mian 24.05.02, 09:56 Wczoraj znaczy w czwartek 23.05.2002 roku zaczynęły sie Juwenalia Łowickie . Trwac bedą do niedzieli . Są fajne koncerty , w nastepnym poscie opisze gdzie i kiedy i kto wystąpi . pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mian Re: Juwenalia Łowickie 24.05.02, 13:26 Piątek otwarcie Juwenaliów godz. 20 koncert zespolu "Drugi Tydzień " o 22.00 koncert grupy "Sami" godz. 0.00 koncert zespołu " QBass" i MP Project " po koncertach dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: Juwenalia Łowickie 24.05.02, 15:58 sobota : na Starym Rynku zlot starych motocykli od 10.00 . na muszli ( odnowionej ) od 18.00 " Rockowe Granie " "Made Pie " , 19.30 " Slapdown" 20.30 " Coma " 21.45 "T.h.o.r.n." 23.00 "Inside" na koncu " HOUK" i "HUNTER" wiecej na stronie www.rockmetal.pl ( nie wlazlem jeszcze wiec niewiem czy wczytuje ) pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Juwenalia Łowickie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 18:34 z tego co piszesz sporo sie dzieje,a o ile wiem także w Boze Cialo jest w Lowiczu na co popatrzec,dziwi mnie brak dyskusji na forum,moze po zakonczeniu juvenalii bedzie wiecej powodow zeby porozmawiac :0)pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: Juwenalia Łowickie 27.05.02, 12:46 Gość portalu: mysza napisał(a): > z tego co piszesz sporo sie dzieje,a o ile wiem także w Boze Cialo jest w > Lowiczu na co popatrzec, A jest jest , bedą i jakies imprezy towarzyszace , jutro postaram sie napisac co i gdzie bedzie . > dziwi mnie brak dyskusji na forum,moze po zakonczeniu > juvenalii bedzie wiecej powodow zeby porozmawiac :0)pozdr. E tam , po prostu ludzie albo nie wiedza o tym forum , albo ich to malo interesuje , ale moze wreszcie doczekam lepszych czasow ;-)))))))))))) pzdr serdecznie mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Juwenalia Łowickie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:14 bede miala gosci z zagranicy wiec gdybys mogl jakies info do srody,bylabym wdzieczna,moze bysmy sie wybrali,chodziloby zwlaszcza o czwartek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Jeszcze male pytanko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:19 czy Nieborow i Arkadia moga byc czynne w Czwartek czy raczej w swieta nie bardzo mozna sie tam dostac ?pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: Jeszcze male pytanko 28.05.02, 08:23 Mysle ze jest otwarte . We wszystkie swieta zazwyczaj jest otwarte . Ale proponuje sie upewnic . Oto telefon do Pałacu w Nieborowie , na pewno beda wiedzieli i o Arkadii bo to chyba pod jedna dyrekcje podlega . 046/pref/8385620 lub koncówka 23 Co do Bozego Ciala w Łowiczu na pewno bedzie procesja rano . Czy sa jakies imprezy niestety nie wiem . W piatek i sobote beda spotkania folklorystyczne co opisalem w innym watku , a co poza tym ., Jak sie dowiem napisze pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Jeszcze male pytanko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:44 Dzieki sprobujemy sie dodzwonic i chyba pojedziemy,co prawda prognozy pogody nie bardzo,ale moz sie nie sprawdza :)pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: Jeszcze male pytanko 28.05.02, 16:09 Gość portalu: mysza napisał(a): > Dzieki sprobujemy sie dodzwonic i chyba pojedziemy,co prawda prognozy pogody > nie bardzo,ale moz sie nie sprawdza :)pozdr. Polecam jeszcze Sromów . Muzeum drewnianych figurek . GOsciom z zazgranicy to sie bardzo podoba , tylko trzeba sie wczesniej chyba umowic bo ne wiem czy w Boze Cialo bedzie otwarte ( wlasciciele mieszkają przy muzeum wiec otworzą jak trzeba ) . To jest pare kilometrow od Łowicza i od NIeborowa . A to jest tel . 046/8384472 Naprawde super. mian;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipi Re: Jeszcze male pytanko IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 14:01 Sromów jest bajerancki-nic lepszego dla tych,którym nie było dane mieć w kraju porządnego folkloru,zawsze zabieramy tam naszych gości z zagranicy i chodzą z oczami jak 5 złotówki.Wydaje mi się tylko,że za filmowanie trzeba od jakiegoś czasu płacić Odpowiedz Link Zgłoś