Dodaj do ulubionych

wypożyczyć

29.08.06, 13:36
gdzie jest dobra wypożyczalnia dvd...?w taką pogode to tylko dobry film....
Obserwuj wątek
    • karlov Re: wypożyczyć 29.08.06, 14:28
      ul.kopernika, world video, czy video world
      • tomslu1 Re: wypożyczyć 29.08.06, 15:11
        a jak wyglada ta wypozyczalnia ?? maja nowosci ? długo czeka sie w kolejce do
        wypozyczenia nowego filmu ?? jakie ceny ??
        • karlov Re: wypożyczyć 29.08.06, 15:49
          Ja bylem tylko raz, dawno temu, wczesniej majac doswiadczenia Jedynie z Beverly
          Hills Video. W sumie to dwie podobne sieci z tym, ze piotrkowski punkcik to
          malenstwo, a przynajmniej na poczatku tak bylo. Nowosci jakies sa, stoisz w
          kolejce zaleznej od ilosci osob przed soba, nie rozumiem pytania :) Cen tez nie
          pamietam, ale Piotrkow duzy nie jest wiec mozna sie przejsc i zobaczyc
          • tomslu1 Re: wypożyczyć 29.08.06, 23:45
            Pytanie o czekanie na nowosci dotyczylo tego czy trzeba sie zapisywac w kolejce
            po nowy film , ale byłem , zobaczyłem i juz wiem ze maja wiele kopii tego
            samego tytulu wiec nie ma czegos takiego jak zapisy na film , generalnie jak na
            to niewielkie miasto jestem bardzo pod wrazeniem , a wideoteka może nie jest
            ogromna ala jak dla nas wystarczy w zupelnosci , bede tam stałym klientem
            • karlov Re: wypożyczyć 30.08.06, 09:38
              no wlasnie, to nie jest punkcik pani Zofii gdzie za DVD zostawia sie kaucje 50PLN :O
              • redwest1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 13:36
                wielka racja....super videoteka bo najważniejsze że nowości leżą na półkach,bez
                ceregieli z zapisami...robi wrażenie.Dzieki,pogoda do du..a a filmików tyle że
                pani Zofia z punkciku nie widziała na oczy tyle nawet w tv...
                • tomslu1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 15:41
                  ciekawe czy ktos jeszcze chodzi do innych wypożyczalni ?? chyba nie mialoby to
                  racjonalnego wytłumaczenia , no i obsługa niczego sobie , miłe i ładne
                  dziewczyny :))
                  • redwest1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 15:51
                    właśnie...zapomniłem dodać,miła i ładna obsługa...;)to się chyba też liczy,nie
                    sądzicie?Ja zostaje napewno.a czy ktoś chodzi do innych wypożyczalni?!a są
                    takie?!nie zauważyłem do tej pory...może działają w podziemiu? :))
                    • krzysiek491 Re: wypożyczyć 30.08.06, 16:30
                      Korzystałem z wypożyczalni znajdującej się w starym pawilonie przy Belzackiej.
                      Kiedyś (w czasach VHS) była to dla mnie najbliższa (geograficznie)
                      wypożyczalnia, obecnie bywam w niej incydentalnie i to chyba z powodów
                      sentymentalnych. Zazwyczaj film w jednej kopii i na zapisy, ale cóż, nie zawsze
                      chce się wypożyczyć nowość, szcególnie jak się ma 2-3 letnie opóźnienia w
                      nowościach (a ja zazwyczaj mam takie :-). A z czystej ciekawości, jak ta sprawa
                      wygląda w wypożyczalniach sieciowych: czy mają tam oldskule sprzed paru lat? czy
                      na półce tylko nowości x 10 kopii?
                      • tomslu1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 16:51
                        troche klasyki tam widzialem , nie przygladalem sie za mocno bo ja akurat
                        jestem na bieząco , faktem jest , że wybor ogromny wiec pewnie starsze filmy
                        tez wystepuja , a z tego co sie zorientowałem to te starsze filmy sa za kilka
                        złotych na tydzien wiec dosyc korzystnie
                        • redwest1 Re: wypożyczyć 30.08.06, 19:25
                          zgadza się....oldskula dostałem na tydzień za piątaka.i to takiego którego
                          długo szukałem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka