11.11.06, 20:12
Ale sie cicho nagle zrobilo na forum. Nawet to i lepiej bo niektorych tekstow
nie dalo sie czytac. Czyzby nagle wszyscy wystraszyli sie tego slowa na
literke W. ? ;)) Wybory. To juz jutro. Pozyjemy, zobaczymy ;)
Obserwuj wątek
    • maddox84 Re: Ciszaaaaa 11.11.06, 22:26
      Wreszcie troche spokoju ;)
    • eks-radny Re: Ciszaaaaa 12.11.06, 00:14
      kamikaze_pkow1 napisał:

> Ale sie cicho nagle zrobilo na forum. Nawet to i lepiej bo niektorych tekstow
      > nie dalo sie czytac. Czyzby nagle wszyscy wystraszyli sie tego slowa na
      > literke W. ? ;)) Wybory.

A niby jak ma być tu głośno, skoro nie ma kto pisać postów?! Skoro wszyscy co
      tu pisywali biegają teraz po mieście, zdzierają plakaty konkurencji, naklejając
      właściwe.
      • lumos2 Re: Ciszaaaaa 12.11.06, 12:00
        Od zdzierania plakatów są osoby, jak sie przekonałem na własne oczy, 14 i
        15-letnie zatrudnione przez poszczególne komitety wyborcze bądź rodziny osób
        kandydująch. Nie sądzę (a może nie mam racji) aby sami kandydaci zdzierali
        plakaty konkurencji. Ale nawet jesli tak jest to niech sobie zdzierają, tylko
        niech później to posprzatają. Bo z pewnością plakaty niektórych kandydatów
        wisieć będą do wiosny.
        • han12 Re: Ciszaaaaa 12.11.06, 18:39
          Tak zgadzam się po mieście będzie się teraz walać jakieś 3 tony papierów nie
          mówiąc już o tablicach pouszkadzanych.
          Radni i kandydaci powinni dać dobry przykład i posprzątać po sobie ubrani w
          koszulki na kurtki z własnymi imionami abyśmy wiedzieli którzy jednak się
          poczuwają i mogli coś zmienić w tym mieście.
          A tak z innej beczki to ciekawe jaka jest frekwencja w Piotrkowie bo jak byłem
          w swoim lokalu to nie było zbyt dużo ludzi a godzinka bnyła po obiednia.
    • ziontr Nie wyciągałbym ... 15.11.06, 17:18
      • ziontr Re: Nie wyciągałbym ... 15.11.06, 17:19
        ... tak pochopnych wniosków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka