Gość: :((((( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:03 JEDYNE SLOWA TO ŻAL,SMUTEK,TO WSZYSTKO MAŁO-TRUDNO GO BĘDZIE ZASTĄPIĆ. MYSLE ZE JEGO DZIEŁO PRZETRWA................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mian Re: MAREK ! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 21:22 Ja takze mam nadzieje ze dzielo jego przetrwa . Chyba w jego zyciu najbardziej odbiło sie to co papiez mowil w Polsce o miłosierdziu . pzdr mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 21:53 jestem zniesmaczona watkiem dra żetki zrobil tyle , ze jej zarzuty sa naprawde nie na miejscu,co zreszta odbilo sie w rozmowach na tamtym watku.powtorze jeszcze raz brakuje slow......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 14:37 juz tlumacze na forum w-wa jakas dziewczyna zaczela opisywac prywatny majatek Kotanskiego - glowny zarzut to oczywiscie bardzo drogi samochod i pytanie skad i za ile.uwazam ze zbyt wiele osob interesuje sie "cudza kieszenia"to co mial to jego sprawa,dla mnie liczy sie to co robil dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 14:41 juz tlumacze na forum w-wa jakas dziewczyna zaczela opisywac prywatny majatek Kotanskiego - glowny zarzut to oczywiscie bardzo drogi samochod i pytanie skad i za ile.uwazam ze zbyt wiele osob interesuje sie "cudza kieszenia"to co mial to jego sprawa,dla mnie liczy sie to co robil dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 14:42 juz tlumacze na forum w-wa jakas dziewczyna zaczela opisywac prywatny majatek Kotanskiego - glowny zarzut to oczywiscie bardzo drogi samochod i pytanie skad i za ile.uwazam ze zbyt wiele osob interesuje sie "cudza kieszenia"to co mial to jego sprawa,dla mnie liczy sie to co robil dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: MAREK ! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 17:25 Gość portalu: mysza napisał(a): > juz tlumacze na forum w-wa jakas dziewczyna zaczela opisywac prywatny majatek > Kotanskiego - glowny zarzut to oczywiscie bardzo drogi samochod i pytanie skad > i za ile.uwazam ze zbyt wiele osob interesuje sie "cudza kieszenia"to co mial > to jego sprawa,dla mnie liczy sie to co robil dla innych. Ale co sie dziwisz to jest normalne . ludzie zawistni , zazdrosni , nie wiem jak ich nazwac tak mowia czy pisza . Nie rozumieja ze nawet jesli Kotański mial ten olbrzymi majatek to i tak na niego zasluzył. Poswiecil cale zycie dla sluzenia ludziom a ludzie uwazają ze jesli juz ktos sluzy ludziom to musi byc jak Sw. Franciszek . Pozbyc sie majątku , rozdac wszystko ubogim , bzdura , Marek KOtański swiętym nie był , był po prostu dobrym czlowiekiem , a niewielu niestety jest teraz takich . Cześć jego pamięci !!! I niech mali zamilkną ! mian Odpowiedz Link Zgłoś