Dodaj do ulubionych

Praca w Piotrkowie

IP: 192.168.1.* 28.03.02, 13:45
Szukam pracy w Piotrkowie lub okolicy.
Najchetniej w branzy informatycznej. Bardzo dziekuje za wszelka pomoc, nawet
posrednia-cenie sobie wszelkie sugestie, wskazowki-czy znalezienie pracy w tym
miescie jest w ogole mozliwe? A moze ktos ma pomysl na wlasny interes i
chcialby nawiazac wspolprace?
Obserwuj wątek
    • schab Re: Praca w Piotrkowie 29.03.02, 08:29
      Poszukaj w Emersonie, MBL Poland lub gdzieś w banku.
      • Gość: jajo14 Re: Praca w Piotrkowie IP: 195.117.14.* 17.04.02, 15:12
        W Piotrkowie jak się nie ma układów to o pracę doprawdy ciężko.
        • jasiu74 Re: Praca w Piotrkowie 17.04.02, 21:08
          nie gadaj "tak bez sensu " bo sie narazisz schabowi
          • Gość: jajo14 Re: Praca w Piotrkowie IP: 195.117.14.* 18.04.02, 08:24
            Ale czy nie mam racji? Ja akurat pracuję w Łodzi, ale wiem, że ludzie po
            studiach szukali jakiejś znośnej roboty i się większości nie udało.]Też
            chciałbym, żeby praca była dla każdego, ale w przeważającej liczbie branż
            ciężko jest coś złapać.

Pozdrawiam
            • Gość: zdzichu Re: Praca w Piotrkowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 00:29
              No tak bo kończycie studia i myślicie ze wszyscy was zatrudnią.W głowach wam
              się poprzewracało.Jak sami sobie pracy nie stworzycie to jej nie będziecie mieć
              lenie.Szukacie tylko ciepłych posadek.Praca jest u kogoś tylko dla najlepszych
              lub ze znajomościami.Sam studiuje mechanike komputerową i wiem ze pracy nie
              znajde odpowiedniej do moich kfalifikacji.Więc najprowdopodobniej wyjade za
              granice.
              • Gość: colo Re: Praca w Piotrkowie IP: 195.117.14.* 11.10.02, 08:24
                A ładnie tak kształcić się za państwową kasę i wiedzę sprzedawać kapitalistom z
                zachodu?
                • Gość: zdzichu Re: Praca w Piotrkowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 20:31
                  Poto żeby wrócić i coś w tym popapranym kraju wreście zrobić a nie siedzieć i
                  szukać pracy i narzekć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka