Dodaj do ulubionych

Co ma piernik do Maćkowiaka

25.02.05, 21:39
No właśnie. Wydaję mi się, że nic może nie mieć, bo Maćkowiaka już pochowali.
Obserwuj wątek
    • picka2 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 25.02.05, 21:56
      czy pochowali, czy - nie, to i tak nikt do niego nic nie ma, bo on się nie
      urodził.
      • batnarade Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 25.02.05, 23:26
        Picka2 czaja999 i tym podobne co śmie się ludźmi nazywać
        Czas jechać nad morze poleżeć na plaży bo najwyższa pora do piachu się
        przyzwyczajać.
        • picka2 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 07:40
          Jest miejsce dla ciebie, Batnarde w kopalni pisku. Tylko uważaj, bo szczury ci
          mogą ogon pierdzielić. No, i może piasek cię przywalić – przepraszam, ty już
          jesteś przywalony.
    • prezess00 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 19:30
      Kibice nowej zabawki Maćkowiaka (MKS Piotrcovia) pokazali na co ich stać po
      meczu i z jak niedojrzałymi ludzmi przychodzi nam żyć w naszym pięknym mieści...
      A z resztą o tym meczu będzie jeszcze baardzo głośno...
      Nich Piotrcovia spadnie-będzie przynakmniej spokój!!
      • batnarade Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 21:50
        Jszcze co Qrwa wymyślicie najlepiej by było jak byście się wyprowadzili i
        zostawili to miasto normalnym ludziom.
        Co jeszcze przypiszecie im.
        że masz sraczkę to też ich wina.
        Pomyśl!!!!!!!!!!!!
        • sedzina1 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 22:04
          Po ostatnim meczu pan Maćkowiak stawaił wszystkim kibicom piwko, więc nie ma
          się co dziwić że dziś zeszły się wszystkie pijaczki z miasta. Posiedzieli w
          ciepełku licząc znów na szczodrość sponsora. A tym bardziej że cała plejada
          gwiazd piotrkowskich siedziała z nimi z całą kadrą Roki na czele. Gratulacje.
          Kibicem można się stać z dnia na dzień.
          • batnarade Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 26.02.05, 22:07
            A Tobie co nie postawił piwka i dlatego masz żal
            A może wolała byś jabcoka.
      • witekkk62 Re: Co ma piernik do Maćkowiaka 27.02.05, 15:57
        Jeżeli przychodzicie na mecz tylko dla mnie to szkoda.Kibice sa tacy jak
        byli.To nie pierwszy przypadek niekulturalnego zachowania w czasie meczu z
        drużyną Lublina stąd większa liczba służb porządkowych.Mam nadzieję,że takie
        zachowania nie powtórzą się więcej.Chcemy utrzymać ekstraklasę i jeżeli Pan
        Prezes00 obserwował wraz z Panią Sędziną mecz to nie sposób nie zauważyć,że
        zawodniczki walczyły długimi momentami z tak klasową drużyną jak równy z
        równym.Przy niedużych korektach tą drużynę stać na wygrywanie.Muszą
        zawodniczki w to uwierzyć i na tym koncentruje się trener z zarządem.Atmosfera
        wywoływana przez powtarzające się ataki personalne na mnie czy na nowy zarząd
        temu nie służy.Po co przenosić prywatne animozje i niechęci na drużynę?Lepiej
        rzetelnie kibicować i przekazywać uwagi co do gry np.w dyskusji o sporcie
        zapoczątkowanej przez Panią Demetrę.Za życzenia spadku Panu Prezesowi00 nie
        dziękuję a Panią Sędzinę zapewniam,że pracujemy nad klubem kibica aby jak
        najgodniej wspierał zawodniczki.W czasie meczu i po meczu działacze próbowali
        uspokajać zwaśnione od dawna strony.Niestety nie do końca skutecznie ale nikt
        nie wie co mogłoby się wydarzyć gdybyśmy nie siedzieli z nimi.Znanych
        piotrkowskich pijaczków wśród nich nie było.Nad tłumieniem agresji musimy
        pracować my starsi,rodzice poprzez wspieranie sportu i kształtowanie właściwych
        zachowań.Na pewno przenosząc animozje z życia politycznego miasta na klub temu
        się nie przysłużycie.Jest wiele miejsc w internecie w których możecie mi
        dokładać.Sportu i klubu Piotrcovia do tego nie mieszajcie.Bardzo proszę.
      • witekkk62 Re:Sport w naszym mieście 27.02.05, 16:00
        Jeżeli przychodzicie na mecz tylko dla mnie to szkoda.Kibice sa tacy jak
        byli.To nie pierwszy przypadek niekulturalnego zachowania w czasie meczu z
        drużyną Lublina stąd większa liczba służb porządkowych.Mam nadzieję,że takie
        zachowania nie powtórzą się więcej.Chcemy utrzymać ekstraklasę i jeżeli Pan
        Prezes00 obserwował wraz z Panią Sędziną mecz to nie sposób nie zauważyć,że
        zawodniczki walczyły długimi momentami z tak klasową drużyną jak równy z
        równym.Przy niedużych korektach tą drużynę stać na wygrywanie.Muszą
        zawodniczki w to uwierzyć i na tym koncentruje się trener z zarządem.Atmosfera
        wywoływana przez powtarzające się ataki personalne na mnie czy na nowy zarząd
        temu nie służy.Po co przenosić prywatne animozje i niechęci na drużynę?Lepiej
        rzetelnie kibicować i przekazywać uwagi co do gry np.w dyskusji o sporcie
        zapoczątkowanej przez Panią Demetrę.Za życzenia spadku Panu Prezesowi00 nie
        dziękuję a Panią Sędzinę zapewniam,że pracujemy nad klubem kibica aby jak
        najgodniej wspierał zawodniczki.W czasie meczu i po meczu działacze próbowali
        uspokajać zwaśnione od dawna strony.Niestety nie do końca skutecznie ale nikt
        nie wie co mogłoby się wydarzyć gdybyśmy nie siedzieli z nimi.Znanych
        piotrkowskich pijaczków wśród nich nie było.Nad tłumieniem agresji musimy
        pracować my starsi,rodzice poprzez wspieranie sportu i kształtowanie właściwych
        zachowań.Na pewno przenosząc animozje z życia politycznego miasta na klub temu
        się nie przysłużycie.Jest wiele miejsc w internecie w których możecie mi
        dokładać.Sportu i klubu Piotrcovia do tego nie mieszajcie.Bardzo proszę.
        • kregi Re:Nie wierzę przez wóde do sportu ? 27.02.05, 16:29
          Mam nadzieje że to nie prawda i że to jest zwykłe pomówienie że na meczach
          Piotrkowi kibice są częstowani wódą ?.
          Przecież w takie sytuacji zawsze będą burty i normalni ludzie nikty nie pójdą
          oglądać swojej drużyny, poprostu szkoda słów.

Panie Witoldzie to prawda że czestował pan alkoholem kibiców, piwem ?

czekam z utesknieniem na odpwiedz.
        • prezess00 Re:Sport w naszym mieście 27.02.05, 16:50
          Obserwowałem cały mecz.Pierwsza połowa może była niezła ale druga...szkoda
          słów.Z taką grą 1 liga wita.Mam nieodparte wrażenie że to całe sponsorowanie to
          jakaś wczesna kampania wyborcza,tylko nie wiem po co bo i tak nic to nie da jak
          zlecicie z ligi:)) A co do pracy nad klubem kibica-od dzisiaj to dla mnie "Klub
          szarych eminencji piotrkowskigo grodu" między innymi przez p. Maćkowiaka i
          p.Załoge.
          Pozdrawiam i z całego serca życze spadku z ekstraklasy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka