hajdana Re: Ładną ci mamy dziś pogodę :( 12.02.05, 21:01 taa.. pozdraiwam wszystkich zmęczonych przesileniem. Mam nadzieję, że was grypa nie dosięgnie. W marcu będzie lepiej a w kwietniu ma być lato :) Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Ładną ci mamy dziś pogodę :( 12.02.05, 22:11 kwiecień... hmm, to jeszcze trochę :/ A co do grypy to niestety, ale chyba mnie łapie. Chociaż staram się jej nie dawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Ładną ci mamy dziś pogodę :( 13.02.05, 22:23 To się chyba nadaje na panujące ostatnio klimaty na forum i za oknem: Nie ma czasu by usiasc Raz w jednym miejscu Zawsze ktos cos mowi Zycie bez konca Dobry jest ten dzien Kiedy deszcz ciagle pada Swiat zapada w sen Mgla wszystko oslania I jest jakby cicho wszedzie Nie tylko na zewnatrz Lecz rowniez w naszych sercach Jest cisza i sennosc Swiat zwalnia na krotka chwile Woda nasaczony A my myslimy w ciszy Co bedzie gdy sie przejasni? I wyjdzie znow slonce Odpowiedz Link Zgłoś
samdej Re: Ładną ci mamy dziś pogodę :( 18.02.05, 10:46 Wreszcie pogoda jak się patrzy. Taką zimę to ja lubię.... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Ładną ci mamy dziś pogodę :( 19.02.05, 15:45 To ma być zima, te nędzne resztki śniegu ?? Jak wylądowaliśmy w Rudawie to po pierwsze bez łańcuchów ani rusz - a do najbliższego sklepu 7 km, no i z pół godziny trzeba wcześniej zacząć samochód szukać w zaspach - bo jak pług przejedzie to wszystko w koło białe. Całe szczęście że do wyciągu jest tylko 200m, szkoda tylko że pod górkę :) Odpowiedz Link Zgłoś