IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 20:03
JEDYNE SLOWA TO ŻAL,SMUTEK,TO WSZYSTKO MAŁO-TRUDNO GO BĘDZIE ZASTĄPIĆ.
MYSLE ZE JEGO DZIEŁO PRZETRWA...................
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Re: MAREK ! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 21:22
      Ja takze mam nadzieje ze dzielo jego przetrwa . Chyba w jego zyciu najbardziej
      odbiło sie to co papiez mowil w Polsce o miłosierdziu .

pzdr
      mian
      • Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 21:53
        jestem zniesmaczona watkiem dra żetki zrobil tyle , ze jej zarzuty sa naprawde
        nie na miejscu,co zreszta odbilo sie w rozmowach na tamtym watku.powtorze
        jeszcze raz brakuje slow.........
        • Gość: mian ???? IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 11:23
        • Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 14:37
          juz tlumacze na forum w-wa jakas dziewczyna zaczela opisywac prywatny majatek
          Kotanskiego - glowny zarzut to oczywiscie bardzo drogi samochod i pytanie skad
          i za ile.uwazam ze zbyt wiele osob interesuje sie "cudza kieszenia"to co mial
          to jego sprawa,dla mnie liczy sie to co robil dla innych.
        • Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 14:41
        • Gość: mysza Re: MAREK ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 14:42
          • Gość: mian Re: MAREK ! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 17:25
            Gość portalu: mysza napisał(a):

> juz tlumacze na forum w-wa jakas dziewczyna zaczela opisywac prywatny majatek
            > Kotanskiego - glowny zarzut to oczywiscie bardzo drogi samochod i pytanie
            skad
            > i za ile.uwazam ze zbyt wiele osob interesuje sie "cudza kieszenia"to co mial
            > to jego sprawa,dla mnie liczy sie to co robil dla innych.

Ale co sie dziwisz to jest normalne . ludzie zawistni , zazdrosni , nie wiem
            jak ich nazwac tak mowia czy pisza . Nie rozumieja ze nawet jesli Kotański mial
            ten olbrzymi majatek to i tak na niego zasluzył. Poswiecil cale zycie dla
            sluzenia ludziom a ludzie uwazają ze jesli juz ktos sluzy ludziom to musi byc
            jak Sw. Franciszek . Pozbyc sie majątku , rozdac wszystko ubogim , bzdura ,
            Marek KOtański swiętym nie był , był po prostu dobrym czlowiekiem , a niewielu
            niestety jest teraz takich .

Cześć jego pamięci !!! I niech mali zamilkną !

mian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka