Dodaj do ulubionych

hity na czasie

03.07.06, 17:30
sluchajcie mozecie mi cos wyjasnic, bo czy ja mam rozumiec ze wszystkie te
zespoly bede w Piotrkowie?Jesli sa jakiesl plakaty to podajcie co jest i o
ktorej w jaki dzien
Obserwuj wątek
    • delahalle Re: hity na czasie 03.07.06, 19:12
      Pewnie nie będą. Nie wiem skąd dowiedzieć się kto będzie w Piotrkowie.
    • czereslaw Re: hity na czasie 03.07.06, 19:52
      Info ze strony www.hitynaczasie.tvp.pl:
      " 16 lipca przenosimy się do Piotrkowa Trybunalskiego, gdzie miejscowi fani oraz
      widzowie Telewizyjnej Dwójki z całej Polski nie będą mogli narzekać na brak
      znanych artystów. Wystarczy wymienić chociażby takie gwiazdy jak: Danzel, Kasia
      Wilk & Kto to, Patrycja i Grzegorz Markowscy, Karmah, Karol i popularni na całym
      świecie – Groove Coverage".
    • bartlomiej444 Re: hity na czasie 03.07.06, 20:36
      Tu są wszyscy wykonawcy:

"W ramach koncertów pojawiają się najpopularniejsi polscy i zagraniczni artyści
      promowani przez największą muzyczną sieć radiową w Polsce - Radio ESKA.
      Artyści zagraniczni: A-ha, Elize,Global Deejays, Danzel, In Grid, Raptile,
      Infernal, Vinylshakerz, Sasha Dith, Ann Winsborn, Amy Diamond, Stereoliza,
      Arsenium, Infernal, Helene Rask, Ladytron, Basic Element, Karol, Groove
      Coverage, Sylver,
      Scena krajowa: Virgin, Goya, Red & Spinache, Mezo, Verba, Lerek & Nowator,
      Patrycja Markowska, Jeden Osiem L, Stachursky, Blog 27, Kombii, Szymon Wydra &
      Carpe Diem, Mandaryna, Patrycja Markowska, The Jet Set, Dezire, Verba, Gosia
      Andrzejewicz, Kasia Wilk & Kto To, Kasia Cerekwicka, Nowator & Lerek,
      Infernal,Maryla Rodowicz, Blue Cafe, Kowalski, Oddział Zamknięty, Paweł Kukiz,
      Urszula, Brathanki."

ze strony www.piotrkow.pl
      • ziontr Re: hity na czasie 03.07.06, 20:41
        Prawie jak Heineken Music Festival. "Prawie" robi różnicę.
        • brutto1 Re: hity na czasie 03.07.06, 22:03
          Jeśli ten festiwal czy jak to się ma nazywać, poprowadzi tych dwóch debili
          Bisiorek i ten drugi, to szykuje się niezła wiocha.....
    • m.pampuch HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 04.07.06, 13:52
      Zobacz się w Telewizji
      Hity na czasie w Piotrkowie
      Pod patronatem TVP 2 i Radia ESKA

W weekend 15-16 lipca w Piotrkowie Trybunalskim odbędzie się jedno z
      największych widowisk muzycznych tego roku w Polsce pt. HITY NA CZASIE

Wystąpią w sobotę 15 lipca:
      POLTERGEIST
      AMNEZJA
      KOWALSKI

Wystąpią w niedziele 16 lipca:
      DANZEL
      GROOVE COVERAGE
      KASIA WILK & KTO TO
      PATRYCJA MARKOWSKA I GRZEGORZ MARKOWSKI
      KARMAH

Koncerty będą w całości transmitowane przez TVP 2 (w niedziele 16 lipca o godz.
      20:00). Program poprowadzą znani prezenterzy Radia Eska - Paweł Pawelec i
      Marcin Bisiorek. Koncert w Piotrkowie już poprzedzany jest szeroką kampanią
      reklamową miasta na antenie telewizji publicznej, radia, prasy i portali
      internetowych.

Imprezy towarzyszące:
      Hitom na czasie towarzyszyć będą spadochroniarze piotrkowskiej Strefy Zrzutu
      oraz paralotniarze z Polskiego Stowarzyszenia Paralotniowego. Pokazy skoków i
      lotów na paralotniach będzie można podziwiać przez cały weekend. Na terenie
      lotniska odbędzie się także wystawa sprzętu lotniczego i kolejna giełda
      lotnicza. Dla najmłodszych przygotowaliśmy wesołe miasteczko a dla całych
      rodzin punkty gastronomiczne.
      Dodatkowo OSiR przygotował program sportowo-rekreacyjnego na terenie lotniska w
      godzinach od 12:00-15:00

Sprawy organizacyjne:
      Na całej ulicy Przemysłowej prowadzącej do lotniska będzie obowiązywał już od
      piątku bezwzględny zakaz zatrzymywania się i postoju. Parkujące samochody na
      ul. Przemysłowej będą odholowywane. Jedyny mogący pomieścić kilka tysięcy aut
      parking płatny (2 zl) zorganizowany zostanie na płycie lotniska za budynkami
      hotelowymi (tak jak w roku ubiegłym). Na parking będą kierowały służby w
      pomarańczowych kamizelkach oraz Policja i Straż Miejska.
      W sobotę i w niedzielę w godz. 12:00 – 24:00 na teren lotniska z dworca PKS i
      PKP będą kursowały oznakowane autobusy MZK. Bardzo prosimy o korzystanie z
      autobusów.

Organizator Polska Agencja Imprez Masowych z Płocka, tel. (24) 268-50-93
      Koordynator Biuro Prasowe i Promocji Miasta, tel. (44) 732-77-93

Marcin Pampuch
      Kierownik Biura Prasowego i Promocji Miasta
      ZAPRASZAM SERDECZNIE :)
      • brutto1 Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 04.07.06, 14:19
        Wieś zaprasza na wieś... Prezenterzy wsiowi zapraszają na imprezę wsiową !
        Jeżeli koncert ma być prowadzony przez tych samych ludzi, to to co napisałem
        jest bardzo prawdziwe. Niestety.
        • krzysiek491 Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 04.07.06, 15:48
          Z czystej ciekawości: jakie są Twoje typy na niewsiową imprezę prowadzoną przez
          niewsiowych prezenterów? Nie znam twórczości tych Panów, jak również większości
          z zespołów, które mają wystąpić w Piotrkowie, ale ciekawi mnie z czego wynika
          Twoja ocena wieśniactwa i czy jest ona miarodajna?
          • ziontr Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 04.07.06, 16:37
            Muzyka nadawana w radiu Eska to jeden wielki żen. Wspomniani kolesie -
            prezenterzy tej stacji równie dobrze sprawdziliby się prowadząc wsiowe wesele.
            Taki ich urok. Co do zaprogramowanych na imprezie wykonawców nie mam zdania - bo
            ich nie znam.
          • rymarka Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 05.07.06, 10:34
            Tak, to wieś co robią ci panowie od hałasu... Zróbcie hałas - to ich jedyna
            odezwa do ludzi, którzy i tak niewiele z tego co się wokół nich dzieje nie
            rozumieją. Podejrzewam, że w Piotrkowie zrobią wiochę jeszcze większą niż
            Piotrków na to zasługuje. A sama muzyka w Radiu Eska i sposób prowadzenia, to
            coś więkeszego niż żen. To nawet gorsze niż prowadzenie przez Monikę Pawłowską
            letniego programu w Radiu Piotrków, chociaż trudno o coś gorszego. Ogolnie
            pomysł sprowadzenia tej wiochy do naszego miasta, to kolejna pomyłka
            rządzących. Z taką muzyką i takimi prezentarami lepiej zorganizować coś w
            Protectorze czy innej remizie... Wstyd.
            • duch_prawdy Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 05.07.06, 13:16
              Nie przesadzaj Pawłowska z Wojtysiakiem nawet sympatycznie brzmią. Coś się
              przynajmniej dzieje. Wiocha to Gala o poranku..
              • rymarka Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 06.07.06, 20:42
                Gala to awaria zawsze była....ni można mu już podziękowa? Odtsrasza słuchaczy
                od ilku lat. To żywa antyreklama tej stacji. Rano tylko Cecotka i nikt więcej.
                Tam to chociaż humor i fajna muzka, a nie marudzenie i smęty w stylu Gali.
                Dajcie odpoczą ludziom od tego gościa !!!!! Tylu ludzi o tym mówi od tylu lat,
                a radio nic z tego sobie nie robi...
              • rymarka Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 06.07.06, 20:54
                Może racja, coś się dzieje. Ale Gala o poranku to jednak skandal i nikt mi nie
                wytłumaczy, że ten facet nie męczy ludzi i chyba nawet siebie samego przy
                mikrofonie. Dajcie mu już odetchnąc i nam, słuchaczom także...
      • kamikaze_pkow1 Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 04.07.06, 16:56
        czyli ogolnie z duzej chmury maly deszcz. A szkoda bo szykowala sie super
        imprezka.... no ale pozyjemy zobaczymy :) Moze nie bedzie az tak zle czego
        wszystkim zycze :)
        • mamatyzi Re: HITY NA CZASIE - LOTNISKO w PIOTRKOWIE 05.07.06, 00:18
          a ja lubię takie imprezy.
          najpierw narzekają że nic się nie dzieje a potem psioczą, że wiocha.
          warszawska jesień wam się marzy czy może dżez dżembori marudy?
          no bo na miss świata chyba nie ma co liczyć? hala relax nie pomieści samych
          misek a co dopiero publiczności. a na lotnisku mogłoby padać i miskom by się
          fryzury popsuły i byłby jeszcze miss mokrego podkoszulka i wtedy byście dopiero
          mówili że wiocha (albo wręcz przeciwnie:)
    • tosainu Re: hity na czasie 05.07.06, 13:28
      ,,,,,,,,,,
    • blacky10 Re: hity na czasie 10.07.06, 12:50
      Radia Piotrków słucham wybiórczo, głównie rano i wieczorem. Poziom - średnia
      krajowa, ale z wyjątkami. Wyjątki zwyzkujące średnią to Marcin Ceccotka i Darek
      Wojtysiak. Pierwszy za teksty i inteligencję, a drugi za przebojowość. Średnią
      zniża do poziomu morza bohater kilku tekstów na tym portalu Robert Gala. Bez
      wątpienia to pomyłka w rozwoju lokalnych rozgłośni i męczący uszy prezenter,
      nie wiem dlaczego teraz go słucham ? Głos, sposób mówienia i muzyka jaką
      prezentuje ten facet skłania mnie do wyłączenia radia. Właśnie to robię.
      Ufffff
      Lepiej. Ludzie z zarządu radia ! Zlitujcie się nad nami w te upały ! Nie da się
      tego strawić na trzeźwo. I nie myślcie, że jestem w tym co mówię odosobniony.
      Tak uważają wszyscy pracownicy mojej firmy. Tracicie słuchaczy drodzy państwo
      na własne życzenie.
      • brutto1 Re: hity na czasie 10.07.06, 13:33
        Głosu się nie wybiera, stację radiową na szczęście można wybrać. Jak się nie
        podoba, to można sobie przełączyć na inną. Fakt, to nie jest czołowy prezenter
        Polski, ale skoro jego sposób prowadzenia audycji się nie podoba, a nikt go nie
        może zastapić, to trzeba radio przełączyć, nie widzę innego wyjścia.
        • hatalay Re: hity na czasie 10.07.06, 15:31
          Chyba żeby pozbyć się Gali z radia, ale to pewnie nie jest takie proste, bo już
          by pewnie dawno to zrobiono :)
          • kamikaze_pkow1 Re: hity na czasie 10.07.06, 16:52
            przeciez moze dostac awans :)) Na takie stanowisko ze nie bedzie musial sie
            udzialac na antenie i juz. Wszyscy zyskaja chyba, lacznie z nim ;)
            • ziontr Re: hity na czasie 10.07.06, 17:25
              Awans? Stawiam na Polsat.
              • brutto1 Re: hity na czasie 10.07.06, 19:29
                Ja myślę, że raczej Telewizja Trwam i czytanie modlitewnika.
                A swoją drogą Robert Gala stał się takim piotrkowskim Grześkiem Rasiakiem. I
                jego i Grzesia lubią przełożeni, a nie znoszą kibice i słuchacze. Jak to
                wytłumaczyć ???
                • ziontr Re: hity na czasie 10.07.06, 20:31
                  Proste. Obaj sprawdzają się jako meble.
                  Drewniana noga = drewniany język.
                  • hatalay Re: hity na czasie 10.07.06, 21:19
                    Tylko dlaczego ja muszę tego słuchać albo to oglądać ?
                    • kamikaze_pkow1 Re: hity na czasie 10.07.06, 21:44
                      eeeee tam musisz. Pokretlem zmiany czestotliwosci w radiu w prawo albo w lewo i
                      juz jestes w innym swiecie :))
                      • paniladna Re: hity na czasie 14.07.06, 10:55
                        O jej, ale zajadłe hieny! Żebyście w swojej frustracji nie zjedli własnego
                        ogona! he, he, he :)))
                        A mnie ten człowiek nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Zawsze jest bardzo
                        grzeczny i ciepły. A że ma taki, czy inny tembr głosu - cóż, każdy ma inny -
                        Monika Olejnik i Piotr Kraśko także. Za to gra zajebiście. I nikt mi nie wmówi,
                        że tak nie jest, bo słucham tego radia od lat!
                        Pamiętam wiele osób i różne programy. Na przykład przez kilka lat na antenie
                        piotrkowskiego radia były wieczorne audycje... I nikt nie przebił kawałków,
                        puszczanych przez Galę. Pamiętacie? No co, może nie? Trudno w zajadłości
                        przyznać rację, co?
                        Szczególnie Tobie Hatalaj, bo akurat Ty ciągle atakujesz tego gościa. I w kólko
                        piszesz to samo. Słowo w słowo. Skoro tak nie lubisz słuchać, to po co Go
                        słuchasz? Masz to zadane na spowiedzi? :))
                        A Ty BRUTTO co, myślisz, że błysnąłeś intelektem, bo udało Co się komuś
                        dokopać? Oczywiśćie zza nicka :)) I nie pisz "słuchacze", bo ja też się do nich
                        zaliczam a jak widzisz mam inne zdanie.
                        Większość moich znajomych drogi BLACKY10 niestety nie myśli tak, jak Ty i Twoi
                        znajomi. Widocznie ktoś z nas jest "wiochą", jak to tu piszecie. I zapewniam
                        cię, że tym kimś nie jestem ja ;)
                        Czytałam te posty po kilka razy i mnie rozbawiły. Co, nie macie własnej woli,
                        ktos was trzyma - jakaś magiczna siła ? Bo ja na przykład nie cierpię muzyki
                        disco i po prostu jej nie słucham. Proste. Moje radio o 18.00 gra na innej
                        fali. Po co obrażać ludzi? ? Hę?
                        A wracając do radia, to od jakiegoś czasu niestety można usłyszeć tylko
                        eremnefowsko-zetkową papkę dla głupków, 20 utworów granych w kółko do
                        urzygania. Szkoda.
                        Aha, jeszcze coś. Pamiętam też wieczorne adycje w soboty lub niedziele, kiedy
                        duet Gala-Cecotka wkręcał gości niemiłosiernie. To była zdecydowanie najlepsza
                        audycja w istnieniu tego radia. I tak twierdzi również wiekszość moich
                        znajomych. Audycja oparta na prostych tematach w jedną chwilę przeradzała się w
                        zajebistą satyrę i inteligentną manipulację ludźmi. To był kunszt - niestety
                        jak się okazuje - nie dla wszystkich zrozumiały. Później słyszałam jeszcze obu
                        panów razem rano, ale i to pewnie zdjęłi, bo "za ostre" Szkoda. Dzis poranny
                        Cecotka bez Gali - choc też fajny - to już nie to.

PS. A Ty "Rymarka" skąd się wzięłaś? Przepoczwarzona "zjawiskowa", czy kolejna
                        świeżo po podstawówce "polna.stokrotka"?
                        • brutto1 Re: hity na czasie 14.07.06, 20:02
                          Mnie też nie przeszkadza, ale wielu ludziom w tym mnie też, przeszkadzają jego
                          wystąpienia na antenie. Nie chcę nikomu dokopać, to był tylko żarcik :)))
                          A audycja o ktorej wspominasz nazywała się Siber i do tej pory nic lepszego w
                          radiu nie słyszałem. Nie tylko w Radio Piotrków zresztą !
                          Pamiętam, że prowadzili ją Gala z Cecotką i było ekstra, lepiej niż niejeden
                          raz np. u Majewskiego.
                          Szkoda, że to się skończyło. Nie wiem tylko dlaczego dzisiaj Cecotki słucha się
                          z przyejmnością, a Gali odwrotnie ?
    • m.pampuch Dojazd na Lotnisko - Hity na Czasie 10.07.06, 17:40
      Miejski Zakład Komunikacyjny w Piotrkowie Tryb., w związku z planowanymi
      imprezami rozrywkowymi na terenie aeroklubu piotrkowskiego, w celu umożliwienia
      mieszkańcom naszego miasta łatwiejszego dojazdu, wprowadza następujące
      ułatwienia:

W dniu 15 lipca 2006 roku (sobota)
      Oprócz kursującego autobusu na linii nr 2, dodatkowo zostanie wydłużone
      kursowanie drugiego autobusu na w/w linii. onadto uruchomione zostaną dodatkowo
      2 autobusy specjalne, które będą kursowały od godziny 16.00 do 23.00, na trasie
      Dworzec PKP - Lotnisko, Dworzec PKS - Lotnisko. Częstotliwość dowozu na
      lotnisko w czasie imprezy (autobusy linii nr 2 oraz autobus specjalny)
      oscylować będzie w granicach - kurs co 15 minut.

Odjazdy linii specjalnej z:
      Dworca PKS przez Wyzwolenia na Lotnisko:
      16.20, 17.00, 17.35, 18.10, 18.55, 19.45, 20.35, 21.15, 21.30, 21.50, 22.10
      Dworca PKP na Lotnisko: 16.35, 17.15, 17.55, 18.35,19.30, 20.10, 20.35, 20.50,
      21.15, 21.30, 21.50, 22.10.
      Lotniska:
      16.10(2), 16.45, 16.55, 17.10(2), 17.20, 17.35, 17.55, 18.10, 18.30(2), 18.40,
      18.55, 19.20, 19.35(2), 19.50, 20.15, 20.30, 20.50, 21.15, 21.30, 21.50, 22.10,
      22.30.

W dniu 16 lipca 2006 roku (niedziela)
      Oprócz kursującego autobusu na linii nr 2, uruchomione zostaną dodatkowo 2
      autobusy specjalne, które będą kursowały od godziny 16.00 do 00.00, na trasie
      Dworzec PKP - Lotnisko, Dworzec PKS - Lotnisko. Częstotliwość dowozu na
      lotnisko w czasie imprezy (autobusy linii nr 2 oraz autobus specjalny)
      oscylować będzie w granicach - kurs co 15 minut.

Odjazdy linii specjalnej z:
      Dworca PKS przez Wyzwolenia na Lotnisko:
      16.20, 17.00, 17.35, 18.10, 18.55, 19.45, 20.35, 21.15, 21.30, 21.50, 22.10
      Dworca PKP na Lotnisko: 16.35, 17.15, 17.55, 18.35,19.30, 20.10, 20.35, 20.50,
      21.15, 21.30, 21.50, 22.10, 22.50, 23.05, 23.25.
      Lotniska:
      16.45, 16.55, 17.20, 17.35, 17.55, 18.10, 18.40, 18.55, 19.20, 19.50, 20.15,
      20.30, 20.50, 21.15, 21.30, 21.50, 22.10, 22.30, 22.45., 23.00, 23.05, 23.20,
      23.35, 23.55, 0.05.
      Na liniach specjalnych obowiązują wyłącznie bilety jednorazowe zakupione u
      kierowcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka