28.10.06, 01:42
Dlaczego jeszcze nie spie?czy moge spac?Moze czekam az ktoremus z was cos sie
stanie i bede musial was ratowac?Nie pic nie palic nie narkotyzowac sie nie
uzywac wulgaryzmow wobec bliskich zmieniac bielizne myc zeby nosic dowod i
kartke z grupa krwi.
Obserwuj wątek
    • je_est_un_autre Re: Sen 07.12.06, 11:22
      A może ty jesteś przysłowiowa sowa-co to w nocy spać nie może.
      • lopezmiki Re: Sen 07.12.06, 11:56
        Zdecydowanie sowa,ale bywam rowniez skowronkiem jak trzeba.
    • galiaestomnis Re: Sen 07.12.06, 11:37
      Ktoś nie spać musi, żeby spać mógł ktoś.
      • zadowolona1 Re: Sen 07.12.06, 12:03
        To mamy ten sam problem.Ja też zasypiam późno!!!
        • sprawiedliwy19 Re: Sen 07.12.06, 14:20
          A może Wy po prostu nie możecie spać,bo za dużo jecie na noc.Moja rada"Ut sis
          nocte levis,sit tibi cena brevis"
          • lopezmiki Re: Sen 07.12.06, 14:35
            Pewnie tak dlatego ze Ja codziennie jadam pieczonego prosiaka punktualnie o
            22.00 i popijam to szklanka cieplego smalcu z 16 lyzeczkami cukru a po polnocy
            ubieram sie i wyruszam do lasu aby upolowac czerwonego kapturka i go zjesc.
            • kamikaze_pkow1 Re: Sen 07.12.06, 18:27
              > Pewnie tak dlatego ze Ja codziennie jadam pieczonego prosiaka punktualnie o
              > 22.00 i popijam to szklanka cieplego smalcu z 16 lyzeczkami cukru a po polnocy
              > ubieram sie i wyruszam do lasu aby upolowac czerwonego kapturka i go zjesc.

ooooo to prawie jak dieta dr Kwasniewskiego (nie mylic z b. prezydentem) ;))
              • sprawiedliwy19 Re: Sen 08.12.06, 10:51
                Brrrrrr-ohyda!!!Co ty jadasz ptaszku?Dlatego nie śpisz po nocach-dobrze
                myślałem.No ale żeby od razu polować na czerwonego kapturka?Gdzie Ci to się
                mieści-chyba jesteś okrąglutki jak balonik!
                • milutkabardzo Re: Sen 08.12.06, 23:14
                  Lopez ma rewelacyjną przemianę materii, wydala więcej niz zjada ... acha
                  zapomniał dodać ze po tej wyżerce strzela maraton po nocnych sklepach gdzie gasi
                  swoje pragnienie ognistymi trunkami :D:D:D:D a potem odsypia cały dzien te nocne
                  wycieczki hahaha
                  • zadowolona1 Re: Sen 21.12.06, 01:08
                    Znowu spać nie mogę.A tu na tym forum taka cisza.Chyba tylko jedna sowa buszuje
                    o tej porze-ja.Halo,jest tu kto?
                    • maddox84 Re: Sen 21.12.06, 02:06
                      No cos Ty, o tak wczesnej porze (1 w nocy) to ja na fora nie zaglądam ;)
                      • zadowolona1 Re: Sen 22.12.06, 09:37
                        A bo siedzisz o tej porze drogi maddox84(mam na myśli 1 w nocy)na czacie albo
                        jako sowa na czatach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka