Dodaj do ulubionych

kolacja urodzinowa

07.10.04, 14:12
Chciałabym wybrac sie w dniu moich urodzin na kameralna kolacje z moimi
najbliższymi(będzie to okres przeprowadzki do nowego mieszkania, więc kolacja
w mieszkaniu odpada). Szukam czegoś o przystepnych cenach no i w warszawie.
Zalezy mi tez na mozliwosci zarezerwowania stolika. Znajcie takie miejsce?
Obserwuj wątek
    • megi.1 Re: kolacja urodzinowa 07.10.04, 14:36
      up
    • Gość: Nobullshit Re: kolacja urodzinowa IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 07.10.04, 15:31
      Gdzie niedrogo zjeść w Wwie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=13918161
      "Gdzie pójść jutro na kolację - z mężczyzną"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=16232000&a=16232000
    • Gość: Barbara Re: kolacja urodzinowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:48
      Megi,moje ulubione miejce to jazz bistro Gwiazdeczka, ul. Piwna 40 (tel.
      887.87.64). Wnetrze przemile, ceny w porzadku, moje ulubione dania to pasta
      wiejska (penne ze szpinakiem, kurczakiem i pieczarkami) oraz nalesniki z kasza
      gryczana i bialym serem. Maja tez dobre wina i desery. Polecam tez (tylko tam
      to spotkalam) herbate zimowa! Przepis sciagnelam i teraz racze wszystkich gosci
      w dlugie zimowe wieczory! Milego swietowania!I wszystkiego najlepszego
      urodzinowego!
      • megi.1 Re: kolacja urodzinowa 07.10.04, 16:01
        dziekuje:) Musze przyznac ze menu gwiazdeczki brzmi zachecajaco:)
        • Gość: Barbara Re: kolacja urodzinowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:10
          Do gwiazdeczki zabieram tylko te osoby, ktore naprawde lubie. Samo miejce
          bardzo ciekawe - to jest dawne podworze z arkadami, gdzie dach zrobiony jest ze
          szkla. Jak bys robila rezerwacje to porpos o stolik przy koncu prawej strony
          sali, pod arkadami. Tam jest ladniutko i spojonie! Zreszta wszedzie w
          gwiazdeczce jest milo, byle cie nie usadowili po srodku (dla wiekszych grup, bo
          pod arkadami to 4-5 osob sie zmiesci).
      • Gość: Renata Re: kolacja urodzinowa IP: 192.39.188.* 07.10.04, 16:01
        O co chodzi z tą herbatą zimową?
        • Gość: Barbara herbata zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:07
          Herbata zimowa to hit! w gwiazdeczce podaja: mocno zaparzona herbata a wniej
          plywa plasterek limonki, plasterek pomaranczy i plasterek cytryny zoltej. do
          tego 2-3 gozdziki i lyzeczka soku malinowego. Wszystko podane w wysokiej
          szklance, tak, aby widac bylo zawartosc! Mowie ci! Pycha!
          • Gość: Renata Re: herbata zimowa IP: 192.39.188.* 07.10.04, 16:10
            Barbara, to brzmi pysznie. Dziękuję za opisanie zimowej herbaty. Mniam. Dziś
            robię. Pozdrawiam!
            • Gość: Barbara Re: herbata zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:12
              Wiesz co? Ja tez ja dzisiaj zobie zrobie! Tym bardziej, ze dostalam od mamy
              przyjaciolki sok malinowy wlasnej roboty! Smacznego! To chyba "narodzila sie
              nam nowa tradycja"! herbaciano-zimowa ;-)
          • Gość: lomas Re: herbata zimowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:16
            Nie no chyba zacznę przez Was albo dzięki Wam herbatę popijać ja stara
            kawiara :)
            • Gość: Ija Re: herbata zimowa IP: *.bakernet.com.pl 04.11.04, 11:57
              Zamowilam wczoraj herbate zimowa w Nu Jazz Bistro na Zorawiej. To knajpa z
              jednej rodziny, co Gwaizdeczka. Jaka pyszna byla ta herbata! Oprocz plsterkow
              pomaranczy (dwoch!), cytryny i limonki, plywaly tez spore kawalki jablek i
              gruszek! Kilka gozdzikow rowniez. Wydaje mi sie jednak, ze oprocz soku
              malinowego wyczuwalam imbir, ale nie jestem pewna. Czy ktos bardziej wyczulony
              pil i cos moze zdradzic z receptury - chetnie zrobilabym w domu!
              Ija
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka