bogd2 11.02.07, 03:48 Są jacyś zadowoleni (oprócz tych z dyrekcji i z "biura"...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogd2 Re: Bal FM Logitic u Miszteli 11.02.07, 03:58 hmm.. sorry;( LOGISTIC miało być!! bom się mylnął w temacie ... i żem zdublował ...;-).....wątek:-) {gwara gwarą, ale ŻEM to jak w Word'zie podkleśla??} Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Bal FM Logitic u Miszteli 12.02.07, 14:13 A co to za bal.Nie słyszalam w ogóle o nim- o dziwo!!! Uwielbiam balować.Szkoda, że wcześniej nikt mnie nie poinformował o tej imprezie:( Chyba, że była to impreza zamknięta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Bal FM Logitic u Miszteli 12.02.07, 14:20 Na to wychodzi, że zamknięta - pewnie dla pracowników. A już myślałem, że jakaś jedyna zadowoloa się odezwała. ;)) @Bogd2, może podałbyś nowy numer telefonu. ?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Bal FM Logitic u Miszteli 12.02.07, 14:34 Gdybym na tym balu była, to może rzeczywiście jako jedyna byłabym zadowolona?:) Któż to wie, a może byłoby nas więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_fela Re: Bal FM Logitic u Miszteli 12.02.07, 16:07 O to się nie załapałaś?A ja byłam wino piłam i nieźle się bawiłam:)Było super! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Bal FM Logitic u Miszteli 12.02.07, 17:02 No niestety nikt mnie nie zaprosił:( Odpowiedz Link Zgłoś
maly_piotrkow Re: Bal FM Polska u Miszteli 13.02.07, 12:10 ja miałem zaproszenie ale nie poszedłem :p ps. zadowolona zdradź gdzie się bawisz teraz w sobote :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Bal FM Polska u Miszteli 13.02.07, 12:52 A tak pytasz, jakbyś nie wiedział:)Ponieważ uwielbiam aerobik, pływanie, kręgle czyli ogólnie mówiąc sport(i jestem zagorzałą fanką piłki ręcznej), to idę na bal......?Resztę dopowiedz sobie sam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly_piotrkow Re: Bal FM Polska u Miszteli 13.02.07, 23:55 łeee myślałem , że będziemy się razem bawili na weselu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Bal FM Polska u Miszteli 14.02.07, 01:18 A czyje to wesele boćka z żabą czy ankietera z bigosem kk?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Bal FM Polska u Miszteli 14.02.07, 13:14 To życzę udanej zabawy do rana:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś