sbi 23.09.05, 13:43 Witam, Jesień też może być ładna choćby tak jak dziś. Siedzę sobie w ogródku, podjadam owoce wprost z drzewa, ale trochę żal mi lata, które się skończyło... Cieszmy się zatem, póki co, jeszcze, słoneczkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajdana Re: Już mamy jesień 23.09.05, 14:01 tak, nie ma to jak ogródek w S. Moi rodzice mają. Mamy śliwki i gruszki i porzeczki nawet białe :) Niestety nici z wizyty w ten weekend. Dlatego mogę tylko pozazdrościć. I pójść za róg po gruszki na stragan :) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Już mamy jesień 23.09.05, 22:02 Trzeba przyznać, że jesień mamy piękną w tym roku. Przepowiadają, że zima będzie za to sroga;-) Szkoda tylko, że liście lecą z drzew teraz nie z powodu jesieni, ale z powodu suszy. Mogłoby nocami popadać. U mnie wiadomym znakiem jesieni są stojące w kuchni we wrześniowym sloneczku słoje z nalewką z aronii. A w barku - po ciemku -->> tegoroczna śliwowiczka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Już mamy jesień 23.09.05, 22:20 Troche poezji o jesieni: jesienny-pan.w.interia.pl/piosenki-jesien/piosenki_jesienne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Już mamy jesień - piosenki jesienne 23.09.05, 22:30 Do tej listy jesiennych hitów piosenkowych dodałbym jeszcze : "Idzie na deszcz" Andrzeja i Elizy. Kiedyś lubilem bardzo ten utwor. A z tej listy - nie da się ukryć - "W zoltych plomieniach liści" Skaldow i Lucji Prus jest the best;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Już mamy jesień 21.05.06, 21:11 i to jaka piekna! ehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Już mamy jesień 21.05.06, 21:12 ale u nas zawsze jest pieknie:D Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Już mamy jesień 21.05.06, 21:27 Fajnie poczytać te stare posty...;) Taka jakaś ciagłość...;)) Tradycja;) Odpowiedz Link Zgłoś