graz.ka 25.10.09, 21:44 Proponuję 10 listopada o 18.00, Murarska 42. Dacie radę? Ustalimy resztę spotkań na cały rok, terminy ewentualnych warsztatów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka 10.11. 11.11.09, 06:57 Strrrasznie się cieszę. że aż tyle nas dotarło :) Składałyśmy: - kopertę z żaglówką - Michael LaFosse; - kopertę nieznaną (czyli "zapomnianego" autora) z prostokąta - pokazała molla; - zakładkę z pandą - Roman Diaz - jest na filmnikach, jest! część pierwsza część druga; - zakładkę z żurawiem - Bob Stack. I próbowałyśmy rzucać samolotem "Pierścień Smoka", który z entuzjazmem wypróbowywali juniorzy z mojego koła przed naszym spotkaniem, model z książki - "Origami. 77 modeli samolotów" - książkę wydał AWM, polecam na gwiazdkę dla chłopców zwłaszcza, super jest :) Nastepne spotkanie w grudniu, 8., miejsce i godzina j.w. Odpowiedz Link
graz.ka 8.12.2009 09.12.09, 06:39 Składałyśmy różności świąteczne, jak to w grudniu :) Następne spotkanie już w nowym roku! Odpowiedz Link
graz.ka 9.02. 21.01.10, 22:07 Tak jest propozycja, bo zapomniałyśmy się umówić :) Ta orchidea nas wykończyła chyba :) Chyba, że uznacie że przed warsztatem nie ma co. Ale ja i tak mam koło juniorów, to będę. Odpowiedz Link
graz.ka WAŻNE!!! Odwołujemy 9.02.!!! 07.02.10, 22:31 Bo w sobotę warsztat sobie zrobimy, a i w sprawie wystawy pojechać muszę... Odpowiedz Link
graz.ka Kwiecień 14.02.10, 02:28 - drugi wtorek po świetach, czyli 13. Tam gdzie zawsze i tej samej godzinie :) Odpowiedz Link
graz.ka Proszę o to spotkanie 11.04.10, 21:48 poniewaz mamy do omówienia imprezę 24-25 kwietnia. I trochę realnych przygotowań - poproszono nas o wykonanie drobnych upominków dla gości i prelegentów. Myślałam o zakładkach z tygrysem - na Rok Tygrysa. Zrobię jakiś projekt, ale bardzo proszę i o Wasze propozycje. Papier mamy - z warsztatu ikebany zostało sporo. I mamy papier PCO. Odpowiedz Link
graz.ka MAJ - wtorek, 11. 13.04.10, 21:20 Dziś dziękuję za obecność, ciekawe modele i pomoc. Odpowiedz Link