wodnik30 06.03.06, 10:51 Gdzies wyczytalem ze wielkosc biustu jest odwrotnie proporcjonalna do IQ jakim sie on podoba. To wyniki naukowych badan :) Ja oczywiscie uwielbiam nieduze piersi ;) Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczek takich biuscikow ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpingo Re: Ciekawostka 06.03.06, 11:41 Wodniku, jak myslisz, czy przyczyną Wielkiego Wybuchu był Kapuśniak, Bigos czy jaja ? Dlaczego to pytanie - otóż do pełnego przekazania prawdy o biuście, która to jest prawdą elitarną potrzebne jest Misterium. Bez niego przytoczone przez ciebie prawo ma poważne ograniczenia. Widzisz, już sam język ma ograniczenia. Jezyk to wirus. Z tego między innymi powodu zawędrować możesz na słodkie manowce internetowego łoża. W zasadzie jest to kontynuacja tematu wałkowanego przez teologow i świeckich filozofow (Platon, Arystoteles, Augustyn, Tomasz, Bacon, Ockham, Hegel, Jaspers, Heiddegger, H.Arendt itd.). Dziś Prawo Biustu stopniowo jest przesuwane w coraz to nowe miejsca, gdyż jak się wydaje nauka odbiera mu stare i przynależne mu od dawna (może to być bardzo złudne). Być moze więc znalezienie prawidłowego, formalnego opisu Idealnego Biustu jest nie od rzeczy. Oczywiście to co napisałem powyżej może być potraktowane jako jedynie próba do naszkicowania problemów jakie czyhają na badacza tego tematu. Kończę dedykacją prosto z Karolka: Chętnie bym ci to wyjaśnił, niestety, Ja mam czasu mało, Ty masz mózgu za mało A poza tym są też inne sekrety. Odpowiedz Link
wodnik30 Re: Ciekawostka 06.03.06, 12:54 Placa Ci na pisanie takiego belkotu? Mi by sie nie chcialo :) Odpowiedz Link
alicja_wk Re: Ciekawostka 27.03.06, 14:30 Oj chłopy, chłopy, już dawno się tak nie uśmiałam! Dzięki!!! Odpowiedz Link
alexy3 Re: Ciekawostka 06.03.06, 14:33 O rany, czlowieku, masz zatwardzenie? Takiego pasztetu to dawno nie czytalem. Wyglada na to, ze wydrukowales sobie kilka najrozniejszych wypowiedzi z najrozniejszych forum, pociales na kawalki, wymieszales, wybrales kilka powiedzonek i skleiles do kupy. Do kupy, to trafne okreslenie. Odpowiedz Link
mpingo Re: Ciekawostka 06.03.06, 15:19 Alexy, mam do ciebie bardzo poważne ale proste (nie martw się zatem) pytanie: czy kiedykolwiek uderzyłeś kobietę, czy ograniczasz się tylko do koprofilii ? Odpowiedz Link
alexy3 Re: Ciekawostka 06.03.06, 16:42 Odpowiem ci tez w prosty sposob. Cierpie na innego rodzaju chorobe. Otoz chorobliwie unikam jakichkolwiek kontaktow z popieprzencami, tak ze koncze natychmiast dyskusje, bo nie bede sie ponizac, no i szkoda czasu. A tobie radze posprzatac te wydaliny, ktore porozrzucales na tym forum. Odpowiedz Link
mpingo Re: Ciekawostka 06.03.06, 17:47 Myślę, że powinieneś być jednak bardziej dyskryminujący w sposobie, lub bardziej natężeniu swojej koprofilii. Często mniejsza objętość jest bardziej przekonujca i efektywna. Robiąc to zbyt często tracisz na wiarygodności i zaczynasz bredzić, co w pewnym momencie przestaje być bardzo zabawne, w widzisz jeszcze ci przecież nie pisałem, że ja bardzo lubię się śmiać. Zauważajac sens twojej infantylnej, w pocie czoła nad oplutymi ustami wymęczonej próby prowokacji, nie jest trudno szybko cię skategoryzowac jako nieszczęśnika, nieudacznika i człowieka pozbawionego śladów polotu. Zafunduj sobie moment refleksji bo inaczej, z perspektywy czasu i sytuacji, zostaniesz na szarym końcu, całkiem sam z gorzką świadomością że innym sie udało, tobie nie. LOL Odpowiedz Link