pseudotropheus 24.11.06, 10:11 piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/wydarzenia/671624.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwejk_piotrkow Re: Decydujące starcie 24.11.06, 10:29 "Wczoraj tuż przed południem Krzysztof Chojniak odmówił autoryzacji swoich wypowiedzi i zażądał wstrzymania publikacji." Schizofrenia kandydata:) Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: Decydujące starcie 24.11.06, 10:46 Ten tekst to jak oswiecenie :) Lepiej dzis niz w poniedzialek. Styl p. Krzysztofa wg mnie nie powinien reprezentowac naszego miasta. Ale to tylko moja opinia i zaraz posypia sie na mnie gromy ;0 Juz sie lekam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
coloquez Re: Decydujące starcie 24.11.06, 11:24 Jestem zdecydowanym zwolennikiem kontynuacji polityki prezydenta Matusewicza. Powinien gwarantować to A. Czapla, ale nie ma on chyba charyzmy Matusewicza... Tak czy owak, z dwójki kandydatów A.Czapla jest zdecydowanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: Decydujące starcie 24.11.06, 11:32 Czapla jest moze lepszy od Chojniaka ale nie jest to specjalnie zaszczytne miejsce gdyz Chojniak w niektorych wypowiedziach reprezentuje poziom Jelenia Odpowiedz Link Zgłoś
1orgee Re: Decydujące starcie 24.11.06, 11:41 Może ktoś żałować, że brak nam kandydata ze starej partyjnej szkoły. Oni potrafili ludziom namieszać, obaj do Matusewicza nie mają najmniejszego startu, cóż mam nadzieję, że nie skończą jak on. Czapla jest lepszy bez dwóch zdań. Chojniak boi się dalszych starć, zasłaniająć się żałobą, jednak inni kandydaci z PiS-u kampani nie przerwali, tylko nieco wyciszyli i tak być powinno. Wybory to nie konkurs miss, porozpychać się trochę potrzeba, bo charakter trzeba pokazać. Panie Krzysiu nie poddawaj się! Walcz do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
martin662 Re: Decydujące starcie 25.11.06, 19:19 Ta debata pokazała tylko, że stawiam na odpowiedniego człowieka,zagłosuję na Chojniaka. Zwróćcie uwagę na odpowiedź pana Czapli dotyczącą uczciwości( daje dużo do myślenia). Widać również z kontekstu, że podkładał swinie koledze wiceprezydentowi, wcale się tego nie wypiera i dopuszcza pewne rzeczy ( w urzędzie słyszało się o tym). Dlatego nie dziwią mnie niektóre zaczepne odpowiedzi pana Chojniaka Co do poprzednich komentarzy to chyba każdy ocenia dyskusje wg własnych sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś