Dodaj do ulubionych

Muzyczne Programy autorskie

21.02.04, 10:39
Powiedzcie czy je lubicie, no i jakie najbardziej???
Obserwuj wątek
    • martin.ss-ng Re: Muzyczne Programy autorskie 21.02.04, 12:02
      Minimax w Trójce (oprócz grawitacji to ten program trzyma mnie przy tym radiu).
      Niestety, według niektórych "ekspertów" czas radia autorskiego przeminął a
      liczy sie tylko playlista.
    • conqistador Re: Muzyczne Programy autorskie 21.02.04, 15:41
      Bardzo lubie audycje autorskie, szkoda tylko, ze dzis jest ich coraz mniej,
      najbardziej lubie: "Minimax", "Noc Muzycznych Pejzazy", "Gitara I
      Piorem", "Markomania".
      • Gość: Prince Re: Muzyczne Programy autorskie IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 16:23
        Szkoda faktycznie, dlatego trzeba szczególny nacisk kłaśc na te które są
        jeszcze. Bo te można jedynie posłuchac w Radiu Publicznym i jego regionalnych
        rozgłośniach, w W-wie np. RdC.
    • badlydrawnboy Re: Muzyczne Programy autorskie 21.02.04, 18:10
      Oczywiśce - jak poprzednicy - "Minimax", "Markomania" i muzyczne programy po
      polnocy: Wroblewskiego, Kydrynskiego, Manna i Kaczkowskiego
      • greg_f Re: Muzyczne Programy autorskie 21.02.04, 20:41
        A ja jeszcze dorzucę nocne audycje Stelmacha, Klatta i Kordowicza, niestety o
        nieludzkiej porze, uniemożliwiającej posłuchanie na bieżąco w całości.
        Błogosławię tego, który wynalazł programik do nagrywania audycji w mp3 :-).
        Oprócz tego muszę wyróżnić blok wieczornych audycji autorskich w katowickim
        Radiu eM (mieszkam na drugim końcu Polski, ale od czego internet i Winamp):
        poniedziałkowa Mała Scena, wtorkowe Gram Swoje i środowe Uszy Duszy.
    • Gość: mk Re: Muzyczne Programy autorskie IP: *.lublin.mm.pl 21.02.04, 19:20
      Nie zapominajmy o bardzo dobrych audycjach autorskich w Radio Bis.
      Np. teraz słucham "Koncertu bez biletu" Wojciecha Starosteckiego, audycji
      trzygodzinnej(!) stricte jazzowej. Szkoda tylko, że nakłada się na inną audycję
      jazzową (choć smooth jazzową) Marka Niedźwieckiego. Jako zachłanny połykacz
      wszystkiego, co jazzowe wybrałem Starosteckiego. Swoją drogą gdzie tu
      koordynacja programowa? Bo Niedźwiedzia szkoda.

mk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka