosi po całym domu,
          co chwilę nos w lodówce i nie wiadomo czego się chce... smile)
          • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:21
            to chyba coś powazniejszego,bo trwa to od kilku dni...
            byłem w McDonaldzie,zeżarłem chińską zupkę, czekoladę...i nadal nie to.
            Roznosi mnie, nie wiem co ze sobą zrobićuncertain
            mam ochotę gdzieś pojechać...hmmmm:]

Jak Ty sobie z takim odczuciem radzisz?
            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:25
              Jem coś, słodkiego, zazwyczaj okazuje sie że to nie o to chodziło, więc jem coś
              pikantnego - czasami taki kontrast pomaga... Jeśli nie to kombinuję dalej...
              Rzadko trafiam od razu o co chodziło... No i najczęściej jest to coś - jak się
              na końcu okazuje - czego akurat w domu oczywiscie nie ma smile)
              • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:27
                kurcze,mam tylko czekolady z bakaliami...uncertain
                musze coś wymyśleć...pikantną zupkę chińską mam już za sobą...
                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:29
                  Spróbuj coś płynnego może?

Ze szwędaczem to szlag może czasami trafić zanim sie znajdzie o co chodzi smile)
                  • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:33
                    na razie zrobiłem sobie herbatę...
                    i zaczynam zżerać wielkie piernikowe serce z toruńskiego Kopernika...
                    próbę pierwszą czas zacząć...
                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:35
                      Następne powinny być chipsy paprykowe np.. smile)
                      • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:39
                        czipsów brak.
                        damn! eksperyment nie będzie pełny....
                        ech...
                        pijesz herbatę? właśnie sobie zrobiłemsmile
                        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:40
                          Co za pytanie smile) Oczywiście że piję smile)

A chipsy radzę nabyć... Pomagają w 80% smile)
                          • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:43
                            czipsy jeśli już,to nabęde jutro,ale do tego czasu będe się męczył!
                            czipsy powiadasz...strasznie tuczące.
                            będe musiał sie wypacać na siłowni...
                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:47
                              Co tam tuczące jak się szwędacz zaspokoi smile) A i widzisz, motywacja do siłowni
                              się znalazła... Same plusy smile)
                              • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:49
                                2/3 piernika za mną.
                                motywacja jest,ale chęci nie ma.
                                ot, taki juz paradoks...
                                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:52
                                  I jak piernik? Tego ci się chciało?

A jak motywacja jest to i chęci łatwiej znaleźć smile)
                                  • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:53
                                    nie...nie chciało się piernika...
                                    ale powoli robi sie mdło,a to już coś bardziej konkretnego niż niezdefiniowane chęciwink

ech...
                                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:55
                                      Mówię ci leć po chipsy smile)
                                      • geograf Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 20:59
                                        już teraz na moim osiedlu otwarta jest tylko stacja benzynowa. i Żabka.
                                        ale to kawał drogi ode mnie...nie chce mi sięsmile
                                        już nie mam potrzeby czipsówtongue_out
                                        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 30.01.05, 21:01
                                          geograf napisał:

> nie chce mi sięsmile
                                          > już nie mam potrzeby czipsówsmile

No to też jest jakiś sposób smile)
    • frida2 Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 21:25
      ... i dosiadam się smile)
      • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:23
        No i ja wreszcie spokojnie zasiadam - koniec pracowania smile)
        • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:25
          Ja zamierzam jeszcze podziobać jeszcze, ale to później smile
          • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:27
            No to sie świetnie składa, że później smile)

Jak dzień minął?
            • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:29
              Zabawiałam się w kreta i ryłam smile
              Przysnęło mi się na jakieś 30 min. i miałam sen, że mmmmmmm smile)))
              • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:30
                Ciasteczkowy? smile)
                • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:35
                  Ojj bardzo wink))
                  • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:37
                    Rozumiem że nie przypominał konduktora? smile)
                    • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:44
                      Wcale a wcale wink
                      Był mniammm, nawet bardzo smile
                      • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:46
                        Zjadłaś go? Skubnęłaś choć kawałek? smile)
                        • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:50
                          Skubnęłam sporo tongue_out
                          smile))
                          Jestem chora smile))
                          • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:09
                            Przejadłaś się żeś chora? smile)
                            • irazone Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:19
                              ok,juz mogę
                              uwielbiam jogurty z miodem i zbożem lub kokosowo-migdałowy
                              jabłka w każdej postaci oprócz soku
                              czerwoną fasolkę
                              ryby
                              to moje numery jeden list zywieniowych smile
                              • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:22
                                Dżogurty też lubie, najbardziej naturalne bez jakichś tam dodatków smile
                            • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:21
                              herbacianka napisała:

> Przejadłaś się żeś chora? smile)

Egzam za pasem a mi ciacha w głowie smile

p.s.
                              już myślałam że mnie zostawiłaś
                              • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:24
                                Frid, jakże mogłabym cie zostawić smile) Nałóg mnie wciągnął chwilowo smile)
                                • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:30
                                  Domyśliłam się smile))
                                  Maniaczka! tongue_out
                                  • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:35
                                    Zostałam porwana - nie mogłam odmówić smile)
                                    • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:45
                                      Porwana? To poważna sprawa smile
                                      • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:46
                                        Mhm... Ale wygrałam bez wzywania pomocy smile)
                                        • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:47
                                          Zuch dziewczyna! smile

Nie uważasz, że zdominowałyśmy ten wątek? smile))
                                          • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:49
                                            Ten? Chyba wszystkie wieczorne codziennie smile) Już to mówiłam dziś Igorowi -
                                            nie nasza wina że nikt nie chce z nami gadać...
                                            • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:51
                                              Ale jesteśmy dominujące smile
                                              • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:51
                                                O taak, nie wiem ja ty ale ja to szalenie wink)
                                                • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:52
                                                  Ja tyż smile))))
      • wgfc Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:49
        A ja czarną zaparzyłem.
        • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:51
          Jeszcze czerwona i będzie cała paleta barw smile
          • irazone Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:53
            mam czerwoną afrykańską-z miodem i cytrynką
            • herbacianka Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:55
              To może ja białą zaparzę? smile)
            • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:55
              Smaczna?
              • irazone Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:57
                pyszota,jeszcze ciateczko by się zdało,ale mam plan się odchudzić wink
                • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:59
                  wink
                  A ja zaraz zjem sobie grejfruta smile
                  • irazone Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 22:59
                    smacznego smile
                    to może ja jabłuszko
                    • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:02
                      A pewnie, ja jestem jabłkożerna smile)))
                      • irazone Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:03
                        to tak jak ja smile
                        • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:04
                          Co jeszcze lubisz jeść?
                          • irazone Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:07
                            napisze póxniej,bo synek sie obudził-pędze nakarmić smile
                            • frida2 Re: Zaparzyłam zieloną... 30.01.05, 23:08
                              smile
    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 31.01.05, 21:39
      Przemarzłam wracając do domu - gorąca herbata więc...
      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 31.01.05, 23:10
        Ja dziś opijam się tylko kawą. Nie mam czasu nawet posiedzieć z kubeczkiem
        spokojnie. Idę ryć. Trzymaj się Herba i ściśnij kciuki za mnie jutro.
        pa.
        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 31.01.05, 23:19
          Będę myśleć od rana. Pa.
    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:06
      Mam gorącą herbatę - zapraszam smile)
      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:07
        Z zimną chyba też wypada?
        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:09
          Wylej tę zimną, gorącą ci zaparzę...
          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:16
            To może i dobrze bo mimo iż kaloryfer mampo lewej stronie jakieś 5 centymetrów
            od siebie to jakoś mną telepie. Przemarzłam dziś w pociągu rano. Zapytałam
            konduktorkę (dla odmiany dali kobite):
            - Na ogrzewanie, jak mniemam, nie mamy co liczyć? Jak zresztą zawsze...
            - Ah, ah zaraz, a co, nie grzało wogóle?
            - yhhhy... nie.
            Połaziła w te i spowrotem i oświadczyła mi, że niestety musiało się coś zepsuć,
            ale tam dalej grzeją więc mogę poszukać miejsca.
            Też mi coś, spacerować po pełnym od ciżby pociągu w poszukiwaniu grzejącego
            wagonu, no przepraszam!
            Mam ten kaloryfer rozkręcony na 4, a coś mało gorący - teraz stwierdziałam
            właśnie... dziwne.
            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:23
              Mi też dziś zimno jakoś... Dobrowolnie włączyłam na noc ogrzewanie nawet, co mi
              sie raczej nie zdarza...

Może herbata nas trochę rozgrzeje?
              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:26
                W herbacie nadzieja.
                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:29
                  Może wzmocnij ją jeśli nie pomoże sama?

Co porabiasz, Frid?
                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:36
                    Poczekam na rozwój sytuacji - jak coś to wzmocnie.

Co porabiam? Siedzę bezproduktywnie, z głośników leci radioaktywne (oczywiście
                    przerywa), zrobiłam sobie kanapkę i myśle...

A Ty co czynisz?
                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:39
                      Myślisz? Frid, ostrzegam cię, to niebezpieczne...

A ja słucham Daabu, coś tam poczytuję... Jakoś tak jest spokojnie i leniwie...
                      I nawet humor stonowany...
                      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:42
                        Niebezpieczne? A mi już wsio ryba szczerze mówiąc...

Pusto dziś na salonie, albo mi się zdaje dziwnie?
                        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:43
                          Tez mam takie wrażenie, że pusto... Zaglądałam cały wieczór - nic się nie
                          działo w zasadzie... Kryzys jakiś?
                          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:49
                            80 tysięcznik zdobyty - trza odpocząć? Hmmm... dziwnie tu dziś, a może to ja
                            jestem dziś dziwna, tak chyba ja...

Temperatura kaloryfera robi się zadowalająca.
                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:54
                              Nie chyba nie ty...

Zaczęłam przemyśliwać pójscie spać - a jeszcze młoda godzina przecież...
                              • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 00:55
                                Też mnie naszły takie oniryczne myśli naszły... znów podobnie mamy widzisz.
                                I jaka decyzja?
                                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 01:01
                                  Pójdę chyba... Jakos smutno tu...
                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 01:02
                                    Podzielam Twe zdanie - smutno.
                                    Spokojnej nocy więc.
                                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 01:06
                                      Tobie również. Do jutra.
    • igor_max dokąd mam trzymać te kciuki :) Frido 02.02.05, 11:38
      mam puścic już czy jeszcze trzymać ?
      smile
      • frida2 Re: dokąd mam trzymać te kciuki :) Frido 02.02.05, 23:16
        igor_max napisał:

> mam puścic już czy jeszcze trzymać ?

Jeśli to nie kłopot, to potrzymaj jeszcze.
    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:13
      Przerwa na herbatę, czerwoną.
      • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:15
        rida2 napisała:

> Przerwa na herbatę, czerwoną.
        >
        Ja nadal kawa, co z kciukami smile
        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:20
          Będą potrzebne w przyszły wtorek sad
          • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:22
            Będę więc trzymał kciuki, ale dlaczego taka smutna ?
            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:25
              Bo widzisz Igorku, oblałam...
              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:32
                hm... i co ja mam teraz napisać żeby było pedagogiczne...
                Też podchodziłem nie jeden raz do tego samego egzaminu.
                Proszę Frido zmobilizuj się, ja w Ciebie wierzę.
                pamiętaj smile
                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:37
                  Widzisz, mnie zdarzyło się to pierwszy raz w mej studenckiej karierze, że tak
                  się wyrażę i strasznie mnie to męczy. Ciężko znoszę porażki. Jestem na siebie
                  wściekła. Nie takie kobyły zdawałam, a tu masz ci los. Sic!
                  • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:43
                    Jeśli to pierwszy raz to naprawdę współczuję sad
                    Jednak życie to nie same zwyciestwa. Problem w tym aby szybko się otrząsnąć po
                    porażce. Ona musi być tylko katalizatorem do wzmożonej pracy.
                    Ja w Ciebie nadal wierzę smile
                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:49
                      Wiem, że nie zawsze jest różowo, ale i tak mi źle.
                      Ja wierze mniej, ale już tak mam.
                      Bo wiesz, ja jestem pesymistką i czarno biało oglądam świat raczej.
                      • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.02.05, 23:57
                        Że jesteś pesymistką to zuważyłem już jakis czas temu. Może na poprawę
                        samopoczucia kup sobie jakiś drobiazg, jeśli mogę coś zasugerować to może coś
                        kolorowego smile
                        Jeśli lubisz eksperymentować to może zmień kolor włosów wink
                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:04
                          Drobiazg powiadasz... nie wiem czy poskutkuje... może.
                          A jeśli chodzi o farbowanie włosów - nigdy tego nie robiłam. Czasami miewam
                          takowe chęci, ale szybko mi przechodzi.
                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:07
                            Frid, niech no ja cie dorwę... Miało nie być dołów, czyż nie??!!
                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:08
                              Witaj, Igorze smile)
                              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:12
                                herbacianka napisała:

> Witaj, Igorze smile)

Witaj smile)
                                ciesze sie że pomoc nadeszła smile
                                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:13
                                  Pomoc? Ja z nią walczę od ilu dni już... Nie tylko tu na forum smile) Ona jest
                                  okropna, mówię ci smile)
                                  • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:17
                                    No czego to ja sie dowiaduje wink

Frida jak Ty możesz takkkk ...
                                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:23
                                      igor_max napisał:

> Frida jak Ty możesz takkkk ...

To się dzieje mimowolnie, poważnie mówię.
                                      • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:27
                                        frida2 napisała:

.
                                        >
                                        > To się dzieje mimowolnie, poważnie mówię.
                                        >
                                        To dlatego że zbyt słabo angażujesz mięśnie wokół oczu wink
                                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:31
                                          Przynajmniej jeden z tego plus - mało zmarszczek.
                                          • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:43
                                            To dla Ciebie
                                            www.geocities.com/igorrmax//f.html
                                            proszę uśmiechnij sie
                                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:47
                                              To bardzo ładne Igorze. Dziękuję. Zniknąłeś na chwilę i tak myślałam, że coś
                                              szykujesz. Dziękuję kiss
                                              smile
                                              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:49
                                                Masz u mnie wirtualnego buziaka Frid smile)
                                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:53
                                                  smile
                                    • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:23
                                      Więc jak widzisz i ty z pomocą przychodzisz - mnie z pomocą... Jak tak dalej
                                      pójdzie to mnie zarazi tym czarnowidztwem...
                                      • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:29
                                        herbacianka napisała:

> Więc jak widzisz i ty z pomocą przychodzisz - mnie z pomocą... Jak tak dalej
                                        > pójdzie to mnie zarazi tym czarnowidztwem...

Patti przestań bo mnie załamiesz na amen sad
                                        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:32
                                          Igor, nie załamuj się smile) Ja jednak wolę swoje różowe okulary smile) A i Fridzie
                                          te czarne zabiore, niech no tylko do mnie przyjedzie smile)
                                          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:46
                                            Mi w różu jest nie do twarzy, zupełnie, absolutnie. Ja jestem brunetką, to nie
                                            mój kolor.
                                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:47
                                              Bredzisz, to brunetkom lepiej w różu właśnie niż blondynkom...
                                              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:55
                                                Masz absolutną rację, jeśli jest brunetka to w różu jest jej super smile

smile
                                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:00
                                                  Nie mam ani jednej różowej rzeczy. Tzn, szalik mam, ale go nie noszę oddałam
                                                  mamie.
                                                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:03
                                                  Jak zapewne i w każdym innym kolorze... Ładnemu we wszystkim ładnie - sama tak
                                                  powiedziała smile)
                                                  • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:06
                                                    herbacianka napisała:

> Jak zapewne i w każdym innym kolorze... Ładnemu we wszystkim ładnie - sama tak
                                                    > powiedziała smile)

aaa to teraz wszystko jasne smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:10
                                                    igor_max napisał:

> aaa to teraz wszystko jasne smile)

Co jest jasne? Bo ja nie czaje bazy teraz już.
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:06
                                                    To był żart big_grin
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:13
                                                    Tak sobie to tłumcz smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:16
                                                    Od tłumaczenia to Ty raczej jesteś big_grinDD To Twoja działka smile
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:19
                                                    Toteż tłumacze ci już ile czasu - że masz sie uśmiechac smile)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:28
                                                    Widzisz jestem ciężkim przypadkiem.
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:30
                                                    I tak cię lubię Frid smile)
                                          • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:47
                                            Frida ma być z wizytą u Ciebie smile)
                                            zazdroszczę ...
                                            • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:50
                                              Fridzie to powiedz bo coś się chce wymigać chyba... smile)

A ty jak będziesz w szczecinie to daj znać, wypijemy razem jakąś herbatkę smile
                                              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:57
                                                dzięki za zaproszenie, z Toba zawsze smile
                                                • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:06
                                                  Proszę uprzejmie smile)
                                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:53
                                              igor_max napisał:

> Frida ma być z wizytą u Ciebie smile)
                                              > zazdroszczę ...

dlaczego?
                                              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:00
                                                frida2 napisała:

> > zazdroszczę ...

Jesteście przyjaciółkami, więc ploteczkom nie bedzie końca wink
                                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:02
                                                  Ooooo tak, jak to dojdzie do skutku to gęba mi się zamykać nie będzie. Oprócz
                                                  tego, że jestem pesymistką, melomanką to gadułą także.
                                                  Obalimy... niejeden dzbanuszek herbatki :]
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:04
                                                    O jak dobrze że ty gaduła jestes Frid... Bo ja przeciwnie...

Igora obgadamy na pierwszy rzut, co Frid? wink)
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:07
                                                    Tak, Igor będziesz pierwszy :]]]
                                                  • igor_max przepraszam 03.02.05, 01:11
                                                    ale na mnie już pora sad(
                                                    Zycze wam kolorowych snów,
                                                    pa smile)

ps. rano mam bardzo ważne spotkanie, muszę jakoś wyglądać wink)
                                                  • frida2 Re: przepraszam 03.02.05, 01:14
                                                    Spokojnej nocy.
                                                    Wyśpij się smile
                                                  • herbacianka Re: przepraszam 03.02.05, 01:20
                                                    Dobranoc zatem
                              • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:13
                                Przepraszam bardzo! Czy tu spotykają się nocne sowy i herbatopije? Bo przy
                                kominku pusto... Można się przyłączyć do pogawędki?
                                • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:18
                                  groha napisała:

> Przepraszam bardzo! Czy tu spotykają się nocne sowy i herbatopije? Bo przy
                                  > kominku pusto... Można się przyłączyć do pogawędki?

Zapraszamy do nocnej zabawy smile tutaj są pozytywnie zakreceni smile)
                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:14
                              To nie dół, to mało optymistyczny nastrój.
                              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:15
                                Jak zwał tak zwał... Optymizmem nie tryskasz...
                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:19
                                  Bo widzisz jakoś się tak rozglądam i rozglądam i za cholere powodów do uśmiechu
                                  znaleźć nie mogę.
                                  Nic na to nie poradzę.
                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:20
                                    Frid, ty pomysl jak ja sie czuje... Tyle dni moich starań i znowu się okazuje
                                    że na nic...
                                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:35
                                      Herbuś, kiedy ja nic na to nie poradzę. Gęba mi się nie uśmiecha, i nijak nie
                                      mogę tego zmienić. To nie jest tak, że ja strasznie rozpaczam, poprostu nie
                                      jest mi do śmiechu. Wiem, że jestem lakoniczna, co chwilę to słyszę. Mam
                                      nadzieje, że za tydzień będzie lepiej.
                                      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:37
                                        A niechby spróbowało nie byc!!
                                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:39
                                          Nawet nie chcę o tym myśleć!
                                          Brrr.
                                          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:41
                                            Nie myśl - mówiłam ci że to niewskazane...
                                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:57
                                              Ojj tam gadanie. Muszę myśleć - powszechnie i romantycznie jak sama wiesz.
                                              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:59
                                                Oraz pozytywnie - nie zapominaj...
                                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:03
                                                  Napisałam to sobie na tablicy korkowej i mam przed oczmi.
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:05
                                                    I naucz sie zanim zaczniesz tych pozostałych się uczyc...
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:18
                                                    Ehhh zdecydowanie za dużo tej nauki.
                                                  • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:21
                                                    Spać idź lepiej - rano zaczniesz od nowa
                                                  • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 01:24
                                                    Tylko kilka stron i mykam.
                          • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:11
                            Na wszelki wypadek napisałem czy lubisz eksperymenty, wspominając włosy.
                            Jeśli drobiazg nie przyniesie zmiany nastroju, to może coś szalonego, ale z
                            umiarem oczywiście.
                            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:21
                              Szalonego? Nic mi do głowy nie przychodzi.
                              • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:25
                                frida2 napisała:

> Szalonego? Nic mi do głowy nie przychodzi.
                                >
                                Można np. zjeść złotą rybkę zanim zapyta Cie o życzenie wink
                                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:28
                                  To mało odjazdowe by było.
                                  • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:34
                                    Smutna jesteś, więc będziemy Cię rozbawiać na siłę. Może koniaczku? Albo
                                    grzańca? Igor próbował. Prawda, ze był niezły? W każdym razie, pięknie po nim
                                    śpiewał... smile
                                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:38
                                      Ja śpiewam pięknie nawet bez koniaczku, masz pojęcie? (jaka jestem skromna, aż
                                      wyjśc z podziwu nie mogę).
                                      Mam kawę, muszę się ocucić.
                                      • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:44
                                        A wiiidzisz! Talenty masz! A nie każdy takowe posiada! Czyli nie jest źle, bo
                                        już się przestraszyłam. Trzymaj się dzielnie i nie smuć więcej, niż należy smile
                                        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:49
                                          Staram się trzymać, naprawde, tylko czasem słabo mi wychodzi.
                              • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:26
                                Frida, nie przejmuj się tak! To tylko jeden, jedyniuteńki egzaminek
                                (przepraszam, podczytałam). Będziesz miała o czym kiedyś opowiadać. Bo przejść
                                przez studia bez potknięć, to tak, jak polizać lody przez szybę smile
    • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:20
      Uuu, widzę, że poważnie jest...Trzeba pocieszać? Pogłaskać? Umiem!! Może jakoś
      pomóc?
      • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:26
        Próbuj smile każda pomoc się liczy.
        • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:29
          to chwilowy brak optymizmu czy poważny dół? Bo jednak jest różnica w
          pocieszaniu...
          • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:46
            Myślę że dobrze nie jest sad
    • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:48
      Idę do wanny z wonną kąpielą, książeczką i muzyczką. To najlepsze lekarstwo na
      wszystkie smutki. Dobranoc! Miłych snów!
      • igor_max Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.02.05, 00:55
        Dobranoc smile
    • frida2 Najpierw czerwona... 06.02.05, 01:02
      herbata, a potem kawa - czarna, bez cukru, bez mleka.
      • irazone Re: Najpierw czerwona... 06.02.05, 01:04
        czerwone winko wink
        płomienne jak seeeerceeee
        ale mam spiewny nastrój od tego winka... wink
        • frida2 Re: Najpierw czerwona... 06.02.05, 01:05
          W takim razie zazdroszczę nastroju.
          • irazone Re: Najpierw czerwona... 06.02.05, 01:06
            zapraaaaszaaam do mnieeee smile
      • frida2 Re: Najpierw czerwona... 06.02.05, 02:43
        I skończyłam kawkę, zaczyna działać. Jak dobrze, że jest kawa smile
    • frida2 Ostatkowa herbaciarnia 08.02.05, 23:35
      Kto posączy ze mną ciepłej herbaty?
      Herbuś czekam smile
      • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:01
        Frid, czemu nie pukasz do mnie że czekasz? Nie widziałam cię... No ale już
        jestem - parzę nową herbatkę bo tamta zapewne już ci wystygła smile)

No i opowiadaj jak tam dzień minął...
        • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:04
          Nareszcie jesteś smile
          Jak to nie widziałaś, a co ja taka niepozorna niby smile))
          Też parzę nową, 3 z kolei już smile

Dzień był emocjonujący bardzo i ciężki zarazem, ale mam dobry nastrój.
          Jak Tobie minął?
          • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:08
            Nieźle, dużo się naśmiałam smile) No i od rana myślałam o twoim egzaminie smile)
            • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:16
              smile
              Ja też tylko o tym myślałam smile
              Byłam kłębkiem nerwów smile
              • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:19
                Na szczeście było, minęło smile)
                • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:23
                  Dziś zasnę bez stresu smile
                  Już po ostatkach - mamy post. Szkoda bo nie poszalałam w karnawale.
                  • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:27
                    Eee jeszcze poszalejesz - w następnym może smile) No i wyśpij się wreszcie...
                    • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:33
                      Wyśpię się, na pewno smile
                      Dobrze się dziś czuję smile
                  • groha Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:31
                    Mam jeszcze trochę herbaty w kubku, przycupnę na chwilkę. Wasz uśmiech mnie
                    zwabił smile Aż miło patrzeć!
                    • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:34
                      groha napisała:

> Wasz uśmiech mnie zwabił smile Aż miło patrzeć!

To rzadkość u mnie więc patrz smile)))
                      Jaką herbatę sączysz?
                      • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:37
                        Frid, ja ci dam rzadkość!!

Witaj groha smile)
                        • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:39
                          herbacianka napisała:

> Frid, ja ci dam rzadkość!!

Tylko nie bij smile))
                          • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:42
                            jak będziesz tak gadać to chyba zacznę smile) I jeszcze wezwę kogoś na pomoc smile)
                            • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:44
                              A ja myślę, że ten ktoś to stroni od rękoczynów smile a tak apropos 'ktosia' -
                              dawno go nie było (jeśli tego samego 'ktosia' mamy na myśli smile
                              • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:48
                                Frid, jasne że tego samego... I też tak od kilku dni go wypatruję smile) W końcu
                                mamy do niego małe pytanko, prawda? wink)
                                • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:53
                                  Oj bardzo małe smile)))
                                  Miejmy nadzieję, że wkrótce się pojawi smile
                            • groha Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:52
                              Herbacianko, tylko daj cynk! Jak się wespół zespół zabierzemy za uśmiech Fridy,
                              to nie ma siły - zostanie jej na stałe smile)
                              • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:54
                                Na stałe? Taki mocny i trwały macie klej? smile))))
                              • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:56
                                Niniejszym cynk daję smile)
                                • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:59
                                  To sobie tak cynkować będziecie tak? smile))
                                  No ładnie smile
                                  • groha Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:03
                                    Eeee, dzisiaj chyba dobrze jest i obejdzie się bez utrwalaczy uśmiechu. Ale na
                                    przyszłość - pilnuj się Frida! Będziem czuwać! smile
                                    • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:06
                                      Zatem pilnować się zaczynam smile
                                      • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:08
                                        Ty się weź za siebie a nie pilnuj smile)
                                        • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:10
                                          Muszę się wziąć wreszcie, przecież życie nie jest aż tak złe.
                                          • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:14
                                            Zapisz to sobie może bo za parę dni znowu zapomnisz smile)
                                            • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:17
                                              Dobrze, zapiszę.
                                              ooo już zapisałam smile))
                                              • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:26
                                                I czytaj sobie od czasu do czasu smile)
                                                • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:28
                                                  Będę smile
                                                  Tak sobie siedzę, słucham, zaglądam za okno, a w bloku naprzeciw wszystkie
                                                  światła pogaszone, wszyscy już śpią? smile
                                                  • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:32
                                                    No dziwne - żeby spać o tej porze? smile) Widać inni są normalniejsi od nas smile)
                                                  • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:34
                                                    smile
                                                    Nie ma to jak bycie nocnym markiem smile
                                                    Łóżeczko mam pościelone i zaraz jak się położę i przyłożę głowę do poduszki to
                                                    zasnę błogim snem. Żeby mi się jeszcze jakiś fajny sen przyśnił, fajnie by
                                                    było smile))
                                                  • herbacianka Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:35
                                                    No to życzę smacznych snów - ciasteczkowych smile)
                                                  • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 01:37
                                                    wink
                                                    Dobrej nocy Herbacianko smile))
                                                    I snów fajnych, też 'ciasteczkowych' tongue_out
                                                    wink)))
                                      • igor_max Może kiedyś dane nam będzie wypić filiżankę arom. 10.02.05, 12:40
                                        Siedzę i słucham muzyki a w głowie nic tylko pustka. Postanawiłem w końcu
                                        wyruszyć w dalszą drogę, której końca tak naprawdę nie znam. Mam tylko nadzieję
                                        że zagubie się we mgle i ciemnościach. Jestem przecież wirtualnym bytem
                                        zawieszonym na granicy nieistnienia. Po szczęśliwych chwilach pozostają nam
                                        wspomnienia. One są jak paląca się świeczka, jeśli dopuścimy aby zgasła,
                                        zgaśnie też w nas pamięć.

<a href="www.geocities.com/igorr_m/pm.html ">pa</a>
                                        pa
                                        • frida2 Re: Może kiedyś dane nam będzie wypić filiżankę 10.02.05, 13:03
                                          Igor, co się dzieje?
                                        • herbacianka Re: Może kiedyś dane nam będzie wypić filiżankę 10.02.05, 13:05
                                          Igor, do licha - co jest??
                                        • groha Re: Może kiedyś dane nam będzie wypić filiżankę 10.02.05, 14:58
                                          Do licha, nie wygląda to dobrze...
                      • groha Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:39
                        Ostatnio mnie wzięło na cynamonowy Dilmah. Pewnie dlatego, ze zimno. Wreszcie
                        piję ją spokojnie i bez obawy, ze wyląduje na klawiaturze. Dzisiaj, przez koci
                        ogon, który spotkał się z kubkiem stojącym na biurku, przeżyłam chwile grozy.
                        Ale klawiatura wykąpana, wysuszona suszarką, działa! smile
                        • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:41
                          Ja sączę tetley z grejfrutem, gorzką rzecz jasna - pychota.
                          A takie akcje z klawiaturą nie są mi obce smile))
                          • groha Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:49
                            O! Muszę spróbować. Ostatnio coś mi się porobiło i zaczynam eksperymenty z
                            herbatą. Dotąd uznawałam wyłącznie czarną i gorzką, wzdrygając się przed
                            wszelkimi dodatkami. A próbowałyście parzyć herbatę z cząstką mandarynki i
                            odrobiną cynamonu?
                            • frida2 Re: Ostatkowa herbaciarnia 09.02.05, 00:55
                              Z mandarynkami tak, z cynamonem nie, a dobra?
    • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 00:59
      Wychodzi takie fajne połączenie orzeźwiająco-rozgrzewające. Tylko z cynamonem
      trzeba bardzo ostrożnie, dosłownie - ciuteczkę. Najlepiej do dzbanka, gdy juz
      się herbata naparzy. Gości udało mi się zadziwić i parę dzbanków poszło, czyli
      dobra jest smile
      • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 01:00
        Więc wypróbować muszę koniecznie.
        smile
        • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 01:15
          No to temat uśmiechu i herbaty mamy obgadanysmile
          Miło w Waszym towarzystwie, ale idę powalczyć z bezsennością. Może na leżąco
          uda mi sie ją jakoś ubić. Do spotkania przy następnej herbatce! smile
          • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 01:17
            Śpij dobrze smile)
            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 01:20
              I smacznie smile
              Miło było pogawędzić smile
    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 22:42
      Przyciemnione światło, z głośników The Corrs, w ręku kubek ciepłej herbaty...
      • sloggi Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 22:52
        U mnie podbzykuje radio - teraz Amanda Lear smile
        Kubas kawy smile
        • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 22:58
          U mnie herbata i Ive Mendes...
          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 23:16
            Iva wczoraj mnie usypiała, odpoczywam przy niej.
            Witaj.
        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 22:58
          Odstawiłam kawę, mam kubas herbaty.
          Teraz leci "Everybody hurts"
          • sloggi Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 23:22
            W tym radiu leci taka sieczka, że nic dziwnego, że ludzie idą spać.
            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 09.02.05, 23:24
              Jakiej stacji słuchasz?
              Z mlekiem ta kawa?
    • lekia Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 12.02.05, 22:53
      przede mna filiżanka herbaty...doskonałej wink
      • groha Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 12.02.05, 23:22
        i ja mam! Mniemam, że równie świetna smile
    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 22:01
      Ktoś posączy ze mną kawę?
      • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 22:22
        Przydałoby się żeby dołączył założyciel wątku, prawda?
        • sloggi Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 22:46
          Już dawno go nie ma tutaj, szkoda.
          Może chociaż tęskni?
          • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 22:56
            Może wróci, oby. Mam złe przeczucia, obym się myliła.

Siorbiecie coś?
            • sloggi Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 23:08
              Duży kubas earl grey'a.
              • herbacianka Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 23:09
                Ja inkę smile
                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 23:12
                  A ja kawkę z mleczkiem smile))

Jutro poniedziałek, ale nie straszne mi to, wszak zdałam egzam i mam wyśmienity
                  humor smile
    • alicja-ciekawska Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 27.02.05, 23:12
      wypilam herbatke i teraz ide po malusku pcia -lulu...
    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 02.03.05, 23:30
      Wchodząc do tego wątku mam jedną myśl - czy kiedyś zastanę tu Igora?
      • mary.austin Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 10:39
        mam złe przeczucia
        • muraszka1 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 20:11
          Wszystkim zaparzam herbate!
        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 22:45
          Nie Ty jedna.
          Bądźmy dobrej myśli, że wszystko jest w porządku.
    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:10
      Czy ktoś dosiądzie się z herbatą? nie chcę pić sama.
      • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:14
        Wszędzie Cię pełno Frido a ja latam od pokoju do pokoju z tą herbata za Tobą!
        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:16
          rene8 napisała:

> Wszędzie Cię pełno Frido a ja latam od pokoju do pokoju z tą herbata za Tobą!

Przepraszam najmocniej, wypijmy tutaj smile
          Opowiadaj co dobrego u Ciebie?
      • koczisss Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:14
        Przysiadł bym się z miłą chęcią, ale ząbki już myłemsmile
        • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:16
          To umyjesz raz jeszcze tongue_out
          • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:21
            Mimo miłej atmosfery, cierpię okrutnie.
            Obciełam prawie pół palca w pracy. Na krajalnicy!(już gdzieś o tym wspomniałam)
            Nie mogę spać boli jak diabli,boję się rozwinąć bandaż.
            a wogóle to 7 kwietnia mam pierwsza sprawę rozwodową.W końcu!
            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:24
              Życzę by palec się szybko zagoił, a sprawa pomyślnie i szybko zakończyła.

p. s.
              sernik - mniam wink

Jestem dziś zmęczona - od 5:30 na nogach.
              • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:31
                Ty to masz kondycję moja Droga!
                Ale po takiej kolacyjce to już lenistwo bieże.(wiem coś na temat tej godziny!)
                Nie wyganiam! ale odpoczynek to takie miłe nic nie robieni.
                A w sprawie kwietniowej ?
                Damy radę,bo siła jest w nas.
                Niech moc będzie z nami!
                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:33
                  Ja mam 7 egzaminów w letniej! Nie przeżyję chyba.
                  Jeszcze muszę z Comte'a notatki dokończyć więc do wyrka pójdę zaczas jakiś.
                  • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:40
                    Ja mam rozliczenie roczne.Dzięki ci Panie choć za to!
                    Kończę przedmiot i umawiamy się na egzamin.
                    Ale ja jestem na zaocznych.
                    Czasem bywa że po 3,4 zjazdach mam na świezo zal.
                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:46
                      Czeka mnie męczarnia z historii filozofi, teorii literatury, języka obcego,
                      pedagogiki, gramatyki historycznej, historii lit. pozytywizmu, i teorii
                      językoznwczych sad
                      Perspektywa jak cholera.
                      • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:51
                        Frida to Ty jesteś na polonistyce?
                        Jak coś potrzebujesz to może moge pomóc. Moja siostra jest po poloni.
                        I wciąż na bieżąco.
                        Pamiętam jak zdawała coś starosłowiańskiego(?)
                        Wszyscy w domu ryczeli ze śmiechu a ona płakała.
                        Ale zdała.
                        Ona to był kujon na dziennych .
          • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:26
            Pytałaś co robiłam? Ot robiłam kanapki, a dokładnie kroiłam wędlinę.
            nie no ale tylko ja mogę mieć takiego pecha! żeby sobie ulżyć to dodam że to
            częć z paznokciem więc dopóki nie odrośnie to ja nie wiem.
            ale tak mnie napierdziela że zaczynam się martwić.
            no a co u Ciebie?
            • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:29
              A u mnie stara bida jak to mówią, raz na wozie, a raz pod.
              Zdałam poprawkę, stres się skończył, ale radość ma długa nie była. Dołożyli mi.
              Pani dr od dyd. wyznaczyła mnie do poprowadzenia jako pierwszej lekcji. Ja oko
              w oko z ponad 20 gimnazjalistami (masz może kałacha na zbyciu? może lepiej się
              zaopatrzyć?)
              wink
              • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:36
                Znam ten ból! W tamtym roku miałam praktyki w liceum!
                Na pedagogice powinny być zajęcia z psychiatrii!
                Dałaś radę?!
                Moc z nami. Nie damy się!
                • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:41
                  mam cykora. poniedziałek, godzina 9:50 rozpocznie się 45 minut grozy w moim
                  życiu. trzym kciuki kochana, przydadzą się.
                  • rene8 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:46
                    Dobrze będzie jak trafisz na fajnego nauczyciela.Oni uwielbiaja się popisywać
                    przed studentkami.Najważniejsze nie dać się sprowokować i.. prowadzić według
                    konspektu.
                    A lepiej ich nie pytać! Bo jak głąby to się nauczyciele wściekają że oni żle
                    wypadną.
                    Będę trzymać mocno kciuki(te mam zdrowe)!
                    • frida2 Re: Herbaciarnia Pod Księżycem 03.03.05, 23:51
                      Dzięi smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka