lopezmiki 18.02.07, 19:56 Jaka macie ustawiona strone startowa? Ja w Czwie s1.travian3.pl a w PT www.google.pl ale teraz zmienie na ta gdzie mozna glosowac:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sldprl Re: Strona startowa 20.02.07, 11:06 Może, lopezmiki po kurtce napiszesz mi, co to jest za gra na tej stronie (s1.travian3.pl). Wiem, że jest opis, ale ja lubię dowiedzieć się czegoś bliższego od doświadczonego gracza. Odpowiedz Link Zgłoś
milutka50 Re: Strona startowa 20.02.07, 15:24 A moja strona startowa to www.bradpittfan.com/ :):):P Odpowiedz Link Zgłoś
milutka50 Re: Strona startowa 20.02.07, 15:24 A moja strona startowa to www.bradpittfan.com/ :):):P Odpowiedz Link Zgłoś
milutka50 Re: Strona startowa 20.02.07, 15:26 To prezent dla mojej koleżanki zadowolonej;):)Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Strona startowa 20.02.07, 18:43 O, to jesteśmy od dziś koleżankami?:)Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Strona startowa 20.02.07, 16:11 Gra cos ala Sim City i ma w sobie cos z settlers,rozbudowujesz osade stawiajac pola z surowcami i inne budynki w wiosce.Powolujesz armie,atakujesz inne osady,poszukujesz sojusznikow,wjezdzasz taranami i katapultami do innych graczy. Gra lekka latwa i przyjemna w czasie rzeczywistym i wciaga jak wir w jeziorze,przynajmniej w poczatkowej fazie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_piotrkow Re: Strona startowa 20.02.07, 16:56 do niedawna www.maly.com.pl ale jak pare dni temu domena mi wygasła zmienilem na google Odpowiedz Link Zgłoś