Gość: d4 IP: *.chello.pl 13.05.10, 12:20 Czy ktos z Was korzysta/l z Doradztwa Podatkowego? Jesli tak poprosze o opinie do kogo, do jakiej kancelarii warto sie udac... Dziekuje za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Burza Re: Doradztwo podatkowe IP: *.chello.pl 13.05.10, 22:04 do żadnej... Odpowiedz Link Zgłoś
suldane Re: Doradztwo podatkowe 14.03.17, 10:48 Jeśli chodzi o doradztwo podatkowe Poznań, to poleciłbym kancelarię Consulo-Tax. Dużo informacji na temat świadczonych usług mają na swojej stronie internetowej - zdecydowanie warto rzucić okiem na to co oferują. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotkom Re: Doradztwo podatkowe 19.12.17, 12:40 doradca podatkowy Paweł Wysiński z Bydgoszczy www.doradztwo-podatkowe.net.pl jego kancelaria udziela też porad online, korzystam od 1,5 roku i narzekać nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
uninikatowy Re: Doradztwo podatkowe 01.03.18, 15:23 Ja korzystam z doradztwo podatkowe wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
alekswawr Re: Doradztwo podatkowe 07.11.18, 07:52 Ja korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona :) urzednik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś