Dodaj do ulubionych

Jarmark Łowicki

IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 19:05
Już w najbliższą sobotę i niedzielę . Ale jakie atrakcje nas czekają jeszcze
nei wiem . Co bedzie i gdzie jutro sie dowiem i wam " powiem " ;-))

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 22:10
      koniecznie skrzyknelabym moze znajomych i wykonalibysmy skok na jarmark,cale
      zycie marzylam o takim gipsowym koto-psie z gipsu moja kolerzanka przywlokla to
      z jakiegos jarmarku jest to tak ochydne ze az piekne i nie mozemy zdecydowac
      czy jest to kot czy pies wiec zostal koto-psem a ja mam nadzieje ze gdzies
      takie cudo uda mi sie kupic :)))
      • Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 07:39
        Myśle ze powinnas sobie to kupic , tylko ze kiermasz sztuki ludowej jest
        zazwyczaj w Skansenie w Małszycach . Niedaleko od Łowicza , nie wiem jak teraz
        bedzie .
    • Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:44
      Znalazlem link do programu Jarmarku Łowickiego ;-))) a takze innych imprez
      kulturalnych w Łowicczu

www.nowlow.pl/default.php?id=warto
      • Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 21:14
        dzieki za link .program bardzo bogaty faktycznie jest z czego wybrac.a koto-psa
        musze miec predzej czy pozniej :)
        • Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 08:02
          No coz musisz go chyba sama sobie ulepic , troche gliny , ewentualnie drzewa i
          do dzieła ))

• Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 09:10
            a wiesz ze to swietny pomysl-moze jakas wieksza produkcja :)))))))
            • Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:19
              No popatzr jeszcze "byznes " na tym zrobisz . Tylko zebys nie wyszla jka
              Zablocki na mydle hehehe

pzdr
              • Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 15:25
                znajac moje cholerne szczescie to wcale bym sie nie zdziwila :(
                nie przemeczaj sie w pracy do wieczora :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka