Gość: schab IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 08:21 Kto powinien zbierać pieskie kupy ze skwerów, parków i ulic miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiu74 Re: pieskie życie 27.02.02, 09:06 Fajny temat tylko lekko oderwany od rzeczywistosci. Ozywiscie kupy po pieskach powinni zbierac wlasciciele. Tylko juz sobie to wyobrazam :)) Polska mentalnosc i zbieranie kupy po pieskach :)) Zacznijmy od tego ze Polacy to tylko duzo pieprza co im sie nalezy, a sami nie robia nic. Moja recepta na uzdrowienie tego narodu to kazdego Polaka co godzine nalezy walnac w plery kiljem od bilarda aby mu przypomniec po co zyje (mi tez) Esktremalny Jasiu Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: pieskie życie 27.02.02, 09:14 Ale miasto też powinno coś w tym kierunku zrobić. Wydzielić jakieś miejsca dla piesków itd. Przecież miasto pobiera np u mnie prawie 40zł od pieska. A właściciele powinni rZeczywiście sprzątać po swoich pupilach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Wszędzie ten sam problem :( IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:06 Jeden z gorzowskich forumowiczów napisał, że odchody naszych czworonogów dobrze robią trawnikom na osiedlach..., bo żaden wandal, w obawie przed miną, po nich nie łazi. Pozdro. J24 lucy_z napisał(a): > Ale miasto też powinno coś w tym kierunku zrobić. Wydzielić jakieś miejsca dla > > piesków itd. Przecież miasto pobiera np u mnie prawie 40zł od pieska. A > właściciele powinni rZeczywiście sprzątać po swoich pupilach... Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: pieskie życie 28.02.02, 09:12 Właściciele powinni sprzątać a miasto mogłoby udostępnić jakieś "pomoce techniczne" no bo jak to właściwie robić? Odpowiedz Link Zgłoś