Dodaj do ulubionych

Lukas Bank

15.11.05, 10:55
Chciałam ostrzec wszystkich, którzy mają ochotę skorzystać z usług Lukas
Banku.Załatwienie sprawy /kredyt,wpłata raty/w tym banku wiąże się zawsze z
bardzo długim staniem /dosłownie,bo krzeseł jest niewiele i pomieszczenie też
małe/ w kolejce.Wczoraj, t.j.14.11.2005 r aby wpłacić ratę w wysokości 35 zł
stałam w kolejce ponad godzinę.Czy naprawdę nikt tam nie umie dobrze
zorganizować spraw związanych z obsługą klientów ? W każdym Banku są jakieś
kolejki ale to co dzieje się w Lukasie to horror.
Obserwuj wątek
    • zjawiskowa PKO BP to jeszcze lepsze orły... 15.11.05, 11:29
      slim51 napisała:

> Chciałam ostrzec wszystkich, którzy mają ochotę skorzystać z usług Lukas
      > Banku.Załatwienie sprawy /kredyt,wpłata raty/w tym banku wiąże się zawsze z
      > bardzo długim staniem /dosłownie,bo krzeseł jest niewiele i pomieszczenie też
      > małe/ w kolejce.Wczoraj, t.j.14.11.2005 r aby wpłacić ratę w wysokości 35 zł
      > stałam w kolejce ponad godzinę.Czy naprawdę nikt tam nie umie dobrze
      > zorganizować spraw związanych z obsługą klientów ? W każdym Banku są jakieś
      > kolejki ale to co dzieje się w Lukasie to horror.

Taaak? To przenieś się do PKO BP, wtedy poznasz prawdziwe horrory: główny
      odddział przy Słowackiego, kwadrat Belzacka, kanciapa Wyzwolenia. Trzeci Świat
      to mało powiedziane!
      • kamikaze_pkow1 Re: PKO BP to jeszcze lepsze orły... 15.11.05, 11:53
        nie chce mi to slowo przejsc przez klawiature... ale wyjatkowo sie musze zgodzic
        ze zjawiskowa. W PKO na Slowackiego niedawno przestalem (nieliczne miejsca
        siedzace okupowane przez emerytow ktorzy juz nie maja sily stac) ponad pol
        godziny po to by sie przekonac ze to nie ta kolejka bo pozamieniali okienka i
        tam gdzie wczesniej ze zalatwialo sprawy zwiazane z kontem sa teraz jacys
        doradcy a konta sa obslugiwane na stanowsku gdzie pisze... obsluga ksiazeczek
        mieszkaniowych:) Paranoja. Chociaz z drugiej strony moja wina bo moglem sie
        zapytac pani czy na ksiazeczkach mieszkaniowych obslugiwane sa konta a nie tam
        gdzie zawsze do tej pory :))
        • jasiu74 Re: PKO BP to jeszcze lepsze orły... 16.11.05, 00:19
          podobno pkobp przenosi sie niebawem do nowo wybudowanego budynku przez wilka
          obok statoil. info nie sprawdzone
          • zjawiskowa Re: PKO BP to jeszcze lepsze orły... 16.11.05, 01:38
            jasiu74 napisał:

> podobno pkobp przenosi sie niebawem do nowo wybudowanego budynku przez wilka
            > obok statoil. info nie sprawdzone

A ten burdel w centrum zamkną? To pod Statoil bedę musiała zapierdalać?
            • jasiu74 Re: PKO BP to jeszcze lepsze orły... 16.11.05, 21:21
              spacerkiem po starej belzackiej :)
            • a60 Re: PKO BP to jeszcze lepsze orły... 18.11.05, 14:23
              zjawiskowa napisała:

> jasiu74 napisał:
              >
              > > podobno pkobp przenosi sie niebawem do nowo wybudowanego budynku przez wi
              > lka
              > > obok statoil. info nie sprawdzone
              >
              > A ten burdel w centrum zamkną? To pod Statoil bedę musiała zapierdalać?

Załóż sobie konto internetowe i nie bedziesz nigdzie zapierdalać hahaha
    • bzik15 Re: Lukas Bank 19.11.05, 22:18
      niekoniecznie trzeba długo sterczeć w kolejkach, w większości miast powstały
      kolejne placówki LUKAS "centra kredytowe" gdzie expresowo można spłacić raty i
      zaciągnąć kredyty, tylko ludzie jakoś nie są reformowalni i dalej streczą w
      kolejce zamiast przejść kilka metrów dalej....... chyba to lubią :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka