servus_lca 22.05.04, 15:00 29 maja (sobota) godz. 17.00 Boisko boczne Miedzi w parku. To dla tych którzy nie wiedzą jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: Zmagania miast 22.05.04, 15:04 Obecność obowiązkowa. Ciekawe czy wygramy;) Myslę, że damy radę! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 22.05.04, 15:05 swek1 napisał: > Obecność obowiązkowa. O właśnie zapomniałem napisać . Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 22.05.04, 15:26 Jak obowiązkowa to znaczy, że będzie to pierwszy zjazd forumowiczów Legnicy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 22.05.04, 15:30 swek1 napisał: > Jak obowiązkowa to znaczy, że będzie to pierwszy zjazd forumowiczów Legnicy. Ta pewnie niektórym "wyskoczą" jakieś inne zajęcia. Ps.Jeżeli ktoś chce się tam spotkac to piszmy na gg albo @, po co ktos niepowołany ma wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 23.05.04, 13:49 A czy ktoś wie czy to na pewno na żywo jest w TVN, bo tak jest napisane chyba na lca.pl, że na żywo. Ale zdaje mi się, że to jest tylko nagranie, a w tvn bedzie poźniej? Odpowiedz Link Zgłoś
aktin Re: Zmagania miast 24.05.04, 13:50 TVN kręci wszystko w dniu turnieju. Na antenie zaczną pokazywać od połowy czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 24.05.04, 14:20 Czyli tak jak myslałem, dzięki Aktina Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 24.05.04, 16:04 A kto występuje w drużynie Legnicy? Może ktoś z Was? Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: Zmagania miast 24.05.04, 16:20 goska35 napisała: > A kto występuje w drużynie Legnicy? Może ktoś z Was? "Imprezę na żywo transmitować będzie TVN" to na żywo czy nie ?:) imprezy.lca.pl/?impreza=1097 znow lca.pl sie niepopisało? w druzynie z Legnicy kto bedzie....kiedys byl sklad na stronie UM (tej starej) teraz nie widze.... ;) Ktoś mocny ze straży, nauczycielka WF bodajże, Wojtek (fryzjer z CHojnowskiej) kto jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 24.05.04, 16:23 card1 napisał: > "Imprezę na żywo transmitować będzie TVN" to na żywo czy nie ?:) > imprezy.lca.pl/?impreza=1097 > znow lca.pl sie niepopisało? > Nie będzie na żywo, tym lepiej będę się pod kamery wpychał:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 24.05.04, 16:21 Pisałem to na forum studentów, widocznie tutaj zapomniałem Reprezentacja Legnicy: Rysiek Patora - dowódca Straży Pożarnej (kapitan druzyny) Katarzyna Lisowska - nauczycielka w-f Grażyna Sondel - pracownik naukowy PWSZ Sławomir Fugiel -serwisant urządzeń i Dj Wojciech ... - fryzjer (niestety nie usłyszałem nazwiska) Na ławce rezerwowych: Andrzej Fidukiewicz - fotograf Paulina Bosy - studentka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 24.05.04, 19:23 Silna ekipa. Szkoda, że nie ma fotek naszych reprezentantów :( Co jak co, ale ja postaram się być i gorąco kibicować. Jednego uczestnika znam ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
card1 Re: Zmagania miast 24.05.04, 20:25 servus_lca napisał: > Pisałem to na forum studentów, widocznie tutaj zapomniałem pozwolisz ze rozwine CV zawodników ;) (na podstawie starej strony UM, bo na nowej tylko reklama Warki jest :P " Oto bardzo mocny skład reprezentacji Legnicy: Ryszard Patora - lat 31, dowódca jednostki ratowniczo-gaśniczej Państwowej Straży Pożarnej w Legnicy, kawaler (Kapitan zespołu); Katarzyna Lisowska - lat 29, nauczycielka wychowania fizycznego w Zespole Szkół Ekonomicznych i asystentka w Instytucie Turystyki Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Legnicy, mężatka; Grażyna Sondel - lat 41, pracownik naukowy w Instytucie Turystyki legnickiej PWSZ, wykładowca fizjologii i nauki o biologicznym rozwoju człowieka, ma jedną córkę; Wojciech Tromsa - lat 32, zawodowy fryzjer, właściciel legnickiego zakładu fryzjerskiego oraz pizzerii, żonaty, ojciec dwóch córek; Sławomir Fugiel - lat 26, prowadzi serwisy stacji telefonii komórkowej, pracując na wysokościach, kawaler. Poza podstawową reprezentacją komisja wyłoniła jeszcze parę zawodników rezerwowych. Są to: Paulina Bosy - lat 20, studentka Organizacji Turystyki i Rekreacji w legnickiej PWSZ, panna; Andrzej Fiedkiewicz - lat 44, zawodowy fotograf, właściciel dwóch zakładów fotograficznych w Legnicy, żonaty, ma syna i córkę. " koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 25.05.04, 19:22 Nie znam nikogo, ale i tak pójdę pokibocowac. :) PS.Zdjęcie kobiet trenujących było w "Gazecie Wrocławskiej" z soboty albo poniedziałku :) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Zmagania miast 28.05.04, 10:20 ....u Was jutro.....a my to 5.06.2004 mamy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 28.05.04, 14:39 szkodnik1 napisał: > ....u Was jutro.....a my to 5.06.2004 mamy....:) No właśnie, zapraszamy na zmagania do Legnicy, ktos musi przeciez Lubinowi kibicować:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 29.05.04, 12:17 To już dzisiaj, mam nadzieję, że się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zmagania miast 29.05.04, 15:21 servus_lca napisał: > To już dzisiaj, mam nadzieję, że się spotkamy. > Ja ide napewno.A Ty,Szkodniczku przyjezdzasz,czy juz mieszkasz w Stolicy? Bylam juz kolo poludnia w parku,wpadlam do domu przygotowac jakis obiad i jedziemy z mezem i dzieciakami.Nie wiem jak macie zamiar sie spotkac,bo tam bedzie mlyn straszny.Chyba nic z tego nie wyjdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zmagania miast 29.05.04, 22:34 Ano bylismy.I nikogo nie rozpoznalismy:( Swek nas widzial,ale nie podszedl do nas ...:( Dawac mi tu na priva swoje fotki,to nastepnym razem Was rozpoznam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zmagania miast 29.05.04, 22:35 a w ogole to kto wygral? Wracalismy do domu,kiedy cholibka Lubin wygrywal :( Pewnie Szkodnik dojechal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 30.05.04, 08:43 Ja byłem tylko na samym początku. Siedziałem na trybunie obok kibiców z Lubina. Zabawa zapowiadała się fantastyczna, lecz rywalizację wygrało dziecko i musiałem opuścić zmagania miast. Piszcie szybko, kto wygrał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 30.05.04, 09:55 Lubin wygrał... o !!! 4:2 Buuuuuu..... nikogo z Was nie rozpoznałam.... buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 30.05.04, 10:22 No właśnie nie było spotkania i do tego Legnica przegrała, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 30.05.04, 14:58 Ja byłem i mam dowód;) galeria.lca.pl/?obrazek=00&gal=galeria25#zd Możecie zacząć mnie szukać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Zmagania miast 30.05.04, 17:44 Hmmm...to nawet ciezkie moze byc, jakas podpowiedz by sie przydala:) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 30.05.04, 18:55 No to na dowód, że i ja byłam :)) galeria.lca.pl/?obrazek=020&gal=galeria25#zd Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 30.05.04, 18:57 Czyżby ten w białej koszulce, z dziewczynką w zielonej sukience?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 30.05.04, 19:19 goska35 napisała: > Czyżby ten w białej koszulce, z dziewczynką w zielonej sukience?? :P Ten przystojniek to nie ja.Podpowiem, że to ten sektor. Do dzieła;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 30.05.04, 20:54 goska35 napisała: > Czyżby ten w białej koszulce, z dziewczynką w zielonej sukience?? :P chyba daltonista jestem ale takiego dziecka tam nie widzę, w zielonej sukience? Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 30.05.04, 22:15 No co Ty Servus - drugi rząd od góry - jest zielone ubranko.... no chyba że ja nie odróżniam kolorków :)) Odnośnie Sweka - czyżby jednak pierwszy rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 30.05.04, 22:23 goska35 napisała: > No co Ty Servus - drugi rząd od góry - jest zielone ubranko.... no chyba że ja > nie odróżniam kolorków :)) > Ok widzę, a już myslałem że ze mną źle:) > Odnośnie Sweka - czyżby jednak pierwszy rząd? Ja stawiam na pierwszy rząd siedzi z dzieckiem na ręku? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 31.05.04, 07:49 servus_lca napisał: > goska35 napisała: > > > No co Ty Servus - drugi rząd od góry - jest zielone ubranko.... no chyba ż > e ja > > nie odróżniam kolorków :)) > > Trafiony, zatopiony:> Pozdrawiam. > > Ok widzę, a już myslałem że ze mną źle:) > > > Odnośnie Sweka - czyżby jednak pierwszy rząd? > > Ja stawiam na pierwszy rząd siedzi z dzieckiem na ręku? > Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 31.05.04, 07:53 Coś z rana źle się wstrzeliłem, przepraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Zmagania miast 31.05.04, 09:47 Witam i pozdrawiam przegranych hehehehehehehe..... Przepraszam, że mnie nie było ale przeżyłem najazd teściowej na moją posiadłość....chyba sami rozumiecie.....:/ W takim razie zapraszam 5.06.2004 do Lubina......będę na pewno.....czy jest ktoś chętny.....????? :)))))) Dethy poznam, innych chyba nie bardzo, jeśli ktoś się wybiera prosze o fotos....:))))) Sądzę że Was nie będzie.....boicie się....hehehehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zmagania miast 31.05.04, 10:38 szkodnik1 napisał: > Witam i pozdrawiam przegranych hehehehehehehe..... No coz,raz na wozie ,a raz pod wozem...:( > Przepraszam, że mnie nie było ale przeżyłem najazd teściowej na moją > posiadłość....chyba sami rozumiecie.....:/ Ha! Akurat ! Gdyby faktycznie Cie tesciowa nawiedzila,to bylbys pewnie pierwszy na trybunie ! ;) > W takim razie zapraszam 5.06.2004 do Lubina......będę na pewno.....czy jest > ktoś chętny.....????? :)))))) Spozniles sie,bo my 5 czerwca kibicujemy dzieciom(moim tez) na I gali karate i tanca :P > Dethy poznam, innych chyba nie bardzo, jeśli ktoś się wybiera prosze o > fotos....:))))) Jasne ! Wydrukowales sobie moje zdjecie?:) > Sądzę że Was nie będzie.....boicie się....hehehehehehehehhe Ciebie ??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 31.05.04, 12:06 szkodnik1 napisał: > W takim razie zapraszam 5.06.2004 do Lubina......będę na pewno.....czy jest > ktoś chętny.....????? :)))))) Z Chęcią bym pojechał, ale po pierwsze to w Legnicy jest wtedy zjazd legniczan, a po drugie to z transportem kiepsko. > Sądzę że Was nie będzie.....boicie się....hehehehehehehehhe Nikt sie nie boi, bo nie ma czego. Organizacja zmagań jest bardzo dobra. Czy Wy też widzieliście tyle policji co nigdy w parku? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 31.05.04, 12:08 swek1 napisał: > Trafiony, zatopiony:> No to kto w końcu, gdzie jesteś Swek? Bo nie kapuję? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 31.05.04, 19:47 servus_lca napisał: > swek1 napisał: > > > > Trafiony, zatopiony:> > > No to kto w końcu, gdzie jesteś Swek? Bo nie kapuję? > goska35 napisała: > No co Ty Servus - drugi rząd od góry - jest zielone ubranko.... no chyba że ja > nie odróżniam kolorków :)) > Ok widzę, a już myslałem że ze mną źle:) > Odnośnie Sweka - czyżby jednak pierwszy rząd? Ja stawiam na pierwszy rząd siedzi z dzieckiem na ręku? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 31.05.04, 19:51 Szkodnik nie ściemniaj, mogłeś teściową zabrać do Legnicy i pokazać jak my Legniczanie potrafimy się bawić. Kibice z Lubina nie odbiegali od naszych. Myślę, że i u Was może być świetna zabawa. Mnie nie będzie, bo raczej wybiorę się z Izą na występ. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 31.05.04, 20:03 Ja nie przyjadę, bo jak już wspominałam wcześniej w sobotę mam imprezę bardzo zakładową :) Ale miłej zabawy Wszystkim życzę... no i niech zwyciężą lepsi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Zmagania miast 01.06.04, 07:58 swek1 napisał: > Szkodnik nie ściemniaj, mogłeś teściową zabrać do Legnicy i pokazać jak my > Legniczanie potrafimy się bawić. .....nie pomyślałęm, a chetnie bym ją tam u was zostawił.....:)))) z tym, że ja bardzo kulturalny jestem i nie śmiecę w innych miastach....:) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zmagania miast 01.06.04, 09:02 szkodnik1 napisał: > .....nie pomyślałęm, a chetnie bym ją tam u was zostawił.....:)))) > z tym, że ja bardzo kulturalny jestem i nie śmiecę w innych miastach....:) hihihi,dziekujemy bardzo ! Szkodnik,a gdzie w Lubinie sa "tereny zielone" ? Moze przyjade? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Zmagania miast 01.06.04, 10:15 hmmmmmmm....jeśli wiesz gdzie Tesco, Sąd, bazar.....to na pewno znajdziesz....:)))))) ....zaqpraszam, jeśli już będziesz wiedzieć na 100% czy przyjedziesz odezwij sie mejlem.....komórkę mam zmienioną....:) Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Zmagania miast 01.06.04, 16:43 szkodnik1 napisał: > hmmmmmmm....jeśli wiesz gdzie Tesco, Sąd, bazar.....to na pewno > znajdziesz....:)))))) > ....zaqpraszam, jeśli już będziesz wiedzieć na 100% czy przyjedziesz odezwij > sie mejlem.....komórkę mam zmienioną....:) Ano wiem,gdzie jest tesco :) Jak pojedziemy to z biegu,nie bedzie czasu na maile.Ja mam nr.komorki ten sam,wiec mozesz swoj przeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 01.06.04, 20:13 swek1 napisał: >Ja stawiam na pierwszy rząd siedzi z dzieckiem na ręku? >TRAFIŁEŚ! > :) To teraz Goski szukamy: galeria.lca.pl/?obrazek=020&gal=galeria25#zd Ale tutaj trudniej, bo Goska nie podała szczegółów. A tak przy okazji to stałem całkiem niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 02.06.04, 20:33 I nie załapałeś się na żdjęcie??? :) PS. Podpowiedź: przede mną siedział facet w bluzie w pasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 02.06.04, 20:35 goska35 napisała: > I nie załapałeś się na żdjęcie??? :) > > PS. Podpowiedź: przede mną siedział facet w bluzie w pasy :) Czy to Ty jesteś ubrana na czarno i podpierasz głowę ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 03.06.04, 20:07 goska35 napisała: > Blisko, blisko... ale nie :)) To może masz bluzkę czerwoną? A tak przy okazji jezeli tam siedziałaś, to musiałaś mnie widzieć ,bo stałem zaraz koło tych trybun. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 03.06.04, 21:43 servus_lca napisał: > goska35 napisała: > > > Blisko, blisko... ale nie :)) > > To może masz bluzkę czerwoną? > > A tak przy okazji jezeli tam siedziałaś, to musiałaś mnie widzieć ,bo stałem za > raz koło tych trybun. > Też tak myślę, ale ręki sobie nie dam odciąć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 04.06.04, 17:54 W samą dziesiątkę !!!! :) A widzieć to Cię pewnie widziałam - ale kojarzyć nie kojarzę...za cholerę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 04.06.04, 18:09 goska35 napisała: > W samą dziesiątkę !!!! :) > :) > A widzieć to Cię pewnie widziałam - ale kojarzyć nie kojarzę...za cholerę :))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 05.06.04, 22:57 Legnica wygrała w Lubinie! To był pogrom i dzięki temu jesteśmy o krok dalej. Zagramy z wicemistrzem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 06.06.04, 10:06 swek1 napisał: > Legnica wygrała w Lubinie! To był pogrom i dzięki temu jesteśmy o krok dalej. > Zagramy z wicemistrzem. Yeeee super. Brawo Legnica. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Zmagania miast 07.06.04, 20:28 Wow, wow, wow ... - toż to szok. Nie spodziewałam się wygranej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 07.06.04, 22:12 Pewnie szkodnik teściową przyprowadził;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Zmagania miast 18.06.04, 18:36 Już jutro na TVN zaczynają się zmagania miast. Pamietajcie sobota 16.50 TVN Legnica za tydzień (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 18.06.04, 20:19 ab84 napisała: > ech... ale juz wiadomo kto wygral :P Ale nie wiadomo jeszcze kogo w telewizorni pokażą :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 28.06.04, 23:33 03.07.2004 W TVN teraz już na pewno z Legnicy pokażą. Godz. 18.00 Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 29.06.04, 13:59 servus_lca napisał: > 03.07.2004 W TVN teraz już na pewno z Legnicy pokażą. Godz. 18.00 A ja mam TVN do jutra :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 04.07.04, 11:03 No i po zmaganiach miast powtórka w środę o 12.25. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 04.07.04, 19:19 ab84 napisała: > ooo, to fajnie, bo w sobote zapomnialam ooo, co z tego jak nie mam TVNu:( Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zmagania miast 11.07.04, 12:47 No i po zmaganiach z Lubinem:) Na pocieszenie przegranej Lubina: www.googlefight.com/cgi-bin/compare.pl?q1=Legnica&q2=Lubin&B1=Make+a+fight%21&compare=1&langue=us www.googlefight.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Zmagania miast 12.07.04, 19:21 www.legnica.naszemiasto.pl/wydarzenia/382122.html Lubin był z nami, nono. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś