derwisz1 30.07.02, 00:16 Kołysanka Słonko się kładzie i jabłka w sadzie, i w polu kwiaty, i laska taty, cała ta brać ...kładzie się spać. ...Kładż się i ty! Dam ci bajeczkę pod poduszeczkę, niech z tobą śpi! Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Śpi Łowicz........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:08 nie spal tylko nie bylo dostepu :((mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie klopotow pozdrawiam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz1 Re: Śpi Łowicz........ 30.07.02, 09:18 No właśnie - u mnie było coś takiego: ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: [no URL] The following error was encountered: Zero Sized Reply Squid did not receive any data for this request. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Śpi Łowicz........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 09:29 u mnie cos podobnego wytrzymalam i walczylam do 23 potem zrezygnowalam :((ale dzisiaj idzie bez problemow oby dalej obylo sie bez niespodzianek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Śpi Łowicz........ IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:48 A ja nie moge spac za gorąco !!! jeszcze obejrze ten program paskudny na TV , " pamietnik patologa " brrrr paskudne ale chyba ne moge po prostu ominac nastepnego , ostaniego odcinka , Mimo ze to ogladam mysle ze takie programy powinno sie ogladac dobrze po polnocy a nie kolo 22.00 , jka myslicie , ogladacie ? Ludzie naprawde potrafia by okrutni . Czy tez uwazacie ze czlowiek jest z natury dobry bo ja na pewno nie , a po obejrzeniu tych programow smiem wątpic czy czlowiek jest stworzony na podobienstwo Boga . Ech znow sie rozfilozofowalem . pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Śpi Łowicz........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 22:14 nie moge sie przelamac a dzisiaj zaczeli wyjatkowo "apetycznie"sekcja jako sztuka bleeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Śpi Łowicz........ IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:28 A mnie jakos az tak bardzo nie rusza . Moze dlatego iz za dozo sie filmow sensacyjnych oglada . W sumie niektore niewiele sie roznia od tego dokumentu . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz1 Re: Śpi Łowicz........ 31.07.02, 23:25 żeglowanie po bezsennych nocach w przedziwnym oceanie bezsennej nocy mieszają się myśli jasne i ciemne błądzą słowa jak statki we mgle na delikatnej granicy jawy i snu zdarzenia przeszłe wybiegają naprzeciw marzeniom myśli zdarzenia słowa marzenia czasami docierają bezpiecznie do brzegu nocy i wtedy rodzi się wiersz ale bywa też że ukołysane falą snu rozpływają się w nicość w blasku nadchodzącego dnia Dobranoc..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Śpi Łowicz........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 23:45 jeszcze nie - przeczytalam - bardzo lubie takie teksty - kto jest autorem ? dobrej nocy zycze.... Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz1 Re: Śpi Łowicz........ 01.08.02, 00:02 Nie mam pojęcia - czasem buszuję po internecie i - jak mnie zaciekawi - kopiuję do specjalnego "kącika". I właśnie z tego kącika to wzięte dzisiaj, ale przykro mi - nie znam autora. Obiecuję poprawę na przyszłość :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Śpi Łowicz........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 00:07 nie to jest najwazniejsze po prostu czysta ciekawosc-piekne slowa zawsze sa piekne .ale sie wymadrzam zamiast spac.jutro bedziemy nieprzytomni :))pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz1 Re: Śpi Łowicz........ 01.08.02, 00:11 Na dobranoc... (jeszcze z tej serii) otocz się marzeniami w pogoni za chlebem powszednim otocz się marzeniami niech ubarwią szare poranki rozjaśnią wytarte z uczuć noce będą wirować wokół ciebie srebrnymi kroplami deszczu to nic nie szkodzi że spłyną smutną kałużą u twoich stóp zawsze możesz wzbogacić się o nowe Teraz naprawdę już dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Śpi Łowicz........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 00:13 zycze tylko milych snow :)) Odpowiedz Link Zgłoś