Dodaj do ulubionych

e.nawrocka w durnym programie na polsacie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 20:13
oglądaliście ten zjeb**** nowy program polsatu?
wykorzystują muzykę "naszej edzi"

ten kawałek z saksofonem który się zaczyna 4:35, a potem 5:00 i trwa do 5:18 to Edzia i jej głos :D
potem jeszcze jest podpisana w napisach końcowych 43:37 -
NE!TAN i Edyta Nawrocka - Watch Me
Tekst: Edyta Nawrocka
Muzyka: ktos tam ...

Edzia zacznie karierę w polsacie???????? huhe hue
Obserwuj wątek
    • Gość: widz c Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 20:14
      tutaj link do programu www.youtube.com/watch?v=2Fbqh84kSBA
      • Gość: Morwa Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.wroclaw.mm.pl 09.10.11, 20:33
        No oglądałem i co z tego ?
        • Gość: irek Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.isp.tvkg.net 09.10.11, 22:28
          Ogólnie fajna muzyka ale gra aktorska na poziomie MTV i tanich programów dla nastolatków. W sumie to gratki dla Edyty bo nawet parę sekund na polsacie to już coś.
          • Gość: musican Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 22:54
            ja słyszałam jej piosenki już w wielu innych miejscach rangi Polsatu więc podnietki nie mam, z resztą w programie jak można łątwo zauważyć jest muzyka wyłącznie z MyMusic - czyli Edyta, Robert M, Kalwi i Remi, i cała reszta która wepchała się do wytwórni. Ale zaczadzeni mobrukiem i tak powiedza że muzyka nawrockiej jest na poziomie 0... żal mi was ludzie
            • Gość: NIKT Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 23:40
              Co ty masz drewniane ucho? Usia siusia tropka pompka i lewarek na miarę XXI wieku...
              • Gość: TOP Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 23:47
                czyli w polsacie też mają drewniane uszy? albo w wytwórni roberta m? człowieku po prostu mało się znasz, to jest na topie :D
                • Gość: NIKT Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 10:40
                  na topie czego?
            • Gość: bułka Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 08:26
              a co jeszcze ma rangę polsatu?
              zbiorowa modlitwa na antenie radia ma ryja?
          • Gość: yaro Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 07:47
            Gość portalu: irek napisał(a):

. W sumie to gratki dla Edyty bo nawet parę sekund na polsacie to już
            > coś.

Jest się czym podniecać, parę sekund w tle:) Buaha, ha... I ten podpisik na końcu ledwo widoczny przez lupę.
            • Gość: danny Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 16:56
              super!
              • Gość: danny Re: e.nawrocka w durnym programie na polsacie IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 17:13
                brawo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka