Gość: pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 23:13 Witam Gdzie w Wałbrzychu zapisać się na kurs , które szkółki polecacie i jakie są ceny bo najtańsze co udało mi się znależć to 1200 zł za sam kurs. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kks Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 23:24 Machowicz najlepszy gosciu podobno niezle sie wydziera ale dzieki temu go zapamietasz i co najwazniejsze zapamietasz zasady...bo niby malo partaczy na naszych drogach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 11:16 Za 1200 zł to sobie na motorze morzesz pojeździć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 17:37 Nawiązując do wypowiedzi ,,czytelnik" Chyba się mylisz bo sam kurs kosztuje 1200 zł u Zdzisława Łączyńskiego www.laczynski.pl Oczywiście nie tylko cena jest ważna ale i umiejętności przekazywania wiedzy.Czytałem opinie na temat w/w i chyba się zdecyduje.Najbliższy kurs zaczyna się we wtorek. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: Prawo jazdy IP: *.sattom.pl 13.08.08, 11:54 w starostwie jest wykaz szkol jazdy i zdawalnosci w nich egzaminow za 1wszym razem. trzeba bedzie sie tam przejsc. wiem, ze kiedys wlasnie Machowski byl nr 1 w Walbrzychu, ciekawe jak jest teraz. myslalam zeby isc wlasnie do niego ale skoro mowisz ze sie wydziera to nie jestem do konca przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Prawo jazdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.08, 13:17 szarlot a ja bym radzil Ci isc wiem to z wlasnego doswiadczenia.. zanim poszedlem na prawko jezdzilem bez prawka i przywyklem do nawykow jakich ten pan nie lubial i wybil mi to z glowy :) innym instruktorom to nie przeszkadzalo i dlatego za 4 razem poszedlem do tego Pana pojezdzilem kilka h. wszystko na spokojnie mi mowil ze mam sie olduczyc bo egzaminatorzy cieci sa na to i na to.. i prosze :) w koncu smigam na legalu :) pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś