Dodaj do ulubionych

Marek Niedzwiecki - 50 lat

IP: *.ds.pg.gda.pl 24.03.04, 00:35
Najlepsze zyczenia!!!! Przede wszystkim zdrowia, no i muzycznych wrazen wciaz
wielu....

A nam wszystkim i Jubilatowi takze - zeby radio bylo Radiem, takim jak
dawniej....

alien
Obserwuj wątek
    • greg_f Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat 24.03.04, 09:40
      Dołączam się do życzeń - i oby w przyszłości pan Marek nigdy nie musiał
      podzielić losu radiowych kolegów, których autorskie programy można usłyszeć
      jedynie w nocy :-).
      • Gość: mSZ Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 11:23
        Ja tam nie mam nic przeciwko, żeby czasem Niedźwiedź coś romantycznego w nocy
        powiedział i okrasił to romantyczną muzą. Niech się nam nie zmienia i nie
        poddaje naciskom z góry. 100 lat!
        • Gość: kass Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 11:26
          Wszystkiego najlepszego, a nocki z p.Markiem? Czemu nie,jestem za;-)
          • greg_f Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat 24.03.04, 11:43
            Nie twierdziłem, że Niedźwiedź źle wypadłby w nocnych audycjach - chodziło mi
            tylko o to, żeby w przyszłości nie został zepchnięty wyłącznie na porę
            nietoperzy (choć niektórzy pewnie tego mu życzą jako kierownikowi muzycznemu
            TrUjki), tak jak obecnie większość redaktorów muzycznych.
            • Gość: kass Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:18
              Ja jednak chciałabym sprawdzić a co do nietoperzy, to na każdego przyjdzie
              pora, chociaż nikomu tego nie życzę.
    • obserwator17 Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat 24.03.04, 14:48
      > A nam wszystkim i Jubilatowi takze - zeby radio
      > bylo Radiem, takim jak dawniej....

To by wymagało od kierownika Niedźwieckiego, żeby przestał robić to, co robi od
      dwóch lat, bo jako szef redakcji muzycznej fatalnie przysłużył się zamianie
      Trójki w trUjkę.
      Życzę mu więc, żeby się opamiętał i pomyślał, że Laskowski jest na chwilę,
      niedługo go nie będzie, a słuchacze mają dobrą pamięć. Życzę Niedźwiedziowi,
      żeby zrozumiał dla kogo tak naprawdę robi radio: dla słupków czy dla słuchaczy.
      I zdrowia też mu życzę - w takiej "rozgłośni" pracować... przyda mu się.
    • badlydrawnboy Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat 24.03.04, 16:54
      Wszystkiego najlepszego. Zdrowia przede wszystkim.
    • Gość: drrrr Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.pool.mediaWays.net 26.03.04, 12:14
      Alien Ty dziku...wlaz na kanal...
      :)
    • Gość: as Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:20
      Pan Niedźwiecki jest niesamoity-bardzo go lubię-jest cudowny i fantastyczny.to
      człowiek instytucja-obiekt kultu.
      • Gość: koliber Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.11.04, 21:25
        Podniesienie tego wątku tego dnia to przykład twojego debilizmu i trolizmu.
      • Gość: as Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:12
        Trójka- moje pierwsze kultowe radio, Pan Niedźwiecki mój pierwszy kultowy
        człowiek instytucja.
    • Gość: Hebrajczyk Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 23:02
      Misiek do RMF-u !!! Kopnij TrUjke w d.... i oczywiscie sto lat :)
      • Gość: najprawdziwszy as Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 03:48
        Gość portalu: Hebrajczyk napisał(a):

> Misiek do RMF-u !!! Kopnij TrUjke w d.... i oczywiscie sto lat :)

Kopanie trójki jest w niektórych kręgach czynnością już niemal kultową! Bardzo
        lubię Miśka!
    • Gość: Kapral Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.netten.pl / *.netten.pl 06.11.04, 18:30
      Niedzwiecki jest słaby. Bardzo słaby. Zadna z niego instytucja tylko starzejący
      się palant. Od lat tkwi w tej samej nudnej konwencji. Liste powinien prowadzic
      Baron. A Niedzwiecki na emeryture, no może na rente inwalidzka.
      • Gość: as Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:01
        masz prawo mieć takie stanie jednak dla kilku pokoleń Polaków w kraju i na
        obczyżnie Niedźwiedź to postać kultowa -wielki człowiek ,legenda.
        • Gość: astat Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 00:37
          Gość portalu: as napisał(a):

> masz prawo mieć takie stanie jednak dla kilku pokoleń Polaków w kraju i na
          > obczyżnie Niedźwiedź to postać kultowa -wielki człowiek ,legenda.

Ej, asie, są postacie dla mnie kultowe i uprzejmie proszę ich tu nie tykać. Bo
          przestanę Cię lubić. No.
          Artuditu lubi Kraszewskiego, Martka Kydryńskiego, innych pozwolę sobie innym
          nie wypominać:)) De gustibus i te sprawy. Ale nie po to neandertalskiego
          uwiodłam, żeby koalicję obrońców niedźwiedzi stworzyć, żebyś teraz bruździł i
          gryzł po kostkach:))
          A Giertych chyba większy tak w aproposie dorzucę:))
          • koliberek33 Astat 07.11.04, 07:41
            Pokazujesz najgoprsze cechy politycznej poprawności. Jak Michnik bratasz się z
            Jaruzleem czy Kiszczakiem posponując ludzi z tej samej strony barykady. Lubiłaś
            Ciocię Helę, gdy przekraczała granice prtzyzoitosci teraz lubisz Asa, który
            ośmiesza nie tylko siebie i Trójkę (pal ich diabli) ale to forum.
            • Gość: a Re: Astat IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 09:09
              Prośba do forumowiczów - ignorujcie asa, nie odpowiadajcie na jego durne posty.
              • Gość: as durne posty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:38
                Gość portalu: a napisał(a):

> Prośba do forumowiczów - ignorujcie asa, nie odpowiadajcie na jego durne
                posty.
                Ignorowanie durnych postów mojego głupszego "ja" to czynność niemal już kultowa!
            • Gość: astat Re: Astat IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 11:22
              koliberek33 napisała:

> Pokazujesz najgoprsze cechy politycznej poprawności. Jak Michnik bratasz się
              z
              > Jaruzleem czy Kiszczakiem posponując ludzi z tej samej strony barykady.
              Lubiłaś
              >
              > Ciocię Helę, gdy przekraczała granice prtzyzoitosci teraz lubisz Asa, który
              > ośmiesza nie tylko siebie i Trójkę (pal ich diabli) ale to forum.

Koliber, przesadziłeś i należy mi się porządne przepraszam od Ciebie. Za
              jaruzelskich i kiszczaków.
              A Michnika szanuję i jakoś ciągle wierzę, że nie jest mu wszystko jedno.
              I.. hm, dzięki niemu między innymi to już wolny kraj i mogę sobie lubić kogo
              chcę. Pozwolisz?

• neandertalski kolibeer 09.11.04, 11:01
              proszę sprawdź sobie w końcu gdzieś znaczenie słowa polityczna poprawność, ja
              wiem, że czasami wszystko kojarzy się się z jednym ale z kolei ta Twoja
              polityczna poprawność która Cię otacza czy osacza, przypomina do złudzenia
              postaci kultowe asa. Tylko, że on przynajmniej się zgrywa...
              Czasami lepiej nie pytać z kogo śmieje się dzwon;)
    • Gość: as Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:28
      zastanawiam się w czym tkwi magia Niedźwiedzia-nie ma przeciez jakiegos
      specjalnie pięknego głosu,nie ma wygladu jakiegos amanta.a jednak potrafi
      stworzyc niesamowita atmosfere piątkowego wieczoru-która przyciaga od wielu lat
      miliony słuchaczy
      • Gość: Kapral Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 07.11.04, 13:58
        Jaką atmasfere? O czym ty piszesz? On nie tworzy żadnej atmosfery. W kółko to
        samo. Dziwie sie ze jeszcze wam sie to nie znudziło. Ten gość jest nudny jak
        stary flak!!!! Domyslam ze ludzie słuchaja go tylko i wylacznie z
        przyzwyczajenia. Poza tym to jego "yyyyy" jest fatalne.
        Niedzwiecki na emeryture!!!!
        • Gość: a Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 15:31
          Gość portalu: Kapral napisał(a):

> Jaką atmasfere? O czym ty piszesz? On nie tworzy żadnej atmosfery. W kółko to
          > samo. Dziwie sie ze jeszcze wam sie to nie znudziło. Ten gość jest nudny jak
          > stary flak!!!! Domyslam ze ludzie słuchaja go tylko i wylacznie z
          > przyzwyczajenia. Poza tym to jego "yyyyy" jest fatalne.
          > Niedzwiecki na emeryture!!!!
          Z przyzwyczajenia to można jeść pomidorową z ryżem, Niedźwiedzia uwielbiam i
          słucham z wyboru. Nigdy mi się nie znudzi! A z twoich postów kapralu to
          najgorsza polska cecha narodowa, czyli bezinteresowna zawisć wyziera...
          Kapral do rezerwy - po uprzednim zdegradowaniu do stopnia szeregowca!!!
          • Gość: Kapral Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.netten.pl / 62.233.233.* 09.11.04, 00:50
            znalazł sie znawca stopni wojskowych... Jesteś zwyczajnym idiotą i tyle. Jeśli
            lubisz niedzwieckiego to tez idz na rente i spotkajcie sie w ciechocinku. Masz
            chorą głowe jeśli twierdzisz ze to zawiść. To obiektywna profesjonalna ocena!!!
            • Gość: as Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 04:11
              Bardzo lubię Ciechocinek!
    • neandertalski sto lat 09.11.04, 10:51
      tak sobie patrzę na powyższe wpisy i nadziwić się nie mogę, kurde jak to jest,
      że zawsze kończy się wszystko jak zwykle i prędzej czy później impreza
      urodzinowa zamienia się w pojedynek na sztachety... Jakby to powiedział as,
      sztachety w pewnych kręgach są już kultowe.

podpisano
      sztacheciarz
      :-)
    • Gość: ten sam portal Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.pgd / *.pgd.pl 09.11.04, 16:16
      Macie wielką Trójkę do kompletu wśród postów!
      Miają lata, a wy ciągle jak większość Polaków tęskiniecie za Gierkiem, radiem
      sprzed 20, 30 lat.... za PRL-em.
      Inteligencja wychowana przez Program Trzeci- wentyl starego systemu.
      Dobrze was ukształtowali. Na lata.
      I jeszcze myślicie, że jesteście awangardą!
      • Gość: 40 Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 16:28
        Brawo! Zgadzam się całkowicie!
      • tuhanka Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat 09.11.04, 17:15

Za Gierkiem? Kiedy ten odchodzil na polityczna emeryture, mialam niespelna 3
        lata. To jak mam za nim tesknic, skoro w epoce jego rzadow nie mialam jeszcze
        swiadomosci, co sie wokol dzieje? Jesli sadzisz, ze narzekajacy to ludzie w
        srednim wieku i starsi, to sie grubo mylisz. Wiekszosc jest mlodych, wielu
        nawet mlodszych ode mnie.
        • Gość: pointa Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.pgd / *.pgd.pl 09.11.04, 17:21
          To za czym tęsknisz idiotko?
          Myślisz, że Kaczkowski wymyślił radio jak został dyrektorem , w drugiej połowie
          lat 90?
          Zostań długo poza granicami kraju i prędko nie wracaj.
          • tuhanka Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat 09.11.04, 17:30

Tesknie za tym, co bylo w latach 90., madralo. A nie za tym, co 20 lub 30 lat
            temu, bo tego nie znam. Tesknie za radiem inteligentnym, szanujacym swoich
            sluchaczy. Ale Ty tego i tak nie zrozumiesz, bo nie chcesz zrozumiec.
            • Gość: malgosia Re: Marek Niedzwiecki - 50 lat IP: *.udn.pl 18.11.04, 16:40
              Wszystkiego najlepszego z okazji tak zacnego lecia( chociaz urodzinki byly
              wmarcu...), szkoda ze nie mam mozliwosci wysluchac zapraszamy do trojki,al
              bowiem mie znam czestotliwosci tego radia, ale moge stwierdzic, ze to co lubi
              Marek Niedzwiecki lubie i ja, jako, ze jestesmy w tym samym progu wiekowym,
              pozdrwiam serdecznie i zycze milych dni w zyciu i pogodnych wieczorow przed
              kominkiem zwlaszcza ponura jesienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka