lopezmiki 16.12.06, 13:29 Co dzis na obiad maja Piotrkowianie?Czy postne czy kroszone a moze ktos ma jadlospis na caly tydzien lub moze nawet na miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zadowolona1 Re: Obiad 16.12.06, 19:18 Ja dziś jadłam spagetti bolonais.Pychota!!!Ale tak dobre robi tylko moja druga połowa.Jadłam różne wykonania(i te w restauracjach)i u znajomych.To po prostu jest mistrzostwo świata,co gotuje moja połówka.A do tego kieliszek wina i świat jest o wiele lepszy i piękniejszy,a i ludzie jacyś bardziej uśmiechnięci,milsi. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Obiad 16.12.06, 19:42 Nie wspominając już o sposobie zrzucenia tych obiadowych kalorii później ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Obiad 16.12.06, 23:41 Trudno.Coś za coś.Ale te kalorie można zrzucać w różny sposób.Niektórzy chodzą na areobik,inni na siłownię,jeszcze inni na basen itd....Ale ja znam o wiele lepszy sposób,na pewno dużo przyjemniejszy,a i wysiłek jaki przy tym duży hm... i przy okazji" dwie pieczenie upieczone"-pyszny obiad i pyszna noc-a kalorie spalone;P Odpowiedz Link Zgłoś
milutka50 Re: Obiad 18.12.06, 19:35 Coś za bardzo nie chcą się chwalić, co jedzą na obiad.Chyba wszyscy się odchudzają,bo niedługo przecież Sylwester!Ja dziś jadłam pomidorową,którą uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Obiad 21.12.06, 00:07 Na pewno ma napis AOC(Appellation d'origine contrôlee).Ostatnio takie Cotes du Rhone Domaine Chapoton 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Obiad 21.12.06, 00:21 Choć może też być Carlo Rossi Rose(półwytrawne)też pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Obiad 19.12.06, 11:02 A czym mam sie chwalić ?? Tradycyjną studencką zupką chińską ;) ps. zobaczcie sobie na wikipedii zupka chińska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sierotka-marysia Re: Obiad 22.12.06, 13:38 A ja dziś na obiad mam rybki i surówkę z kiszonej kapusty-bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś