amarika 27.02.04, 17:16 Lidzbark Warmiński pozdrawia Lidzbark Welski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Pozdrowienia z forum Lidzbark Warmiński 28.02.04, 08:04 Amarika, a Ty skad jestes?? Odpowiedz Link
GoĹÄ: Lidzbarzanin Re: Pozdrowienia z forum Lidzbark Warmiński IP: *.inteko.com.pl 29.02.04, 18:36 Amarika pozdrawiam serdecznie. Lidzbark Warmiński to bardzo ładne miasto. Dawniej bywałem . Kilka razy uczestniczyłem w rajdzie szlakiem Mikołaja Kopernika-fajnie było. Odpowiedz Link
GoĹÄ: Krzysztof Re: Pozdrowienia z forum Lidzbark Warmiński IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 12:22 SERDECZNE UŚCISKI I POZDROWIENIA z Lidzbarka nad rzeką Wel. Kilka lat temu zaproponowałem burmistrzom obu miast spotkanie z okazji Dni Lidzbarka. Przyjechał burmistrz (Rekść jak pamiętam)i usiadł z naszym burmistrzem w oczekiwaniu na przyjazd ekipy z Teleexpresu. PO godzinie otrzymaliśmy wiadomość (nie było wtedy komórek), że ekipa filmowa dojechała szczęśliwie do Waszego Warmińskiego. Niech żyje promocja!!!! ściskam Odpowiedz Link
mw66 Re: Pozdrowienia z forum Lidzbark Warmiński 28.06.05, 19:38 TVP1 będzie na pewno w środę-29.06. w Lidzbarku Welskim.Nie sądzę,że znów się pomylą i pojadą do Warmińskiego. Odpowiedz Link
mw66 Re: Pozdrowienia z forum Lidzbark Warmiński 01.06.06, 18:44 Lidzbark Warmiński - często warszawiacy , szczególnie turyści mylą nazwy.Lidzbark Welski z Warmińskim. www.lidzbark.com/index_data.php?name=reklama Odpowiedz Link
mw66 Re: Pozdrowienia z forum Lidzbark Warmiński 23.05.07, 13:37 Co ma Lidzbark Welski wspólnego z Lidzbarkiem Warmińskim: Położenie w jednym regionie i województwie,jeziora,ludzie itd... Odpowiedz Link