Dodaj do ulubionych

Dziennik Łódzki w internecie

06.08.05, 09:16
Dotychczas wybrane artykuły z Dziennika Łódzkiego można było znaleźć pod adresem sieradz.naszemiasto.pl
Od początku sierpnia jest dostępne w internecie pełne wydanie Dziennika Łódzkiego w wersji elektronicznej. Jest ono dostępne od godz. 10 danego dnia, sieradzka wersja Dzienika to wydanie C. W środy jest również "Nad Wartą"
egazeta.dziennik.lodz.pl
Myslę, że zainteresuje to zwłaszcza tych któzy nie mają dostepu do wersji "papierowej"
Obserwuj wątek
    • sbi Re: Dziennik Łódzki w internecie 06.08.05, 09:19
      Oczywiście sieradz.naszemiasto.pl nadal jest aktualny - można tam dodawać swoje komentarze do artykułów, natomiast pełne internetowe wydanie DŁ jest w PDF tylko do poczytania
    • ebusia_fam_fatal Re: Dziennik Łódzki w internecie 08.08.05, 10:55
      dodana do "ulubionych" zakładek:)
      • babeczkaa Re: Dziennik Łódzki w internecie 08.08.05, 11:12
        ja też dodałam do ulubionych, dzięki, własnie czytam ostatnie wydanie Nad Warta, fajnie :)
        B.
    • paenka Re: Dziennik Łódzki w internecie 09.08.05, 10:10
      Hehehe niedlugo to ja poprosze o zainstalowanie komputera w kuchni co by mozna bylo przy kawce i croisancie czytac gazetke poranna;)
    • ebusia_fam_fatal Re: Dziennik Łódzki w internecie 09.08.05, 10:26
      a wydawca nie obawia sie spadku sprzedazy? bo ja np juz nie kupie dziennika,
      przynajmniej przed jego przeczytaniem nie:)
      • paenka Re: Dziennik Łódzki w internecie 09.08.05, 10:43
        moze i tak maja mala sprzedaz, chociaz watpie. Nie wiem skoro w onecie i innych tego typu portalach juz dawno mozna bylo przeczytac notki z gazet to co tam?
        • ebusia_fam_fatal Re: Dziennik Łódzki w internecie 09.08.05, 10:52
          co innego wynrane alrtykuly lub ich fragmenty, a co innego cala gazeta,wlacznie
          z ogloszeniami i reklamami
    • sbi Czy było dzisiaj Nad Wartą w kioskach? 10.08.05, 18:10
      Chciałem sobie przejrzeć dzisiejsze wydanie, niestety w internecie go nie znalazłem. Nie ma mnie w Sieradzu stąd nie wiem czy w kioskach dzisiaj też go nie było?
      • paenka Re: Czy było dzisiaj Nad Wartą w kioskach? 10.08.05, 18:18
        nooo ja tez chcialam i nie znalazlam ale ni chcialo mi sie isc do kiosku:D
        • szaramysza9 Re: Czy było dzisiaj Nad Wartą w kioskach? 10.08.05, 18:30
          było
          • sbi Re: Czy było dzisiaj Nad Wartą w kioskach? 10.08.05, 18:38
            :(
      • sbi Re: Czy było dzisiaj Nad Wartą w kioskach? 17.08.05, 18:08
        Dzisiaj już jest "Nad Wartą" do ściągnięcia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka