huann WYJAŚNIAM 22.12.05, 19:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13363958&a=33884466 Odpowiedz Link
szprota ALE NA PO STU LAT OSROMAKA 22.12.05, 19:58 <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=15523084&a=28929219">o, ten</a> cipy się objawiły... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak CHUJ WAM W CIAPĘ! 22.12.05, 20:48 Straszna plucha ostatnio na ulicach. Odpowiedz Link
szprota reCHCIAłAM NAPISAć 22.12.05, 21:08 że na tym wątku piszemy re i żadnych innych guł też nie ma! Odpowiedz Link
aard Dziękuję 30.12.05, 17:06 Rednacz jedzie od spodu i snadniej zauważy niepodbite. Ale się wstrzeliłeś w moment czytania, więc zauważyłem :p Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Cytując klasykę: 30.12.05, 18:51 Czerwone maki, serce, ojczyzna Trzaska koszula Tu szwabska kula Tu, popatrz, pizda Odpowiedz Link
szprota Cytując klasykę: 31.12.05, 01:24 do rycerza waldeamara raz karzełek przypadł czy chcesz, dzielny, abym spełnił twe życzenie? - spytał na to rycerz chwacko dzierżąc miecz w swych dłoniach wnet zażądał genitalii jak u swego konia' i pokazał je giermkowi mając się za VIPa ten zakrzyknął, zbladłszy nieco: -kurwa, jaka cipa! Odpowiedz Link
szprota TAK 31.12.05, 01:46 Niniejszym namaszczam cipy na nowe ogłoszenia, bo stare niedługo się skończą. Odpowiedz Link
szprota właściwie 14.01.06, 17:21 to tylko jedną i to nie swoją, admińską. ale to przedwczoraj. Odpowiedz Link
szprota ZNOWU CIPY Z WYRZUTEM 29.01.06, 22:45 a ja tymczasem przed chwilą przeżyłam Kotangensa, który spadł mapę tę dużą znad biurka i z monitora mztkę, sowę, słonia i kota. oraz wybiłam sobie pały malec. Odpowiedz Link
huann OGŁOSZENIA NR III? 09.03.06, 16:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&a=38188839 Odpowiedz Link
szprota CIPY ZOSTAŁY NAMASZCZONE 11.03.06, 19:57 a ja niniejszym oznajmiam, że jestem chwilowo bez netu. długość chwili zależy od tego, czy uda mi się wyszukać sterowniki do karty, która mi się wyświetla obrzydliwie standardowo pci ethernet controller czy trzeba będzie kupić nową, co nastąpić może za dwa tygodnie. Odpowiedz Link
szprota dzięki 16.03.06, 17:17 idzie o kartę wlan. aktualnie jestem na etapie zdobywania płyty z windą 98. Odpowiedz Link
cruach wlan drakula 16.03.06, 17:25 a mój prowajder hardwarcoru jak mu powiedzialem ze mi nie dziala muszkieter portusb to zajrzal do srodka i powiedzial ze kondensatory na plycie wybrzuszone, wylane zdziw ze zyja tragedia panie tragedia sto czterdziesci zeta wyssal krwiopijca i poleca sie na ssyssłosć Odpowiedz Link
uerbe <ję> 16.03.06, 19:44 szprota napisał: > idzie o kartę wlan. rosół wlan. spejalność dnia, nie z karty. > aktualnie jestem na etapie zdobywania płyty z windą 98. do pierwszego piętra? Odpowiedz Link
aard A JA MAM PłYTę Z WINDą 98 29.04.06, 17:06 Chcesz jeszcze? I czemu ja nie mam polskich wersalików?! Odpowiedz Link
yavorius POCHOROWALIŚMY SIĘ 14.03.06, 08:34 Zaraz idę do domu, będziemy dopiero w poniedziałek. Wyrazy pokrzepienia kierować na KOPEREK :D Odpowiedz Link
adiafora Re: UJAWNIŁAŚ CIPY! 16.03.06, 21:37 Jednokrotnie ujawnione gubią sierść -- s9.bitefight.pl/c.php?uid=57095 Odpowiedz Link
