moijtoox 08.09.17, 13:05 Poproszę namiary na wróżkę w Piotrkowie Trybunalskim i orientacyjne ceny za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allbymyselff Re: Wróżka 25.10.17, 21:58 Ja szukam numeru telefonu do wrozki Basi z ul.Malej.... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.norwegia Re: Wróżka 22.03.23, 14:46 Od wielu lat korzystam telefonicznie z usług Pani Agnieszki. Po tak długim czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że sprawdziło się wszystko, co powiedziała. Kobieta Anioł o wielkim sercu, empatii oraz ogromnej wiedzy z zakresu duchowości i energii. Psycholog z powołania. Daje rady, narzędzia i wspiera w najtrudniejszych momentach. Każda rozmowa z nią dodaje skrzydeł. Emanuje pozytywną energią. Jej rozkłady kart to głęboka i mądra rozmowa, z której człowiek wynosi wiedzę o całym swoim życiu. Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji, gdzie myślałem że już nic nie ma sensu. Pomogła w sprawach zawodowych i zdrowia. Pani Agnieszka tel 500 273 383 Uwaga na oszustów podszywających się pod nią! Jest dostępna tylko pod tym numerem. Odpowiedz Link Zgłoś