redwest1 29.08.06, 13:36 gdzie jest dobra wypożyczalnia dvd...?w taką pogode to tylko dobry film.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlov Re: wypożyczyć 29.08.06, 14:28 ul.kopernika, world video, czy video world Odpowiedz Link Zgłoś
tomslu1 Re: wypożyczyć 29.08.06, 15:11 a jak wyglada ta wypozyczalnia ?? maja nowosci ? długo czeka sie w kolejce do wypozyczenia nowego filmu ?? jakie ceny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: wypożyczyć 29.08.06, 15:49 Ja bylem tylko raz, dawno temu, wczesniej majac doswiadczenia Jedynie z Beverly Hills Video. W sumie to dwie podobne sieci z tym, ze piotrkowski punkcik to malenstwo, a przynajmniej na poczatku tak bylo. Nowosci jakies sa, stoisz w kolejce zaleznej od ilosci osob przed soba, nie rozumiem pytania :) Cen tez nie pamietam, ale Piotrkow duzy nie jest wiec mozna sie przejsc i zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
tomslu1 Re: wypożyczyć 29.08.06, 23:45 Pytanie o czekanie na nowosci dotyczylo tego czy trzeba sie zapisywac w kolejce po nowy film , ale byłem , zobaczyłem i juz wiem ze maja wiele kopii tego samego tytulu wiec nie ma czegos takiego jak zapisy na film , generalnie jak na to niewielkie miasto jestem bardzo pod wrazeniem , a wideoteka może nie jest ogromna ala jak dla nas wystarczy w zupelnosci , bede tam stałym klientem Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: wypożyczyć 30.08.06, 09:38 no wlasnie, to nie jest punkcik pani Zofii gdzie za DVD zostawia sie kaucje 50PLN :O Odpowiedz Link Zgłoś
redwest1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 13:36 wielka racja....super videoteka bo najważniejsze że nowości leżą na półkach,bez ceregieli z zapisami...robi wrażenie.Dzieki,pogoda do du..a a filmików tyle że pani Zofia z punkciku nie widziała na oczy tyle nawet w tv... Odpowiedz Link Zgłoś
tomslu1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 15:41 ciekawe czy ktos jeszcze chodzi do innych wypożyczalni ?? chyba nie mialoby to racjonalnego wytłumaczenia , no i obsługa niczego sobie , miłe i ładne dziewczyny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
redwest1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 15:51 właśnie...zapomniłem dodać,miła i ładna obsługa...;)to się chyba też liczy,nie sądzicie?Ja zostaje napewno.a czy ktoś chodzi do innych wypożyczalni?!a są takie?!nie zauważyłem do tej pory...może działają w podziemiu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek491 Re: wypożyczyć 30.08.06, 16:30 Korzystałem z wypożyczalni znajdującej się w starym pawilonie przy Belzackiej. Kiedyś (w czasach VHS) była to dla mnie najbliższa (geograficznie) wypożyczalnia, obecnie bywam w niej incydentalnie i to chyba z powodów sentymentalnych. Zazwyczaj film w jednej kopii i na zapisy, ale cóż, nie zawsze chce się wypożyczyć nowość, szcególnie jak się ma 2-3 letnie opóźnienia w nowościach (a ja zazwyczaj mam takie :-). A z czystej ciekawości, jak ta sprawa wygląda w wypożyczalniach sieciowych: czy mają tam oldskule sprzed paru lat? czy na półce tylko nowości x 10 kopii? Odpowiedz Link Zgłoś
tomslu1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 16:51 troche klasyki tam widzialem , nie przygladalem sie za mocno bo ja akurat jestem na bieząco , faktem jest , że wybor ogromny wiec pewnie starsze filmy tez wystepuja , a z tego co sie zorientowałem to te starsze filmy sa za kilka złotych na tydzien wiec dosyc korzystnie Odpowiedz Link Zgłoś
redwest1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 19:25 zgadza się....oldskula dostałem na tydzień za piątaka.i to takiego którego długo szukałem :) Odpowiedz Link Zgłoś