kwasiasz 01.02.04, 22:23 no wlasnie w czym sie teraz chodzi w slipach bokserkach czy strinkach meskich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: bielizna meska 01.02.04, 23:18 Bokserki i slipy. Koniecznie o niskim stanie. :-) Stringi zostawiam "profesjonalistom". Odpowiedz Link
sloggi Re: bielizna meska 02.02.04, 09:33 Mój nick chyba mówi wszystko :) Zaczynam nabierać ochoty na satynowe bokserki, co zważywszy cenę nie jest dobrym objawem. Odpowiedz Link
sorbet Satynowe bokserki 05.02.04, 17:06 sa fajne, widzialem (zdj. z wybiegu) takie z nadrukami, z cut-offs jak szorty do biegania. Czy satyn "oddycha" :-) ? Odpowiedz Link
littlewing Re: bielizna meska 04.02.04, 00:06 :)))))))) ,bardzo mi sie ta odpowiedz podoba-"profesjonalistom" ;)))))0 lw.pozdr Odpowiedz Link
luloo1 Re: bielizna meska 04.02.04, 16:20 sorbet napisał: > Bokserki i slipy. Koniecznie o niskim stanie. :-) > > Stringi zostawiam "profesjonalistom". > Ja lubię obcisłe bokserki z krótszą, prawie szortowa nogaweczką. Są niezwykle seksi na szczupłej męskiej pupie. Nie lubię slipek, działają na mnie antyseksualnie. Podobnie stringi. Odpowiedz Link
lulu100 Re: bielizna meska 05.02.04, 11:45 Troche nie na temat :-) ale ja najbardziej lubie kiedy mezczyzni sa ...bez... Wygladaja wulgarnie i niesamowicie podniecajaco.... Odpowiedz Link
sloggi Re: bielizna meska 05.02.04, 14:22 Nie zapomnę zbulwersowania w jednym z poprzednich miejsc pracy, gdy powiedziałem, że w wyjątkowo upalne dni pod jeansy nie wdziewam bielizny. Odpowiedz Link
lulu100 Re: bielizna meska 05.02.04, 14:53 Ale kto byl zbulwersowany??? jesli byly to kobiety ponizej 99 lat to na pewno udawaly :-)))) Btw to chyba nie jest wygodnie nic miec nic pod jeansy... rozumiem nic pod spodnica... ale pod jeansy bym zalozyla majtki Odpowiedz Link
sloggi Re: bielizna meska 05.02.04, 15:33 lulu100 napisała: > Ale kto byl zbulwersowany??? jesli byly to kobiety ponizej 99 lat to na pewno > udawaly :-)))) No właśnie były to młode panny - zatem chyba początkujące dewotki. > Btw to chyba nie jest wygodnie nic miec nic pod jeansy... rozumiem nic pod > spodnica... ale pod jeansy bym zalozyla majtki. Jest wygodnie, jeśli jeansy są dobrze dobrane do sylwetki, wówczas ten "przerywnik" w ich "dobraniu" nie jest przeszkodą w komforcie takiego stroju. Zapewniam Cię. Odpowiedz Link
sorbet Re: bielizna meska 05.02.04, 15:44 sloggi napisał: > Jest wygodnie, jeśli jeansy są dobrze dobrane do sylwetki, wówczas > Rozumiem ze lubisz obcisly "dol" i oversized top :-)) Odpowiedz Link
sloggi Re: bielizna meska 05.02.04, 16:17 sorbet napisał: > sloggi napisał: > > > Jest wygodnie, jeśli jeansy są dobrze dobrane do sylwetki, wówczas > > > > Rozumiem ze lubisz obcisly "dol" i oversized top :-)) Bingo Sorbet. > > Odpowiedz Link
lulu100 Re: bielizna meska 05.02.04, 15:52 Wiec, Panowie!!!!!!!! Zachecam do noszenia spodni bez majtek. Zapewniam Was, ze to jest niesamowicie przyjemna niespodzianka dla waszych dziewczyn kiedy Was rozbieraja.... Odpowiedz Link
sloggi Re: bielizna meska 05.02.04, 16:19 Jeansy, jeansami - spodnie wizytowe i brak bielizny - to jest coś cool, ale miał być to wątek o bieliźnie, a nie o jej braku :) Odpowiedz Link
lulu100 Re: bielizna meska 05.02.04, 16:58 A gdyby byl watek o fryzurach to nie wolno mowic ze wls sie ogolilem na lyso...? ;-) Odpowiedz Link
sloggi Re: bielizna meska 05.02.04, 17:01 lulu100 napisała: > A gdyby byl watek o fryzurach to nie wolno mowic ze wls sie ogolilem na > lyso...? ;-) :* Odpowiedz Link