piotrkowiankaanka 27.01.09, 10:19 Gdzie w Piotrkowie zrobic urodziny dziecku?Znacie jakies fajne miejsce oprócz McDonalda?Tak na 12 dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwasiborski71 Re: urodziny dziecka 27.01.09, 12:27 hmmm moim zdaniem najlepiej w domu ale 12 cosik za duzo poza Maciuem nie ma gdziuew moze na basenie wymyslec jakiegos dmuchanego krokodyla potem goraca czekolada w cafe tort etc ale trzeba by zaerzerwowoac stoliczki, jest jeszce kawiarenka u Bochenskiego u panien, moze Eureka na przeciw UJK? ja bym zrobil w domu z rzutnikiem multimedialnym fajnymi bajami piosenkami dla dzieci Grechuty,bańkami albo pozyczonymi kotkami od znajomej :0 zalezy jak bardzo jestes szalona i w jakim wieku dzieci....a moze kukielki teatrzyk bajki celuloidowe i tort po ciemku slowem istotna atmosferka nie miejsce....no i pamietaj ze to urodziny dziecka nie Twoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowiankaanka Re: urodziny dziecka 27.01.09, 13:43 Fajne pomysły, dziękuję. Basen odpada raczej bo są tam też inni ludzie i boję się, że nie ogarnęłabym 12 dzieci. I w domu też nie chcę...mam mikroskopijne miszkanko..... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kowianin Re: urodziny dziecka 27.01.09, 15:49 To forum umiera - jedyne nowe posty to pytania jakiś blondynek o rzeczy, które już po kilka razy były tu wałkowane - dentysta, ginekolog, urodziny dziecka. A wystarczy tylko poszukać, no chyba, że to za trudne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka39 Re: urodziny dziecka 27.01.09, 20:22 Chyba od tego jest forum-jak komuś nie pasi może tu nie wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel01 Re: urodziny dziecka 27.01.09, 21:32 od tego jest raczej wyszukiwarka. Forum to nie jest dobre miejsce na pytanie gdzie zrobić sobie pazurki (chyba takie pytanie było niedawno). Tu się dyskutuje (przynajmniej kiedyś tak było) na dużo poważniejsze tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasiborski71 Re: urodziny dziecka 28.01.09, 10:52 Umiera? moze i umiera...Piotrkowiankaanka nalezy akurat do bardziej aktywnych użytkowników... Forum z łacinskiego to targowisko , kazdy mowi o czym chce, o tym co go interesuje...Te powazne tematy to czasem zwyczajne politykierstwo, zagladanie radnym do portfela i do łóżka...Pełne szowinizmu i jakiegos lokalnego pijaru... Grajdołek slowem... Lepsza rzeczowa odpowiedź jak "poszukaj w google" nie ma glupich pytan sa jedynie glupie odpowiedzi Pozdrawiam Panowie!:) w te pochmurne dni! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowiankaanka Re: urodziny dziecka 28.01.09, 12:23 No właśnie, jak chcesz, to sobie dyskutuj na temat błędów prezydenta czy radnych, których ja mam gdzieś i bardziej mnie interesują urodziny mojego dziecka niz to na co nie mam wpływu. Masz inne posty, więc spadaj... Odpowiedz Link Zgłoś