Dodaj do ulubionych

Nowy watek

11.06.04, 22:55
no bo bez polskich liter..
Obserwuj wątek
    • landryn_wielki Re: Nowy watek 11.06.04, 22:56
      ide zapalic..
    • netofil Re: Nowy watek 11.06.04, 22:58
      to one są niepolskie?

• miltonia Re: Nowy watek 11.06.04, 23:02
        Aha, angielskie sa.
        • netofil Re: Nowy watek 11.06.04, 23:06
          O!
          a ja wszystko zrozumiałem,
          znam angielski!
          hurraa!
          :)
          • miltonia Re: Nowy watek 11.06.04, 23:08
            Tez sie dziwilam, ze tak wszystko bez pomocy rak rozumiem.
            • netofil Re: Nowy watek 11.06.04, 23:11
              musi te jezyki spokrewnione
              • landryn_wielki Re: Nowy watek 11.06.04, 23:18
                jezyk bez gestykulacji to jak czcionka bez akcentow..
                • oldpiernik Re: Nowy watek 12.06.04, 07:20
                  pienknie gestykulujesz
                  • miltonia Re: Nowy watek 12.06.04, 12:28
                    Czcionki tez akcentuje niczego sobie.
    • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 18:08
      Czy watek to maly, meskiego rodzaju kawalek waty?

P.S. Gupio mi sie pisze bez polskich liter. Znaczy angielskich. Yyyy, to po
      jakiemu ja pisze?
      • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 18:19
        Wlasciwie to po wlosku.
        • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 20:38
          Dobrze, że chociaz wlasciwie. Bo nie lubie niewlasciwie. I z bledami tez nie. Po
          wlosku? Hmm.
          • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 21:14
            To odwrotnie niz ja. Wole niewlasciwie;)
            • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 22:32
              Ale pisac tez?
              • sirilla Re: Nowy watek 13.06.04, 22:38
                Ja to prawie wszystko lubię "właściwie", a zwłaszcza pisać.
                • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 22:41
                  O, Sirilla. :)
                • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 22:41
                  Wlasciwie to nie lubie robic bledow ale pisac wole niewlasciwie, tzn. miec
                  niewlasciwe poglady, niewlasciwe zdanie i ogolnie odbiegac od bycia wlasciwym.
                  • aniela Re: Nowy watek 13.06.04, 22:44
                    aha czlowiek bez wlasciwosci. jak w filmie
                  • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 22:49
                    A to ja mam podobnie, tylko uważam, że to jest moje "właściwie". Największy
                    problem ma z tym moja szefowa. Odmawiam wypełniania właściwych poleceń w imię
                    własnego pojęcia "właściwości".

P.S. Zapomnialam, ze mam pisac po wlosku.
                    • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 22:51
                      E, nie przejmuj sie tym wloskim, my wiele jezykow rozumiemy, nawet te pisane
                      cyrylica.
                      • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 22:58
                        Halo wieża, wieża Babel, czy można lądować?
                        • landryn_wielki Re: Nowy watek 13.06.04, 23:16
                          "Ladowac" by było bardziej zrozumiałe przy tej wieży. To znaczy mniej
                          zrozumiałe, ale o to chodzi..
                          • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 23:19
                            Od ladowania to som taczki na ten przyklad. Albo ladowarka. A ladowarka moze tez
                            stac przy ladzie. I ladowac na suchym ladzie. Z suchym lodem.
                            • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 23:25
                              Armata tez jest od ladowanie.
                              • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 23:27
                                Jak taka armata na kimś wyladuje, to już mozna potem tylko do pudelka ladowac.
                                Byle nie szczekal. A szczekac mozna tez bronia, i tak wracamy znow do armaty...
                                • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 23:32
                                  Szczekac tez mozna zebami albo kluczem w zamku. Widzialam na horrorach i
                                  dramatach psychologicznych o zdradzie.
                                  • landryn_wielki Re: Nowy watek 13.06.04, 23:35
                                    Dla kobiety zdrada to dramat. Dla faceta - thriller.. ;)
                                  • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 23:35
                                    A w tych dramatach czym szczekali?
                                    • landryn_wielki Re: Nowy watek 13.06.04, 23:37
                                      zamkami pewnie (błyskawicznymi)
                                    • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 23:40
                                      Najpierw kluczem w zamku a potem zamkiem od pistonówki jakowejs. Czasami dramat
                                      konczyl sie hepiendem, gdy byla w lokalu odpowiednia szafa albo schody pepoż na
                                      zewnatrz.
                                      • landryn_wielki Re: Nowy watek 13.06.04, 23:42
                                        Ocieramy się już nawet o kino katastroficzne (te schody ppoż).
                                      • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 23:46
                                        A taki dramat psychologiczny, to on nie jest o laniu lez i o tym ze on (bohater
                                        znaczy) poszedl szczekac zamkiem blyskawicznym u innej?
                                        • miltonia Re: Nowy watek 13.06.04, 23:49
                                          Lzy moga spowodowac zardzewinie zamka i wtedy nie bedzie szczekal, tylko szat
                                          darcie nastapi.
                                          • landryn_wielki Re: Nowy watek 13.06.04, 23:51
                                            miltonia napisała:

> Lzy moga spowodowac zardzewinie zamka i wtedy nie bedzie szczekal, tylko szat
                                            > darcie nastapi.

Tylko w wysokobudżetowych produkcjach..
                                        • landryn_wielki Re: Nowy watek 13.06.04, 23:50
                                          Mniej więcej. Tylko zapomniałaś o suspensie.. no bo mogą być i guziczki.. ;)
                                          • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 23:53
                                            Guziczki tez latwordzewne som. Ale takie darcie szat spodnich, to ciezka robota
                                            jest. No i wszystko moze sie skonczyc, kiedy znienacka zaszczeka pies sasiadki
                                            wywabiajac owaz z kuchni.
                                            • landryn_wielki Re: Nowy watek 13.06.04, 23:57
                                              gatta13 napisała:

> No i wszystko moze sie skonczyc, kiedy znienacka zaszczeka pies sasiadki
                                              > wywabiajac owaz z kuchni.

Dobrze, będziemy wtedy widzieli wszystko od kuchni..
                                              • gatta13 Re: Nowy watek 13.06.04, 23:57
                                                A w kuchni do szczekania mamy noze.
                                                • landryn_wielki Re: Nowy watek 14.06.04, 00:08
                                                  Cut!
                                                  • miltonia Re: Nowy watek 14.06.04, 00:18
                                                    Znowu przycieli momenty?
                                                  • edzioszka Re: Nowy watek 14.06.04, 00:22
                                                    miód - dosładzam aby uzyskać hepiend ;)

na dobranicz Szanownemu Państwu :)

• miltonia Re: Nowy watek 14.06.04, 00:24
                                                    Dobrano, tez sie azymut na lozko wzielam.
                                                  • gatta13 Re: Nowy watek 14.06.04, 06:36
                                                    To moze ja chociaz dzien dobry powiem, w szczekajace mysli sie wbijajac sennie
                                                    jeszcze nieco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka