Dodaj do ulubionych

ILE DAJESZ na kolędzie

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 16:27
Jestem ciekawy ile dajecie ksiedzu po kolędzie...............ja daje
20zł, ...chyba za mało:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Siwy Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 16:32
      wlasnie wyszedl ksiadz od nas

takze 20zl
    • Gość: Bob Budowniczy Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 17:24
      na bilet autobusowy zeby do parafi dojechal
      • Gość: gość! Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:34
        W tym roku nie przyjmuję a tak to 20zł.
        • Gość: neli Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.access.telenet.be 17.01.05, 18:59
          NIC I JESZCZE RAZ NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!
          oni i tak za dobze maja!! wole oddac biednym ktozy sa w potrzebie!!!!!
          WESOLEGO ALLELUJA!!!
          • Gość: pedagog Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.05, 19:10
            Gość portalu: neli napisał(a):
            >> oni i tak za dobze maja!!<<
            ''dobrze bo dobry''
            >>biednym ktozy>>
            ''którzy bo który''
            w potrzebie to raczej Ty jesteś
            • Gość: neli Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.access.telenet.be 18.01.05, 18:13
              w potrzebie to raczej Ty jesteś ---napisal PEDAGOG

DZIEKI ZA RADE z PL jestem noga a zarobic na siebie potrafie wsparcia
              materialnego tobie udziele jak bede chcial!!!a z takimi radami pedagog nie
              spelnia wymogow podagogicznych .PL w polsce sie nie uczylem ale mowie lepiej
              niz ty w 5 jezykach pomodl sie za mnie i daj na tace!!
              • Gość: Raz_do_roku Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.05, 14:17
                Ja daję stówkę i nie żałuję
    • Gość: dorota Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 10:43
      Ja tez 20zł. Ciekawe ze wszyscy dają prawie tyle samo hihihii
      • Gość: asiek Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:38
        My dajemy 50 zł ale na pół z babcią która z nami mieszka, zresztą nie wazne ile
        - "co łaska" Moja teściowa daje zawsze 20 zł, to taki "standard" pozdrawiam;))))
    • Gość: lolidka Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: 193.27.5.* 20.01.05, 09:01
      Dwa razy:)
    • Gość: dzidek Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:55
      A kto pyta???? KURIA czy SKARBÓWKA?????
      • Gość: NELI Re: ILE DAJESZ na kolędzie IP: *.access.telenet.be 24.01.05, 20:35
        NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oni i tak maja dosyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka