Dodaj do ulubionych

Kto ze mną??

07.04.06, 15:16
Chciałabym to forum troszkę rozbudzić, więc proszę żeby wpisał sie tu każdy
kto chciałby mi w tym pomóc. Dzięki temu wiadomo będzie ile osób tu jeszcze
zagląda i czy jest dla kogo to forum rozruszać.
Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • pepe1123 Re: Kto ze mną?? 07.04.06, 21:45
      no ja jestem:-) chetnie Ci pomoge:-))
      • dora73 Re: Kto ze mną?? 08.04.06, 19:56
        Coś mi się wydaje, że nikt poza nami tutaj nie zagląda :-(
        • sbi Re: Kto ze mną?? 09.04.06, 21:23
          Zagląda, zagląda. Tylko głos rzadko zabiera :)
          • dora73 Re: Kto ze mną?? 10.04.06, 08:59
            To może teraz częściej się odezwij :-) Postanowiłam to forum rozruszać i tak
            szybko się nie poddam :-)
            Chciałabym liczyć na wasze wsparcie.
            Pozdrawiam!!!
            • paenka Re: Kto ze mną?? 10.04.06, 11:26
              sieradz pomoze ;)
              • dora73 Re: Kto ze mną?? 10.04.06, 13:38
                Bardzo dziękuję że mogę na Was liczyć i cieszę się że jesteście :-)
                • sieradzak Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodzi ;) 14.04.06, 19:43
                  dora73 napisała:

No widzisz masz 3 osoby z Sieradza ;)
                  Ciągniemy 2 fora więc Zduńskiej Też POMOŻEMY ;)

Już dodaję Was do ulubionych ;)
                  • dora73 Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 14.04.06, 19:47
                    Super!!! Bardzo się cieszę i dziękuję za wsparcie :)
                    • sieradzak Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 14.04.06, 19:50
                      dora73 napisała:

> Super!!! Bardzo się cieszę i dziękuję za wsparcie :)

Drobiazg, mam nadzieję, że podołam ;)
                  • farbenheit Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 15.04.06, 20:56
                    sieradzak napisał:

> dora73 napisała:
                    >
                    > No widzisz masz 3 osoby z Sieradza ;)
                    > Ciągniemy 2 fora więc Zduńskiej Też POMOŻEMY ;)
                    >
                    > Już dodaję Was do ulubionych ;)
                    >
                    >

3,5 osoby bo ja przylazlem i tez pomoge :) a co :)
                    • dora73 Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 16.04.06, 21:29
                      O rany ale jesteście super :)
                      • farbenheit Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 16.04.06, 22:40
                        To co? Nie bedziemy pitolic bez sensu tylko jedziemy tą furmanka co? :P
                        • dora73 Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 17.04.06, 19:33
                          Jasne :)
                          • hiraz Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 24.04.06, 02:15
                            no na mnie tez mozesz liczyc.chociaz rozowo tego nie widze.na to forum trafilem
                            przypadkowo i musze powiedziec,ze mnie odrazu zniechecilo swoja przezystoscia.z
                            poczatku trudno kto co komentuje,kto kogo cytuje do jakiego watku nawiazuje itp
                            poprostu lipianka.zdecydowanie wole tradycyjne fora
                            • dora73 Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 24.04.06, 11:36
                              Witam serdecznie nowego użytkownika i cieszę się że mogę na ciebie liczyć :)
                              • hiraz Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 24.04.06, 12:50
                                niema sprawy(:
                                a masz juz jakąś koncepcje,plan ,strategie?
                                jak w ogole to widzisz?
                                • paenka Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 24.04.06, 14:14
                                  No cóz, fora gazetowe wszystkie wyglądaja tak samo. Nie mamy na nie wplywu ale bardzo szybko mozna sie przyzwyczaić. Jak chcesz zobaczyc kto komu odpisuje to drzewko kliknij chociaz ja prferuje od najnowszego postu wyswietlanie ;)
                            • sieradzak Re: Na mnie też możesz liczyć ;) Na pochybel Łodz 25.04.06, 11:30
                              hiraz napisał:

> no na mnie tez mozesz liczyc.chociaz rozowo tego nie widze.na to forum trafilem
                              > przypadkowo i musze powiedziec,ze mnie odrazu zniechecilo swoja przezystoscia.z
                              > poczatku trudno kto co komentuje,kto kogo cytuje do jakiego watku nawiazuje it
                              > p
                              > poprostu lipianka.zdecydowanie wole tradycyjne fora

Pomaga, stosowanie opcji "odpowiedz cytując" to ułatwia śledzenie wątku i takie
                              tam wynalazki ;)
    • paenka Re: Kto ze mną?? 29.04.06, 10:36
      dora ja proponuje abys swoim znajomym ze zdunskiej woli porozdawala adres do
      tego forum , tak sie u nas zaczelo a potem to juz z gorki ;)
    • sloggi Re: Kto ze mną?? 26.05.06, 11:43
      Raz na jakiś czas tu zajrzę - obiecuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka