14.07.25, 22:58
Potrzebujemy dobrego wynagrodzenia, by móc po prostu grać

Dziewczyny chca wiecej szmalu, bez tego nie moga grac????
Przypomne Orly Gorskiego, siatkarzy Wagnera, kolarzy jak Szurkowskiego, Gazde, Szewinska, Komara, Wszole, Kozakiewicza, Zasade i cala mase sportowcow bez nalezytego wynagrodzenia, dla ktorych orzelek na piersiach znaczyl wiele. Dzisiaj Orlen, Lotus, Fly Emirates...
Meska reprezentacja nie lepiej. Kto wie, czy nie gorzej.
Jako szczeniak, haratalem w gaue w Warszawie. Zdobylismy trzecie miejsce wsrod szkol podstawowych. W nagrode dostalismy bilety na towarzyski mecz Polska-Brazylia. O niczym innym nie marzylismy, tylko o tym by zobaczyc legendy brazylijskiego futbolu.
Nie wiem o czym marza dzisiejsi kopacze. Obawiam sie, ze chodzi o kase i gre w zagranicznych klubach.
Prostemu czlowiekowi nie placi sie za przychodzenie do pracy, tylko za wyniki w tej pracy.
A kopaczom? Czy sie stoi, czy sie lezy...
Obserwuj wątek
    • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 02:16
      , dla ktorych orzelek na piersiach znaczyl wiele.

To trzeba miec kurwa tupet. Wyjechales za dolarami, masz amerykanski paszport, polski masz w dupie i bedziesz o orzelku nauczal…

Ja pierdole, to jest nie na moje nerwy. To sie nie dzieje naprawde, to jest jakis Matrix…

Czy Ty kurwa cienia wstydu nie masz???
      • a_iii_ty Re: PZPN 15.07.25, 02:26
        Wez ty sie odpierdol ode mnie. Za zadnymi kurwa twoja mac dularami nie wyjechalem!!!!!!
        Jasiu, wez no wypierdol ta szmate z oceanu. Juz wszystkich gownem obsmarowala, ile mozna????
        • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 03:00
          Wyjechales za glebokiej komuny za dolarami. Nie zostales zaproszony w ramach talentu ani nie uciekales przed wiezieniem, czyli pojechales po kase, nie byly to czasy braku pracy w Polsce.

Byloby z tym wszystko w porzadku, gdbys Polski wiecznie nie obrazal i wiecznie nie pouczal nas, jak mamy wlasny kraj urzadzac. Zawsze jakos dziwnym trafem te pouczenia byly w amerykanskim interesie…
          • a_iii_ty Re: PZPN 15.07.25, 03:26
            Paszau von......
        • elissa2 Re: PZPN 15.07.25, 19:52
          a_iii_ty napisał:

> Jasiu, wez no wypierdol ta szmate z oceanu. Juz wszystkich gownem obsmarowala,
          > ile mozna????
          >
          Skandaliczne zachowanie, ale chyba większość musi zadecydować, czy wyrzucić czy wyciszyć.
          Ja się dostosuję do woli większości.
          • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 20:19
            Faszystka.
            • a_iii_ty Re: PZPN 15.07.25, 20:37
              Ona nie przestanie. Chora psychicznie.
              • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 21:06
                Chora psychicznie.

Napisal czlowiek (?), ktory bluzga na mnie codziennie, wyzywa od kurew i nie pamieta, co napisal miesiac temu.
    • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 12:37
      O ho ho!!! 😂

Zniknela moja pozbawiona jakiejkolwiej obelzywosci uwaga pod adresem a_iii_ty, ze ktos, kto wyjechal z Polski za pieniedzmi i nie posiada nawet polskiego paszportu, nie ma zadnego prawa wycierac sobie geby orzelkiem (utyskujac na jakies zawodniczki, ktore podnosza ze im sie kaze grac za poldarmo).

Natomiast zostalo “wypierdol te szmate z oceanu” w odpowiedzi. Co moze sugerowac ze go obsobaczylam.

Zniknela tez odpowiedz, ze skoro nie sciagnieto go tam z powodu talentu i nie uciekl przed przesladowaniami - wyjechal za pieniedzmi, co jest nie do podwazenia, bo gdym sie mylila, zostaloby mi to dawno udowodnione.

No to napisze wszystko, co mysle w takim razie.

Mezczyzna o doswiadczeniach homoseksualnych, co za PRL bylo szczegolnym przedmiotem zainteresowania bezpieki, jednoczesnie publikujacy w prasie dowody na matematyczno-analityczne zdolnosci, a wiec nie kretyn, ekonomista, czyli przyzwoicie platny jak na okolicznosci, zaden bojownik o wolnosc ani zaden szczegolny talent, tak po prostu wyjezdza do USA.

Pare latek fast forward i mezczyzna ten zjawia sie w poczatkach najwiekszego polskiego forum, troche po transformacji i w okresie akcesji RP do instytucji zachodnich. Tak jakos przypadkiem z 20-letnia rezydentura i narracja reprezentujaca interes USA. Coz za zbieg okolicznosci!

Z punktu widzenia psychologii to jest tak: jak ktos mi mowi, ze jestem ufem, stukam sie w leb i smieje. Jak jestem ufem i chce to ukryc, a ktos mi mowi, ze nim jestem, wkurwia mnie to.
      • a_iii_ty Re: PZPN 15.07.25, 12:47
        Won trollu...a sio...a kysz...na drzewo...jazda
        Jasiek, zrob cos z tym urwiszonem...
        • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 12:58
          Masz na mysli siebie, mily indianinie?
          • a_iii_ty Re: PZPN 15.07.25, 13:11
            Skad ty kurwa mac wiesz czy ja mam paszport czy nie?
            • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 13:52
              forum.gazeta.pl/forum/w,48376,178958144,178958144,Czaskoski_idzie_znow_po_zwyciestwo_.html?p=179016425

Jesli nie pamietasz, co pisales miesiac temu, powinienes sie zwrocic o specjalistyczna pomoc. Serio.
            • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 22:19
              forum.gazeta.pl/forum/w,48376,178958144,178958144,Czaskoski_idzie_znow_po_zwyciestwo_.html?p=179016425

Sam mnie o tym w moim watku miesiac temu poinformowales.
              • a_iii_ty Re: PZPN 15.07.25, 22:41
                Wilkouaku, odwal sie ode mnie wreszcie.
                • wilczamia Re: PZPN 15.07.25, 22:48
                  Sam sie odwal. Zadales pytanie, to spodziewaj sie odpowiedzi!!! A ze sie nim osmieszyles, pretensje do siebie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka