tomazo1982 20.03.09, 14:14 Co sądzicie o takim radyjku jak Radio Ławeczka www.laweczka.net/. Kiedyś to radyjko miało zaistnieć jako radio internetowe Piotrkowskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolmar1960 Re: Radio Ławeczka 20.03.09, 15:11 czy Ty wiesz co to jest radio i kto je tworzy? do tego potrzebni sa profesjonalisci a nie dzieci udajacy dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
osoba.duchowna Panie Tomku! 20.03.09, 16:52 dolmar1960 napisał: > czy Ty wiesz co to jest radio i kto je tworzy? do tego potrzebni sa profesjonalisci a nie dzieci udajacy dziennikarzy Ależ Panie Tomku! Pan ze swoją ekipą "radiową" też byliście dziećmi udającymi dziennikarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
powiernik Re: Panie Tomku! 20.03.09, 20:48 czasem słucham ławeczki i nie sądzę żeby tym się zajmowały dzieci. pozdrawiam twórców radia a swoją drogą może niedługo do was napiszę w pewnej sprawie. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
tomazo1982 Re: Panie Tomku! 21.03.09, 21:00 Ale ktoś tu się chyba pomylił bo ja wcale nie jestem związany z tym radiem i nigdy nie byłem. Moim zdaniem także jest to dziecinne radio tylko chciałem poznać także opinie innych internautów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś