milkasz 23.07.09, 19:34 witam Wlasnie rozglądam sie w Piotrkowi za dobrym kamerzystą na wesele, moze cos polecicie i ile wy placicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacha88 Re: videofilmowanie wesele 24.07.09, 05:53 mój kolega Wojciech W ile bierze nie wiem ale jest podobno dobry w te klocki nr tel moge ci wysłac na meila jak coś Odpowiedz Link Zgłoś
michal0712 Re: videofilmowanie wesele 25.07.09, 21:41 Na moim weselu bedzie kamerzysta z Jeziornej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowiankaanka Re: videofilmowanie wesele 27.07.09, 12:04 Na forum nie wolno podawac namiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: videofilmowanie wesele 27.07.09, 12:39 Jest jeszcze piotrkowska firma Orange Cinema, namiary u pana Google. W każdym razie nie ma to jak taki obrządek: www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 Jak widać trochę inna parafia, trochę inna kultura ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
powiernik Re: videofilmowanie wesele 27.09.09, 01:38 k-bay napisał: > Jest jeszcze piotrkowska firma Orange Cinema, namiary u pana Google. > > W każdym razie nie ma to jak taki obrządek: > www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 > Jak widać trochę inna parafia, trochę inna kultura ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra669 Re: videofilmowanie wesele 12.08.09, 15:48 Ja polecam Studio TOMFILM z Piotrkowa Z filmu jak i za zdjęć byłam bardzo zadowolona www.tomfilm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: videofilmowanie wesele 15.08.09, 15:15 Jest to angielski odpowiednik polskiego skrótowca OMB. Szczegóły na pl.wikipedia.org/wiki/OMG Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1111121 Re: videofilmowanie wesele 26.09.13, 11:09 NIE POLECAM!!! wlasciciele nie szanuja klienta! jedyne na czym im zalezy to odbebnic robote i zebrac kase! pojawiaja sie tez dodatkowe oplaty mimo iz na poczatku jest kolorowo i za nic nie trzeba dopacac! jesli ktos juz sie na nich zdecyduje to niech pilnuje zeby wszystko bylo spisane w umowie - nie wierzcie na slowo! co do uslug - jesli chcecie cos naprawde fajnego to idzicie gdzies indziej - tutaj nawet nie maja sprzetu zeby zrobic cos fajnego :( no i jesli chce sie cos innego to trzeba prowadzic ich za reke bo zero zaangazowania no i nawet nie wiedza co mozna zrobic przy obencej technologii... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1111121 Re: videofilmowanie wesele 26.09.13, 11:10 NIE POLECAM TOM-FILM!!! wlasciciele tom film nie szanuja klienta! jedyne na czym im zalezy to odbebnic robote i zebrac kase! pojawiaja sie tez dodatkowe oplaty mimo iz na poczatku jest kolorowo i za nic nie trzeba dopacac! jesli ktos juz sie na nich zdecyduje to niech pilnuje zeby wszystko bylo spisane w umowie - nie wierzcie na slowo! co do uslug - jesli chcecie cos naprawde fajnego to idzicie gdzies indziej - tutaj nawet nie maja sprzetu zeby zrobic cos fajnego :( no i jesli chce sie cos innego to trzeba prowadzic ich za reke bo zero zaangazowania no i nawet nie wiedza co mozna zrobic przy obencej technologii... Odpowiedz Link Zgłoś
marta87piotrkow Re: videofilmowanie wesele 30.12.13, 15:35 ja radze omijac tomfilm szerokim łukiem :( jestesmy rozczarowani, a poprawek tom film nie przewiduje :( Odpowiedz Link Zgłoś
gogolian Re: videofilmowanie wesele 12.10.09, 14:13 niedawno otworzyło się studio MC Flash www.mcflash.pl/ robią zdjęcia ślubne, zdjęcia wogóle, filmy do wesel i takie tam. Widziałem jeden film z wesela. Szczerze to przy ich robocie filmy z TOM filmu wyglądają jak totalna masówka :D O ile ktoś oczywiście lubi jeśli film jest troche ciekawszy. A nie taki statyczny obraz, oklepane intro, i prosty lińjowy montarz jak w TOM filmie. Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1111121 Re: videofilmowanie wesele 26.09.13, 11:11 zgadzam sie w 100%, no chyba ze ktos chce miec film z lat 90 z tom filmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardsklanu Re: videofilmowanie wesele 19.11.14, 23:28 BiletKom - Nowa aplikacja do zakupu biletów autobusowych przez smartfona! play.google.com/store/apps/details?id=pl.info.astra.biletkom&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotrko-wianin Re: videofilmowanie wesele 20.12.14, 23:11 teraz to ciężko o dobrego filmowca. Odpowiedz Link Zgłoś
nvjd5432 Re: videofilmowanie wesele 15.10.15, 12:01 Każda porządna firma powinna mieć dobrą reklamę. Polecam firmę KAMBIT.PL S.C. - reklama Piotrków. Tutaj ich strona strony-internetowe.com.pl/oferta-t25/reklama-i-poligrafia-t34. Odpowiedz Link Zgłoś