czaja999 25.02.05, 21:39 No właśnie. Wydaję mi się, że nic może nie mieć, bo Maćkowiaka już pochowali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
picka2 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 25.02.05, 21:56 czy pochowali, czy - nie, to i tak nikt do niego nic nie ma, bo on się nie urodził. Odpowiedz Link Zgłoś
batnarade Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 25.02.05, 23:26 Picka2 czaja999 i tym podobne co śmie się ludźmi nazywać Czas jechać nad morze poleżeć na plaży bo najwyższa pora do piachu się przyzwyczajać. Odpowiedz Link Zgłoś
picka2 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 07:40 Jest miejsce dla ciebie, Batnarde w kopalni pisku. Tylko uważaj, bo szczury ci mogą ogon pierdzielić. No, i może piasek cię przywalić – przepraszam, ty już jesteś przywalony. Odpowiedz Link Zgłoś
prezess00 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 19:30 Kibice nowej zabawki Maćkowiaka (MKS Piotrcovia) pokazali na co ich stać po meczu i z jak niedojrzałymi ludzmi przychodzi nam żyć w naszym pięknym mieści... A z resztą o tym meczu będzie jeszcze baardzo głośno... Nich Piotrcovia spadnie-będzie przynakmniej spokój!! Odpowiedz Link Zgłoś
batnarade Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 21:50 Jszcze co Qrwa wymyślicie najlepiej by było jak byście się wyprowadzili i zostawili to miasto normalnym ludziom. Co jeszcze przypiszecie im. że masz sraczkę to też ich wina. Pomyśl!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sedzina1 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 22:04 Po ostatnim meczu pan Maćkowiak stawaił wszystkim kibicom piwko, więc nie ma się co dziwić że dziś zeszły się wszystkie pijaczki z miasta. Posiedzieli w ciepełku licząc znów na szczodrość sponsora. A tym bardziej że cała plejada gwiazd piotrkowskich siedziała z nimi z całą kadrą Roki na czele. Gratulacje. Kibicem można się stać z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
batnarade Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 22:07 A Tobie co nie postawił piwka i dlatego masz żal A może wolała byś jabcoka. Odpowiedz Link Zgłoś
witekkk62 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 27.02.05, 15:57 Jeżeli przychodzicie na mecz tylko dla mnie to szkoda.Kibice sa tacy jak byli.To nie pierwszy przypadek niekulturalnego zachowania w czasie meczu z drużyną Lublina stąd większa liczba służb porządkowych.Mam nadzieję,że takie zachowania nie powtórzą się więcej.Chcemy utrzymać ekstraklasę i jeżeli Pan Prezes00 obserwował wraz z Panią Sędziną mecz to nie sposób nie zauważyć,że zawodniczki walczyły długimi momentami z tak klasową drużyną jak równy z równym.Przy niedużych korektach tą drużynę stać na wygrywanie.Muszą zawodniczki w to uwierzyć i na tym koncentruje się trener z zarządem.Atmosfera wywoływana przez powtarzające się ataki personalne na mnie czy na nowy zarząd temu nie służy.Po co przenosić prywatne animozje i niechęci na drużynę?Lepiej rzetelnie kibicować i przekazywać uwagi co do gry np.w dyskusji o sporcie zapoczątkowanej przez Panią Demetrę.Za życzenia spadku Panu Prezesowi00 nie dziękuję a Panią Sędzinę zapewniam,że pracujemy nad klubem kibica aby jak najgodniej wspierał zawodniczki.W czasie meczu i po meczu działacze próbowali uspokajać zwaśnione od dawna strony.Niestety nie do końca skutecznie ale nikt nie wie co mogłoby się wydarzyć gdybyśmy nie siedzieli z nimi.Znanych piotrkowskich pijaczków wśród nich nie było.Nad tłumieniem agresji musimy pracować my starsi,rodzice poprzez wspieranie sportu i kształtowanie właściwych zachowań.Na pewno przenosząc animozje z życia politycznego miasta na klub temu się nie przysłużycie.Jest wiele miejsc w internecie w których możecie mi dokładać.Sportu i klubu Piotrcovia do tego nie mieszajcie.Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
witekkk62 Re:Sport w naszym mieście 27.02.05, 16:00 Jeżeli przychodzicie na mecz tylko dla mnie to szkoda.Kibice sa tacy jak byli.To nie pierwszy przypadek niekulturalnego zachowania w czasie meczu z drużyną Lublina stąd większa liczba służb porządkowych.Mam nadzieję,że takie zachowania nie powtórzą się więcej.Chcemy utrzymać ekstraklasę i jeżeli Pan Prezes00 obserwował wraz z Panią Sędziną mecz to nie sposób nie zauważyć,że zawodniczki walczyły długimi momentami z tak klasową drużyną jak równy z równym.Przy niedużych korektach tą drużynę stać na wygrywanie.Muszą zawodniczki w to uwierzyć i na tym koncentruje się trener z zarządem.Atmosfera wywoływana przez powtarzające się ataki personalne na mnie czy na nowy zarząd temu nie służy.Po co przenosić prywatne animozje i niechęci na drużynę?Lepiej rzetelnie kibicować i przekazywać uwagi co do gry np.w dyskusji o sporcie zapoczątkowanej przez Panią Demetrę.Za życzenia spadku Panu Prezesowi00 nie dziękuję a Panią Sędzinę zapewniam,że pracujemy nad klubem kibica aby jak najgodniej wspierał zawodniczki.W czasie meczu i po meczu działacze próbowali uspokajać zwaśnione od dawna strony.Niestety nie do końca skutecznie ale nikt nie wie co mogłoby się wydarzyć gdybyśmy nie siedzieli z nimi.Znanych piotrkowskich pijaczków wśród nich nie było.Nad tłumieniem agresji musimy pracować my starsi,rodzice poprzez wspieranie sportu i kształtowanie właściwych zachowań.Na pewno przenosząc animozje z życia politycznego miasta na klub temu się nie przysłużycie.Jest wiele miejsc w internecie w których możecie mi dokładać.Sportu i klubu Piotrcovia do tego nie mieszajcie.Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re:Nie wierzę przez wóde do sportu ? 27.02.05, 16:29 Mam nadzieje że to nie prawda i że to jest zwykłe pomówienie że na meczach Piotrkowi kibice są częstowani wódą ?. Przecież w takie sytuacji zawsze będą burty i normalni ludzie nikty nie pójdą oglądać swojej drużyny, poprostu szkoda słów. Panie Witoldzie to prawda że czestował pan alkoholem kibiców, piwem ? czekam z utesknieniem na odpwiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
prezess00 Re:Sport w naszym mieście 27.02.05, 16:50 Obserwowałem cały mecz.Pierwsza połowa może była niezła ale druga...szkoda słów.Z taką grą 1 liga wita.Mam nieodparte wrażenie że to całe sponsorowanie to jakaś wczesna kampania wyborcza,tylko nie wiem po co bo i tak nic to nie da jak zlecicie z ligi:)) A co do pracy nad klubem kibica-od dzisiaj to dla mnie "Klub szarych eminencji piotrkowskigo grodu" między innymi przez p. Maćkowiaka i p.Załoge. Pozdrawiam i z całego serca życze spadku z ekstraklasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś