maginiak dziękuję bałdzo dziękuję 25.05.04, 14:53 ale radio jak zwykle oszukuje:-) maginiakowej jest w pipcu. co nie umniejsza, że falstart też jest na miejscu! dzięki dzięki dzięki Ch.Ułłanie:-)) Odpowiedz Link
dziad_borowy W pipcu jak w garncu 25.05.04, 15:03 wiec nic nie stoi na przeszkodzie, zeby dzis. Tak wiec, co nastepuje: Najsliczniejsze laurki prosto z Boru sle Kliuska z wielkimi uszami typu ihaaaihaaa. Najlepszego Maginiaczku, jak co dzien zreszta:-))) I mnostwo :- ******** Dzierżbór to co mówi radio, bo zawsze ma racje!!! Odpowiedz Link
neochuan Re: W pipcu jak w garncu 25.05.04, 15:14 czyli radio to nie było dobre, ale wszystko dobre, co się kończy w pipcu jak w marńcu! czyli: najlepszego z Okazji Braku Okazji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
maginiak Pipiec przeplata buty 25.05.04, 15:21 A z okazji braku okazji świętowanie jest najfajoskie! więc nawzajem do potęgi pięćsetszóstej:-))) Odpowiedz Link
yavorius Panny Maginiakowej jest jutro... 21.07.04, 10:56 ...a że na forum jutro mnie nie będzie, już dziś pozwolę sobie złożyć życzenia, a więc (khm-khm): Maginiaczku, życzę Ci wszystkiego magicznego... Odpowiedz Link
blq Re: Panny Maginiakowej jest jutro... 21.07.04, 11:00 yavorius napisał: > ...a że na forum jutro mnie nie będzie Ty nie wydziwiaj, już my wiemy, gdzie będziesz jutro! Nieco lepsze to miejsce do skladania zyczen, nizli forum.... ;P Odpowiedz Link
dziad_borowy Maginiaczku najlepszego!!!! 21.07.04, 17:07 W ramach zyczen wytarmosze sobie jutro w Twojej intencji glowe w sopockim piasku, a jezykiem wykaligrafuje "Sto lat Mażiniaka!!!" Dzierżbór mażiniakowe święta!!!! Odpowiedz Link
blq Re: Maginiaczku najlepszego!!!! 22.07.04, 10:14 > Dzierżbór mażiniakowe święta!!!! Nic dodać, nic ująć! Wszystkiego najlepszego Magi, zwariowanych pomysłów i zwariowanych facetów życzę! Np takich lubiących przykręcać tablice rejestracyjne ;) Odpowiedz Link
neochuan jeśli to dziś, to... 22.07.04, 17:51 ...mamy lipiec. a więc w związku z Tym, śle znad samego zbursztyniałego morza życzenia ja. Odpowiedz Link
aard No to, chere Maginiac... 22.07.04, 10:13 Sztoby dziengi byli Ci życzę, a takoż zdrowia (nadal), szczęścia (nieustającego) i pomyślności (jeszcze większej). No i wyższego wskaźnika autosatysfakcji, bo, moim zdaniem, są powody! Dzierżimieninowoorazurodzistaro! Odpowiedz Link
blq byles pierwszy, ale i tak jestem wyzej ! :P/no 22.07.04, 10:15 czy wyżeł jest wyżej? Odpowiedz Link
maginiak Mażiniaki dziękujące napisały: 24.07.04, 17:21 Za tydzień znowu mam urodziny, hehe:-D A ja, jako międzyurodzinowa Maginiak, bardzo bym chciała wszystkim podziękować, podziękować i podziękować no i z mielonką:-))) Dzięki, dzięki, dzięki :-******************** Odpowiedz Link
szprota Mażiniakom zlozylam sms-em :) 24.07.04, 18:07 A tutaj, to czekalam, az podziekuja, zeby bylo surrealniej...;) Magiczny Niaczku Tofany: wszystkiego!!!! (I o.) Odpowiedz Link
yavorius Pojutrze jest pani Maginiakowej 30.07.04, 13:37 Ale już dzisiaj (a co tam, wolno mi), chciałbym złożyć. Składam zatem, co następuje: Najsurrdeczniejsze wszystkiego dzierżborowego i magicznego, jak wspomniałem chociażby tutaj. W każdym razie dzierżbór niezłe urodzinki:) -- Expect the unexpected. Odpowiedz Link
szprota TO JUZ DZISIAJ!!! 01.08.04, 13:39 Maginiaczku, jeszcze raz i raz jeszcze i once again!!!! :* Odpowiedz Link
maginiak Neło chciau! 04.08.04, 10:59 I dostau. Ech, gdybym tak ja wiedziaua Złożyła bym wczoraj sobie Może więc złożę się dzisiaj W ciemnym, przytulnym grobie. (To był wiersz dekadencko-nostalgiczny, wyrażający tęsknotę za dalekimi, ciepłymi krajami) Odpowiedz Link
neochuan Dziś jest Pani Maginiakowej 24.11.04, 13:48 a właściwie Pana Yavoriusa, ale nie jestem pewien, no i nie mogę znaleźć odpowiedniego wątku, a nie chce mi się KLONOWAĆ. mam nadzieję, że Pani Maginiakowa przekaże Panu Yavoriusowi, że Dziś jest Pana Yavoriusa i Mu pokaże w kąpie. li tego życzy: chułłan od i z chułłani. Odpowiedz Link
neochuan Re: Chullanie, to dopielo jutlo!!!! 24.11.04, 14:00 ale ja jestem dziś wczorajszy, więc jutro będę dzisiejszy!! :D ps. ale Panu Yavoriusowi pokażesz?? ;P Odpowiedz Link
maginiak Re: Chullanie, to dopielo jutlo!!!! 24.11.04, 14:02 neochuan napisał: > ps. ale Panu Yavoriusowi pokażesz?? ;P oczywiście że mu pokażę. codziennie mu pokazuję:) Odpowiedz Link
yavorius Dziękując za życzenia... 25.11.04, 10:12 (dziękuję) i melduję, że Mażiniaczek pokazała :) (melduję) meldziękuję :)))) Odpowiedz Link
neochuan prosiąc zadzię kuję 28.11.04, 16:17 yavorius napisał: melduję, że Mażiniaczek pokazała :) Dzierżbór występuje na pokazach, wyścigach i glopadach!!! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Czy to już? Czy to już? Czy to już? 25.05.05, 22:48 Tojuż. Świeżych mostów. Drapiących po łopatkach szczerbatych aligatorów. Dużo lalalala oraz hihihi do rozpuku, zaś mało sepuku. Najfajskiego życzę. Odpowiedz Link
maginiak Hip hip hipopotam frunie w górze widzę go tam! 01.06.05, 14:54 To znowu dziś jest pani maginiakowej? Niech no jej tylko powiem! oszaleje dziwczyna z radości, jak nic! Oby tylko do następnego dziśjestpanimaginiakowej! Ole! Odpowiedz Link
huann NO! 01.06.05, 15:02 podziękuj Twarożku! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28968&w=24605695&a=24607048 :) Odpowiedz Link
huann Dziś jest czworga_dzieci_rurznej_plci! 01.06.05, 21:16 z dwojga złego [by: szprot de RU]. Odpowiedz Link
yavorius Dziś jest pani Maginiakowej 13.06.05, 10:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28076&w=24605695&a=25132856 Odpowiedz Link
lolik2 to ja w ramach kółka wzajemnej adoracji 13.06.05, 10:23 niech Jej gwiazdka pomyślności! Odpowiedz Link
huann ps. 13.06.05, 12:38 ___________________________ /\ /\ ____ ___________________________` . . `____ ___________________________,>x<,_____ ___________________________m`m ______ Odpowiedz Link
maginiak puzzle do siebie pasują! 13.06.05, 12:40 Bo moja mama to Maryja a mój tato to maRysio! Odpowiedz Link
huann Dziś jest pani Maginiakowej :))) 22.07.05, 00:59 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29678 Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Stolarz 22.07.05, 11:04 Na wieczną rzeczy poziomkę! -- Zapomniałem dołożyć swojego idiotycznego nicka, który doskonale wpisuje się w ten żałosno-śmieszny zestaw. Żenada. Odpowiedz Link
maginiak oj 22.07.05, 15:17 to już dziś? naprawdę naprawdę naprawdę???? to ja dziękuję dziękuję dziękuję!!! szczególnie zaś słodko i specjalnie za grad es-em-esów które mnie zesnu wyrwawszy. nigdy Wam tego nie zapomnę! :-p Odpowiedz Link
lolik2 allo! 22.07.05, 16:31 z okazji stop wszystkiego stop oraz stop co tylko stop i w ogole stop Lolik stop Odpowiedz Link
dziad_borowy Głupia sprawa ehhh ehhhh 25.07.05, 13:37 Wpadlem zdyszany na sale. Wygladalem calkiem nieciekawie. Pospiech zmusil mnie do biegu przez plotki przez pola pedzi fasola. Spodnie w strzepach przez drut drapiezny i uwaga zly pies rozdarte, krawat naderwany, a koszula, choc elegancka to bez dwoch guzikow i z plama od czarnego frugo co to mi sie w biegu wylalo niepatrznie. W progu przygladzilem zmierzwiona fryzure i jak juz zdazylem napomnknac wpadlem zdyszany na sale. Mym oczom ukazal sie widok. Stoly w nieladzie porozrzucane, jedzenie, czesciowo w polmiskach, czesciowo resztkowo na talerzach,a czesciowo na scianach wprawna reka zarzucone, alkohole oczywisie, jak sie mozna bylo domyslac powypijane do dnia (ehh co za ludzie, nic nie zostawili dla strudzonego wedrowca) i tylko puste flaszki swiadczyly o bogactwie i roznorodnosci trunkowej. Serpentyny smetnie zwisajace z sufitu i powtarzajacy sie dzwiek z zacietego adaptera w rogu sali "ta ostatnia niedziela skłikkk ta ostatnia niedziela skłłik ta ostat..." dopelnialy widoku. Wtedy do mnie dotarlo. Spoznilem sie na maginiaczkowe przyjecie. Na nic godziny przygotowan, ukladanie mowy zyczeniowej, pastowanie butow. Wszystko na nic. Juz po czasie. Zrezygnowany polozylem sie na ziemi wsrod konfetti i bitej smietany i poczalem rysowac sie kreda i gromkim glosem odspiewywac: STOOOO LATTTTT!!! STOOOOO LAATTTTTTT!!!! Sto Lat Maginiaczku:-* Dzierżboryzacja!!!! Odpowiedz Link
yavorius to dziś! 01.08.05, 07:54 Tak kochani, to dzisiaj! Dziś jest Pani Maginiakowej. TAKTO!!! Z tej oto okazji <wzruszenie_mode:ON>... ...chciałbym niniejszym życzyć Ci wszystkiego najlepszego :* Odpowiedz Link
huann JAKTO??? 01.08.05, 11:39 To Dziś Jest Pani Maginiakowej??? Pani Maginiakowo! To Dziś !!! :))) No :))) I O. !!! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak znowu?:) 01.08.05, 23:05 w związku z tym chciałbym wręczyć Pani Maginiakowej wiązankę charyzmatycznych chryzantem. Odpowiedz Link
dziad_borowy Jakie to szczęście, że jelonek jest tak blisko 01.08.05, 23:52 i ze Maginiaczek swietuje jak szalona:-) Dzieki temu nawet Dziady lapia sie niespoznialsko na coniektore imprezy:-) Tym samym caluje raczki i wreczam cudownego gerbera w celofanie. Wszystkiego najlepszego:-* Dzierżbór ten pyszny tort!!! Odpowiedz Link
maginiak Maginiaki dziękują jak niewiemco:* 02.08.05, 11:33 A tak naprawdę, to dziękują tak: Oooootak, dokładnie tak :))) Odpowiedz Link
aard O mój Borże!! 03.08.05, 11:54 aardy się pogubiły nieco, ale życzą, życzą, życzą!! :)) Plus uściski_mode :) Odpowiedz Link
maginiak Maginiakoobjaśnienie,coby uże nie było niejaśnień 04.08.05, 10:18 A więc (nie zaczyna się zdania od "więc" oj głupia ty głupia ty!) Mażi niak ma w swym obchodzeniu jako i większa większość urodziny jako i imieniny. Te pierwsze wypadać pierwszego siepnia a te drugie wcześniej o tydzień i ciut, czyli 22 pipca. ot, i tyle, cała filozofija :) Odpowiedz Link
lolik2 ooooooooo!!!!!!!! 05.12.05, 15:06 to dzisiaj? to dzisiaj! na zupę? na zupę! dzwonią na zupę! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Maginiak! 05.12.05, 19:16 Nagminnej gimnastyki w gminie, żując bubble gum i wychodzenia często z gineceum ku uciesze gminu! Odpowiedz Link
maginiak ooooooooihaha! 06.12.05, 11:08 zupełnieś zapomniałam! dziękuję dziękuję oj bardzo że aż tak bardzo że aż! P.S. Loliku, zdefiniuj zupę. Ma być o smaku skomplikowanego tuńczyka czy może lepiej przytegesów? No i czy w ogóle mam gotować bo jakoś chyba przegapiłam czy coś. P.S. Huannie, nigdy Ci tego nie wybaczę! P.S. Rosomaku, co z moją koszulką? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: ooooooooihaha! 06.12.05, 20:08 > P.S. Rosomaku, co z moją koszulką? Ee......... Yy...... W najbliższym czasie zamierzam Malinę zalać kilkoma projektami, to przy okazji również się upomnę o tamten. Ino powoli, bo chwilowo jestem apatyczny, a chciałbym być apetyczny. Odpowiedz Link
maginiak Re: ooooooooihaha! 21.04.06, 15:01 latajacy_rosomak napisał: > Ino powoli Rosomaku nisko latający, czy jest już wystarczająco POWOLI? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak ekhm 30.04.06, 17:15 Pisałem do niej już jakiś czas temu. Odzewu brak. Napisałem jakieś kilkanaście dni temu, by napisała chociaż jakich farb używa, bo chciałbym sam sobie zrobić t-shi(r)ty, ale z odzewem jak wyżrej. Nic nie poradzę. Przykro mi. Mi przykro. Odpowiedz Link
huann Re: ooooooooihaha! 06.12.05, 22:44 maginiak napisała: > P.S. Huannie, nigdy Ci tego nie wybaczę! ale afrykańsku czy europejsku? Odpowiedz Link
yavorius się kurna samo wysłało:/ 31.07.06, 14:14 Więc: wszystkiego maginiakowego już dziś (a co!) życzy Ci Twój ulubiony yavorius ;DDDD ps. Mam nadzieję że jestem pierwszy :-p Odpowiedz Link
nata82 to ja się dołączam 31.07.06, 14:22 nie znam jeszcze , ale najserdeczniejsze i ode mnie :) Odpowiedz Link
szprota to już futuro i teraz i na za wszeweki! 31.07.06, 15:54 żryj nam Maginiaczku i dłużej jeszcze niż stomil! Odpowiedz Link
benzoesan.sodu Re: Dziś jest pani Maginiakowej 01.08.06, 07:55 Wszystkiego najświeższego! Chrupiącej cebulwki, pysznego zimnego heinekena i pysznej lazanii! Odpowiedz Link
maginiak Re: Dziś jest pani Maginiakowej 01.08.06, 10:31 Ach, och! Jezdem poRUszona dogłębin i wRUszona ciałem całem i całym sercem dzię-ku-ję i dzię-ku-ję i jeszcze jeden i wszystkim zusammen i każdemu na osobności :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Pani Maginiakowo!!! 01.08.06, 14:26 Jakie to szczescie, ze jestem na galowo i jakotako moge slow pare odczytac z kartki pod tytulem: "Przemowienie z okazji dnia Maginiaka". Samo przemowienie jest obszerne, okraszone madrymi slowami i opisami jak z sienkiewiczowskich przypowiastek, pelne odniesien, dygresji i obcojezycznych zwrotow, wiec jako znany niecierpliwiec pozwole sobie, a i mam nadzieje, ze i Ty Maginiaczku mi pozwolisz na natychmiastowe przejscie prosto do zakonczenia czyli sedna sedn. ekhem ekhem odczytuje uwaga: " ...wielki to dzien zatem i radosny i niechaj sie marzenia spelniaja Maginiakowi raz za razem dzisiaj i na wieki wiekow, a nawet sto lat!!!" Dzierżżżżż!!! Odpowiedz Link
vauban Re: W dniu tak uroczystym 01.08.06, 14:57 Ja również postanowiłem się dopisać, mimo że osobiście nie szprotkaliśmy się jeszcze. Mam nadzieję, że to uleczalne. Najlepszego, i żeby kotki chowały się zdrowo. Pogłaskiwania ! Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: W dniu tak uroczystym 01.08.06, 15:49 I ja się dopisuję, Ministra Zdrowia TWA, wszystkiego najbardziej najmaginiakowego po stokroć!:) Odpowiedz Link
huann wszystkiego wylewnego! ;) 01.08.06, 22:59 kotów paskowych pogód nie w kratkę i żeby ten brzydki kościół choć trochę otynkowali i obsadzili wyjątkowo dzikim winem rocznik żryczy Huann! ps. i Lazanii przytentegesów wybujałych jak igliwie pałacu kultury oraz pierdolonych beszamelów moc skompilowanych z tuńczykiem też żryczy Huann! Odpowiedz Link
maginiak P.S. 02.08.06, 09:09 Pomysł z dzikim winem jest naprawdę niezły! Chyba zarzucę go panowi proboszczowi przy najbliższej okazji :D Odpowiedz Link
lolik2 i ja! i ja! 02.08.06, 09:11 życzę, aby pan proboszcz okazał się nie tak brzydki! Odpowiedz Link
cassani łan kłeszczion 02.08.06, 10:18 Maginiakowej jest znów czy wciąż? bo nie wiem co powiedzieć. Odpowiedz Link
maginiak kolejny łan 02.08.06, 11:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=12924351&a=27311209 :D Odpowiedz Link
huann Re: kolejny łan 02.08.06, 12:34 a czemu Pan Jan już nie trzaska świń dziobem? czy to może dlatego, że ziemia parowała, asfalt się zwijał a rzepak rósł w oczach? :> Odpowiedz Link
maginiak Re: kolejny łan 02.08.06, 13:51 Oj, wstyd przyznać, ale nie mam pojęcia! A pomyśleć, że kiedyś nawet z zupy potrafiłam zrobić operację dialektyczną :D Odpowiedz Link
szprota a teraz 03.08.06, 18:31 po spodziewanym obrośnięciu dzikim winem nawet kościół nie będzie już tak brzydki jak kiedyś... Odpowiedz Link
lolik2 zanim 04.08.06, 08:16 dzikie wino dopnie się do samej góry, gdzie jest dziura, to my juz będziemy tak samo brzydcy jak i kościół. Odpowiedz Link
yavorius Re: zanim 04.08.06, 08:30 Pnieć się będzie szybciej, bo to mszalne wino będzie! A potem będzie ściekało księdzu do pyszczka! Odpowiedz Link
yavorius Re: aaaaaa! 04.08.06, 08:41 Ona po to jest, tylko ksiądz o tym jeszcze nie wie! Odpowiedz Link
dziad_borowy Ależ Loliki dwa!!! 04.08.06, 09:01 My nigdy nie bedziemy brzydcy!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
lolik2 no tak, wygłupiłam się 04.08.06, 09:08 my jak to dzikie mszalne wino - im starsi, tym lepsiejsi!!! Odpowiedz Link
szprota1 niom 04.08.06, 18:51 powiedziała Szprota, za trzy tygodnie kończąca bezpowrotnie drugi krzyżyk. Odpowiedz Link
dziad_borowy Może... 07.08.06, 08:30 Szprota gdzies wyjezdza? Tak wiec krzyzyk na droge. Najprawdopodobniej zamierza tez wrocic. I dlatego drugi krzyzyk na droge. Dzierrżżż!!! Odpowiedz Link
aard tak tak... 14.08.06, 13:48 dzierlatka lecą [(c) Mag.gie] A Pani Maginiakowej, oczywiście i bezsprzecznie, życzę, żeby się z nami szprotkała w środę, jako i drzewiej bywało, kędy Laura i Filemon, pod tym tu lizaardem, tfu! Jaworem :) Odpowiedz Link
rozmowy_kontrolowane Re: tak tak... 14.08.06, 15:12 Ja w kwestii organizacyjnej: Lizard to na Piotrkowskiej jest gdzieś? (na pewno zabłądzę:/) Odpowiedz Link
szprota ano właśnie 14.08.06, 15:20 tu czas sprostować, bom niechcący namieszała Yavoriusowi i zdążył zaprosić Excentrixa i Aaa202 w bliżej nie zidentyfikowane miejsce na Kościuszki. Tymczasem ul. Piotrkowska 62, klub Lizard King w pełnej nazwie ;) o taki, o Odpowiedz Link
nata82 Re: a Nata82 też ... 16.08.06, 10:19 jak nie stchórzy to się pojawi. Tyle,że ze mną to nigdy nie wiadomo :). Mój chój ma wielkie oczy i mogę się wypłoszyć. Jak zobaczycie gdzieś małą, czarną siedzącą i wpatrującą się w Wasze towarzystwo (najprawdopodobniej palącą jednego cienkiego od drugiego ;)) to będę JA :D. Odpowiedz Link
maginiak To teraz pozostaje jeszcze tylko jedno pytanie! 16.08.06, 11:03 Po czym TY nas poznasz?!!! :) Odpowiedz Link
nata82 Re: To teraz pozostaje jeszcze tylko jedno pytani 16.08.06, 12:14 poznam, poznam :) P.S. W Lizard King będę na pewno, tyle, że z kimś więc może skończyc się tylko na obserwcji :( Odpowiedz Link
yavorius Re: Dziś jest pani Maginiakowej 16.08.06, 09:38 Wszystkiego najlepszego Maginiaczku :* Odpowiedz Link
huann o, to właśnie Dziś jest Pani Maginiakowej! 16.08.06, 13:21 dołączkowuję z zeżartymi onegdaj Kopyteńkami! ICHACHA Jak stąd do Żryć! Odpowiedz Link
huann A Dziś jest pani Maginiakowej! 05.08.07, 21:42 i za tydzień i za fefnaście! jupi! :D Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: A Dziś jest pani Maginiakowej! 17.07.08, 22:07 Fajowego!!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link