szprota NO DOBRA 19.03.06, 20:34 skoro już namaściłam, to może trzymajmy się zasad, zakwasów a niewymówek obojętności i bezre a z dużych liter bo niemałyh? Odpowiedz Link
szprota PRZYNAJMNIEJ TYM POTWIERDZA SWOJą 21.03.06, 17:27 kobiecość :) a było tak: pierwszego marca padł mi stary, ukochany, twardy dysk w spuźciźnie zresztą po żonie Marrka z Piany Złudzeń i dialogów z "Na Wspólnej". Padł dokumentnie, nieodwracalnie i w sposób nie pozostawiający najmniejszych nadziei, że po trzech herzach zmartwychwsta. Brusił zresztą niemiłosiernie, skrzeczał i zawodził. Zatem pogodziwszy się z jego śmiercią, odpaliłam system z dysku odziedziczonego z kolei po koleżance Rybce. System windows '98, pierwsza edycja, mocno okrojona wersja, która w miejscu mojej karty sieciowej widziała pustkę, antykartę antysieciową i wrzeszczała o sterowniki, gdy próbowałam zmienić ów stan rzeczy. Zam zdobył sterowniki. Wrzasnęła o płytę instalacyjną windows 98 i tu się miast windy zaczęły schodydydy, ponieważ nikt z dostępnych mi znajomych nie dysponował takową, pomijając być może Kayehra, sąsiada Moostanka, który jednak w auśpiku popołudniowym wypożyczył mi niechętnie ją i na jeden dzień. Po czym się okazało, że mi pożyczył xp, z tak jednak niewyraźnie nabazgranym kluczem (Huasiu, przepraszam!) kodowym, że moje umiejętności graficzne wywiesiły białą flagę i jęknęły "daj ta matka chrzestna spokój!". To jednak posunęło moje myśli w stronę eksperymentu i postanowiłam przełamać swój bezcelowy opór wobec cuda majkrosoftowej myśli, jaką jest xp. Huann użyczył genuiune elegancką płytę z wyraźnym kluczem. Następnie trzeba było jeszcze przełamać bezcelowy opór twardego dysku Rybki i sformatować drania. No i jestem, with more than little help from my friends. Odpowiedz Link
szprota KURWA, ALE ORT! 16.04.06, 21:49 szprota napisał: (...)pierwszego marca padł mi stary, ukochany, twardy dysk w _spuźciźnie_(...) idę się pobatożyć! normalnie kurwa przepraszam! wstyd! a wyście widzieli a nie grzmieli! Odpowiedz Link
huann TRZY MAMY 22.03.06, 15:36 yavorius napisał: > Wrócę tu jutro o 7.43!!! za wskazówki! Odpowiedz Link
szprota O SZCZURZY BRZUSZEK 26.03.06, 19:37 ostatnio, jak było zacipienie, to grałam we flipery. Odpowiedz Link
yavorius HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE 27.03.06, 13:42 Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!!! Nie pytajcie o co chodzi, i tak Wam nie powiem :D Odpowiedz Link
yavorius O NIENIENIENIE 27.03.06, 14:00 ♪♫♪♫♫ Nie ujawnię cip, o nieeee... ♪♫♪♫♫ ♪♫♪♫♫ Nie dam przekonać sięęęęęęę ♪♫♪♫♫ Odpowiedz Link
huann O TAKTAKTAKTAK 27.03.06, 14:38 ♫♫♪♫♪ na sushi mam wielgachny smak ♪♫♫♪♫ ♪♫♪♫♫ mnie to nie ryba lub znajdę hak! ♫♫♪♫♫ Odpowiedz Link
yavorius WYDAŁO SIĘ! 30.03.06, 10:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=39447601&a=39455799 Odpowiedz Link
szprota NIE WYDAJE SIę 30.03.06, 17:23 wypłata jutro dopiero, bo musi dział płac ochłonąć po wyroku, co vivendił elektrim telekompromitacją :D PS Yavorku, a próbowałeś najpierw zatankować dżołk? Odpowiedz Link
huann A JA MAM OD WCZORAJ CODZIENNIE 30.03.06, 23:39 wypłatę;] trochę szkoda, że nie śledziową :/ Odpowiedz Link
szprota A JA 31.03.06, 19:53 dziś odbyłam klasyczną videokonferencję z ludźmi w Warszawie :D Odpowiedz Link