Dodaj do ulubionych

praca w Wałbrzychu

05.01.09, 16:04
Witam wszystkich. Czy orientujecie się gdzie można dostać pracę? Jestem
absolwentką ekonomii, szukam pracy od kilku miesięcy i nic. Do tej pory
szukałam w administracji ale tam bez znajomości ani rusz a wymagania mają z
kosmosu. proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: do super.... Re: praca w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:44
      idź do kościoła i zacznij się modlić ale bez znajomości tutaj to nawet bóg ci
      nie pomoże ja też nie mam znajomości i pracy...
      • superbezrobotna Re: praca w Wałbrzychu 05.01.09, 22:32
        Tutaj to ani modlitwa, ani kościół ani sam Bóg nie pomoże....
    • Gość: były stażysta Re: praca w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.01.09, 19:17
      Spróbuj się dostać na jakiś staż absolwencki, który jest finansowany przez PUP. Teraz w instytucjch bardzo chętnie przyjmują stażystów. Wielu z nich jak się sprawdzi po stażu dostaje umowy o pracę.
      • Gość: kutfa Re: praca w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 19:24
        zgłoś sie do sklepu CCC teraz chyba tam przyjęcia są niby nic ale na jakiś czas
        starczy
        • Gość: pracodawca Re: praca w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 20:04
          Ja potrzebuje do pomocy osobę(kobieta/dziewczyna) posiadającą stały dostęp do
          internetu, wysoką komunikatywność oraz dużą dyscyplinę. Praca w charakterze
          telemarketerki. Praca w domu. Idealna dla matki z dzieckiem jako dodatkowy
          zarobek. Brak własnego wkładu finansowego. Zainteresowane osoby proszę o
          informacje na adres:

bankrek@gmail.com
      • superbezrobotna Re: praca w Wałbrzychu 05.01.09, 22:30
        Staż to ostateczność, ale w tym momencie nic innego mi nie pozostało. Byłam 2
        styczna w PUP pytałam się o staże, nie mają nic ani jednej propozycji, nie
        mówiąc już o jakieś ofercie pracy, bo o tym można już zapomnieć. Mam nadzieje,
        że niedługo się coś pojawi, bo to jedyny ratunek. Dobre te 600zł niż nic. Ale
        wiem, że pracodawcy bardzo bardzo rzadko proponują pracę po stażu. Wolą wziąć
        kolejnego stażystę, którego mają za darmo, bo wszystkie koszty pokrywa PUP. Taka
        jest polska szara rzeczywistość. I po co studiować???
        • Gość: Ania Re: praca w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.01.09, 22:38
          Jak mozesz to podaj jakis namiar na siebie.Ja w swojej firmie do
          biura bede potrzebowala osobe do pracy.Praca od pon.-piatku od 10-17
          oczywiscie bedzie to przez PUP ale doplace do wynagrodzenia z wlasnej
          kieszeni.Mam jedna chetna osobe ktora sie zastanawia,jesli sie
          rozmysli to bardzo chetnie cie zatrudnie,jak sie sprawdzisz np.po
          miesiacu to daje gwarancje zatrudnienia po stazu.
          • Gość: również bezrobotna Re: praca w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 22:52
            to podaj proszę jakiś namiar na siebie, ponieważ też szukam pracy. Mam ukończoną
            AE we Wrocławiu i doświadczenie zawodowe, 2 języki. Oczywiście w kolejności jest
            superbezrobotna, nie chcę tutaj nikogo w czymś wygryzać :( mój adres to
            roslinka83@o2.pl
            pozdrawiam,
            • Gość: ania Re: praca w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.01.09, 23:00
              ok zapisalam sobie jak nikogo nie znajde to napewno sie odezwe.Widze
              ze masz wysokie kwalifikacje.mnie interesuje tylko
              uczciwosc.oczywiscie nie mowie ze nie zwracam uwagi na to owszem jak
              najbardziej.Pozdrawiam.
            • superbezrobotna Re: praca w Wałbrzychu 05.01.09, 23:02
              Witam. Jak znasz 2 języki i w tym dobrze j. angielski to możesz spróbować w
              Folstopie, to jest Firma na Strefie. Wymagają znajomości języka, przede
              wszystkim angielskiego, jak znasz jeszcze np. niemiecki to super. można tam
              zarobić niezłe pieniądze. Strona w necie jest kiepska, ale ogłaszają się w
              Trybunie Wałbrzyskiej i też na wielu portalach z ofertami pracy.
          • superbezrobotna Re: praca w Wałbrzychu 05.01.09, 22:57
            Mogę podać swojego maila i tak możemy się skontaktować
            emi21@onet.eu
            Będę czekać na kontakt
            Pozdrawiam
            • Gość: ania Re: praca w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.01.09, 23:02
              ok super.jak tamta dziewczyna sie nie zdecyduje to sie odezwe mysle
              ze jeszcze w tym tygodniu.pozdrawiam.
              • superbezrobotna Re: praca w Wałbrzychu 05.01.09, 23:06
                Będę czekać. Miłego wieczoru.
                • Gość: Ania Re: praca w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.09, 12:54
                  Do superbezrobotnej:Prosze odebrac poczte.wyslalam wiadomosc w
                  sprawie pracy.Pozdrawiam.
                  • Gość: również bezrobotna Re: praca w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.09, 13:15
                    jeżeli superbezrobotna nie spełni Twoich oczekiwań lub się nie odezwie to proszę
                    o kontakt: roslinka83@o2.pl
                    pozdrawiam,
                    • hopex Re: praca w Wałbrzychu 06.01.09, 13:20
                      Niedługo Sąd Rejonowy w Wałbrzychu będzie szukał osoby z wykształceniem
                      ekonomicznym (rachunkowość), szukaj na stronie sądu walbrzych.sr.gov.pl
                    • Gość: Ania Re: praca w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.09, 13:23
                      ok.napewno sie odezwe.pozdrawiam.
                  • superbezrobotna Re: praca w Wałbrzychu 06.01.09, 21:24
                    Witam. Właśnie odebrałam pocztę i odpisałam Pani. Będę czekać na odpowiedź.
                    • Gość: Marika Re: praca w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.09, 12:28
                      słyszłam że w Triumphie w Auchan szukają dziewczyn
                      • Gość: BezrobotnyiDobity Re: praca w Wałbrzychu IP: 62.87.160.* 08.01.09, 12:20
                        Ma ktoś może jakieś namiary na prace szukam już od kilku miesięcy i nic mam wykształcenie średnie w trakcie robię technika intformatyki szukam jakiejś pracy biurowej obsluga urządzeń biurowych i komputera to nie problem wszędzie gdzie chodze i składam cv to tylko pytają o doświadczenie albo prawko a ani tego ani tego niestety nie posiadam:(jak ktoś ma jakieś namiary to niech napisze podaje mój e-mail lukaszpiotr21@yahoo.pl
                        • Gość: Ja Re: praca w Wałbrzychu IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 15:43
                          Czy posiadanie prawa jazdy jest aż tak niezbędne? A co zrobić ma
                          ktoś kto nie ma predyspozycji do kierowania, czy to go musi
                          dyskwalifikować? niestety tak jest.
    • Gość: Grzegorz Mam dla CIebie prace ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.01.09, 22:51
      Prosze o kontakt : mcgregor7@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka