Gość: mian IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 19:05 Już w najbliższą sobotę i niedzielę . Ale jakie atrakcje nas czekają jeszcze nei wiem . Co bedzie i gdzie jutro sie dowiem i wam " powiem " ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 22:10 koniecznie skrzyknelabym moze znajomych i wykonalibysmy skok na jarmark,cale zycie marzylam o takim gipsowym koto-psie z gipsu moja kolerzanka przywlokla to z jakiegos jarmarku jest to tak ochydne ze az piekne i nie mozemy zdecydowac czy jest to kot czy pies wiec zostal koto-psem a ja mam nadzieje ze gdzies takie cudo uda mi sie kupic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 07:39 Myśle ze powinnas sobie to kupic , tylko ze kiermasz sztuki ludowej jest zazwyczaj w Skansenie w Małszycach . Niedaleko od Łowicza , nie wiem jak teraz bedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:44 Znalazlem link do programu Jarmarku Łowickiego ;-))) a takze innych imprez kulturalnych w Łowicczu www.nowlow.pl/default.php?id=warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 21:14 dzieki za link .program bardzo bogaty faktycznie jest z czego wybrac.a koto-psa musze miec predzej czy pozniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 08:02 No coz musisz go chyba sama sobie ulepic , troche gliny , ewentualnie drzewa i do dzieła )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 09:10 a wiesz ze to swietny pomysl-moze jakas wieksza produkcja :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Jarmark Łowicki IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 13:19 No popatzr jeszcze "byznes " na tym zrobisz . Tylko zebys nie wyszla jka Zablocki na mydle hehehe pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Jarmark Łowicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 15:25 znajac moje cholerne szczescie to wcale bym sie nie zdziwila :( nie przemeczaj sie w pracy do wieczora :)) Odpowiedz Link Zgłoś