10.04.04, 19:19
Goraco polecam dr Grzegorza Swiercza.Przyjmuje na ul. Paderewskiego - w tym nowym pawilonie z jaskinia solna.Bardzo mily,ale przede wszystkim super fachowiec,zreszta pacjentek ma bardzo duzo i jeszcze nie slyszlalam od zadnej (ktora znam) nic zlego na jego temat.Rewelacyjnie sprawdza sie przy porodzie,w trakcie ciazy mozna go zameczac telefonami w sprawie roznych objawow,watpliwosci,problemow itp.
    • nilka13 Re: Kielce 24.04.04, 18:41
      Rafał Rudziński, przyjmuje na Sienkiewicza, poniedziałki i środy. Kompetentny i
      dyspozycyjny. Pracuje na Czarnowie. Warto, bo bardzo dba o pacjentki i nie jest
      łapówkarzem.
    • archiwald4 Re: Kielce 21.05.04, 13:50
      Dr. Świercz może jest taki miły dla swoich prywatnych pacjentek, ale sama byłam
      świadkiem jak grubiańsko potraktował w szpitalu na oddziale pacjentkę innego
      lekarza. Po krzykach w czasie wizyty lekarskiej skończyło się na wielkiej
      awanturze u ordynatora.
      • madelaine6 Re: Kielce 31.05.04, 19:32
        Rozne sa w zyciu sytuacje,okolicznosci,wydarzenia.Czy grubianstwem bylo to,ze
        krzyczal?A moze mial bardzo wazny powod?
        Troche dziwne wydaje mi sie podwazanie autorytetu lekarza na podstawie takiej
        sytuacji.Ja polecam go z czystym sumieniem,poniewaz jest swietnym fachowcem
        (znam go 2 lata),bardzo pomogl mi przy porodzie uwaga... za darmo :0.
        Zreszta polecaly mi go 2 znajome polozne z Prostej (moge podac nazwiska),
        twierdzac,ze swietnie sie z nim wspolpracuje przy porodzie,ze podejmuje szybko
        i trafnie rozne dzialania...W szpitalu na Prostej bywalam wielokrotnie ( w
        ciazy i jako odwiedzajaca kolezanki na patologii) i jakos wszyscy mieli o nim
        dobre zdanie.Jest mily,nawet bardzo i ma swietne poczucie humoru!

Licza sie fakty a nie plotki i sensacje!!!!
        Troche wiecej dystansu...
        Pozdrawiam.Kasia
        • megaego Re: Kielce 08.01.07, 14:58
          i to normalne, że olewa pacjentkę, która chodziła do niego po 2 razy w
          miesiącu, po 80 zł za wizytę i w ogóle nie pojawia się przy porodzie?? bo ja
          znam tego pana z tej strony!! dziecko odbierane przez położną o mało nie
          udusiło się pępowiną, bo nie było komu odczytać wyników badań! jakoś nie
          polecam tego pana!!
    • bea76 Re: Kielce 24.08.04, 12:34
      Ja też polecam dr Świercza, osobiście go nie znam, ale słyszałam pozytywne
      opinie o nim. Mogę polecić dr Wojciecha Rokitę, przyjmuje na Targowej i pracuje
      też w szpitalu na Kościuszki. Jest bardzo uprzejmy i w ogóle dobry fachowiec,
      opiekuje sie pacjentkami jak już znajdą sie w szpitalu. A słyszałam i miałam do
      czynienia z lekarzami, do których się chodziło prywatnie na wizyty, a w
      szpitalu o Tobie zapominali. Pozdrawiam.
    • gagat100 Re: Kielce 13.10.04, 14:09
      KIELCE
      Autor: ezagraj
      Data: 13.10.2004 11:00 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      W Kielcach gorąco polecam ginekologa Grzegorza Wydrzyńskiego który ma swój
      prywatny gabinet na UL. Warszawskiej 157 wiem że przyjmuje równiez w
      Suchedniowie tel 502250922. Atutem jego jest również to że jest pracownikiem
      Szpitala na UL. Kościuszki oraz prowadzącym szkołęrodzenia również w tym
      szpitalu. Jest bardzo delikatny, miły i przede wszystkim kompetentny. Wiem co
      mówie ponieważ jestem teraz w ciąży i mam problemy od samego początku, jak
      leżałam w szpitalu często mnie odwiedzał i opiekę miałam wyśmienitą. Tak że
      polecam i Pana G. Wydrzyńskiego i Szpital na Kościuszki

• magdam456 Re: Kielce 19.10.04, 14:02
      Polecam dr Wojciecha Rokitę, przyjmuje na ul Targowej w Kielcach, poza tym
      pracuje w szpitalu na Kościuszki.Jest naprawdę bardzo dobrym lekarzem.Wiem, bo
      sama jestem w ciąży i on jest moim prowadzącym.
      Pozdrawiam wszystkich
      • ania.p2 Re: Kielce 23.01.05, 20:24
        Ja rowniez polecam dr Rokite.To dzieki jego fachowosci i szybkiej decyzji o przeprowadzeniu ciecia moja dzidzia jest teraz cala i zdrowa na swiecie.To najlepszy lekarz,jakiego udalo mi sie spotkac.I dobry czlowiek.Naprawde.Prowadzil mnie przez cala ciaze,odbieral porod,a potem troskliwie odwiedzal na sali, i dogladal,aby wszystko bylo ok.
        Pozdrawiam.
        Ania
      • talent11 Re: Kielce 03.11.05, 22:51
        Ja równiaż polecam Dr Rokitę, chodziłam do nieg przez całą ciąże i wiem napewno
        ze nie zmienie go na zadnego innego. O tym że to świetny fachowiec nie trzeba
        mówić swiadczy o tym to ile trzeba czekać na wizyte: 4 tygodnie, takie kolejki,
        ale naprawde warto. Zawizytę bierze 70 zł, USG 30zł, cytologia 30zł, KTG na
        miejscu 30zł. ja w ciąży miałam robionych ok 4-5 USG a zapłaciłam chyba tylko
        za jedno, poprostu reszta była gratis. W szpitalu mnie odwiedzał
        codziennie,zawsze obejrzał, spytał o stan zdrowia. Poprostu taki lekarz to
        marzenie.
    • italy_m Re: Kielce 29.10.04, 16:26
      Najlepszy specjalista dr Dariusz Kolodziejski,a zaraz po nim dr G.Swierczsmile
      Drogie panie wiem co mowie bo jestem pacjetka(a raczej bylam,bo teraz juz tylko
      profilaktyczne kontrole)drKolodziejskiego.Obaj lekarze mnie operowali,to
      naprawde fachowcy!Obaj przyjmuja w tym samym budynku na
      ul.Paderewskiego.POZDROWIENIA.MONIKA.T.
      .
      Irytuje mnie jak ktos wydaje negatywne opinie pod adresm lekarza tylko na
      podstawie jakiejs podslyszanej sprzeczki lekarz -pacjent.
      • asia_2312 Re: Kielce 29.10.04, 18:47
        Zgadzam się z tą opinią. Dr Kołodziejski jest świetny, cieszę się, że do niego
        trafiłam. Jestem jego pacjentką od kilku miesięcy, wyleczył mnie z dość
        poważnych dolegliwości. Ufam mu w 100%.
    • gagat100 doktor Wydrzynski Autor: lor1en 30.10.04, 10:11
      doktor Wydrzynski jest rewelacyjny
      Autor: lor1en
      Data: 29.10.2004 11:18 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
      Polecam z calego serca doktora G.wydrzynskiego.Doktor przyjmuje w Kielcach
      tylko dokladnie nie wiem w jakim szpitalu ale ma takze gabinet prywatny w
      suchedniowie na ulicy Zagorskiej.Ma wspaniale podejscie do pacjentek,jest
      mily,wyrozumialy,zawsze doradzi w problemie.wiem ze kobiety po porodach
      przychodza do niego ze swoimi dziecmi,z kwiatami w podziekowaniu za troskliwa
      opieke.jest naprawde idealnym ginekologiem.

• kasieksss Re: doktor Wydrzynski Autor: lor1en 08.02.05, 07:41
        Jestem mocno zdziwiona ta informacją , ze pan doktor o którym pani
        pisze jest dobrym fachowcem. Przytocze fakty , by temu zaprzeczyć.
        Poroniłam pierwszą ciążę , był to dla mnie wielki cios. Los jednak mi
        sprzyjał, bowiem za 2 miesiące zaszłam w upragnioną ciążę. Gdy poszłam
        do pana doktora Wydrzyńskiego usłyszałam " Daję pani zero szans na
        urodzenie tego dziecka". Moja rozpacz nie miała granic .Trafiłam do
        innego lekarza , by sdzukac ratunku i....urodziłam pieknego zdrowego
        syna , dziś ma 13 lat. Myślę , ze gdybym została pod opieką tego pana
        doktora mogłoby byc różnie. Miałam z tym panem jeszcze jeden epizod ,
        napisze tylko z wielkim obrzydzeniem , ze zostawił mnie podczas
        badania z wziernikiem w pochwie i sobie poszedł na 10 minut. Czy tak
        zachowuje sie dobry fachowiec? Pozdrawiam.
      • nana30 Re: doktor Wydrzynski Autor: lor1en 30.03.06, 11:29
        podpisuję sie pod przedmowczynią. Rowniez polecam dr Wydrzyńskiego, dla mnie
        super lekarz, super fachowiec, super człowiek. Na jego wizycie czuję sie
        naprawde w centrum zainteresowania, bardzo kompetentnie prowadzi ciąże(moją juz
        drugą), jest ciepłym , sympatycznym, "niebufoniastym" doktorem.
        No nie czuje się, ze jego zainteresowanie pacjentką opiera się tylko na kasie..
        Bardzo wszystkim polecam
        nana30
      • kocianka Re: doktor Wydrzynski Autor: lor1en 06.05.08, 14:40
        czy ktoś może mi podac namiary na tego lekarza?
        szukam w necie inic nie moge znaleźc sad
        • aaniaa19 Re: doktor Wydrzynski Autor: lor1en 06.05.08, 17:40
          namiary na doktora Wydrzyńskiego-
          Kielce, ul. Warszawska 154, tel. 502250922
    • senta Re: Kielce 31.10.04, 18:25
      Nazwisko dr.Swiercza do dzis wprawia mnie w przerazenie i panike !

Calkiem niedawno,wyszlam ze szpitala kilka godzin przed operacja ktora mial
      wykonac.Miala to byc usuniecie macicy z przydatkami.Powod-miesniaki i torbiel
      na jajniku.
      Oszczedze wam szczegolow...zyje sobie calkiem spokojnie bez zadnej operacji-
      zawdzieczam ten stan dr.Chamerskiemusmile))))

Dr.Swiercz nie wykazal nalezytej starannosci w leczeniu..wolal mnie okaleczyc
      niz potrudzic sie i zaproponowac alternatywne metody leczenia.

Pobyt na prostej to koszmar ! Nic dziwnego,ze szpitalowi przeyglada sie
      prokurator...
    • karolin80 Re: Kielce 06.11.04, 22:07
      Polecam z całego serca dr Wojciecha Rokitę> Jest świetny, przyjmuje na Targowej
      i pracuje w szpitalu na Kościuszki. Dzieki niemu ciąża przebiegała sprawnie i
      poród tez(cesarka). Polecam i pozdrawiam
      • polonistka27 Re: Kielce 29.12.07, 11:07
        Heja Karolin80smile
        Na forum znalazłam Twoje info o dr Rokicie. Jak to było z Twoją
        cesarką?Musiałaś ją mieć czy chciałaś? Sama jestem teraz jego
        pacjentką i zastanawiam się ile sie płaci za cesarkę na
        życzenie.Dochodzą mnie sprzeczne opinie od 300 do 1500zł. I w
        zasadzie, to nie wiem jaki on ma do tego stosunek, nie wiesz nic na
        ten temat?Pozdróweczki
    • zulu321 Re: Kielce 25.11.04, 10:33
      Jak mysle o doktorze Świerczu TO JESTEM PRZERAŻONA.MOZE JEST DOBRYM SPECJALISTĄ
      ALE NIESTETY JA TEGO NIE MOGE POWIEDZIEĆ.Nie chce tutaj opisywać moich porzezyć
      bo zbyt dużo by mnie to kosztowału, wiem tylko jedno ze nigdy więcej do niego
      nie pójdę i nie mogę zaproponować go innym. I tak jak ktoś wcześniej napisał
      licza sie fakty a nie plotki czego jestem przykładem.
    • hajdukm dr wydrzynski 25.11.04, 20:11
      ja rowniez polecam dr wydrzynskiego; chodzialm do niego jak studiowalam jeszce
      w kielcach i to on robil mi cesarke a takze do niego chodzilam po porodzie;
      wspanialy, cieply, profesjonalny lekarz; teraz jestem drugi raz wciazy ale
      niestety mieszkam na slasku i dlugo nie moglam sie zdecydowac na innego lekarza
      mialam nawet sztanski pomysl zeby raz w miesiacu jezdzic do niego do kielc ale
      w koncu rozsadek wzial gore; NAPRAWDE POLECAM Z CALYM PRZEKONANIEM !!!!!!
    • hajdukm Re: Kielce 25.11.04, 20:13
      ja rowniez polecam dr wydrzynskiego; chodzialm do niego jak studiowalam jeszce
      w kielcach i to on robil mi cesarke a takze do niego chodzilam po porodzie;
      wspanialy, cieply, profesjonalny lekarz; teraz jestem drugi raz wciazy ale
      niestety mieszkam na slasku i dlugo nie moglam sie zdecydowac na innego lekarza
      mialam nawet sztanski pomysl zeby raz w miesiacu jezdzic do niego do kielc ale
      w koncu rozsadek wzial gore; NAPRAWDE POLECAM Z CALYM PRZEKONANIEM !!!!!!
    • aneczka50 Re: Kielce 14.12.04, 02:46
      bardzo gorąco polecam dr. Leszka Wołowca. Jest świetnym lekarzem, bardzo
      delikatny ( a jak same wiecie jest to bardzo ważnesmile), nie zbywa pacjentki
      jednym słowem, wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania, no i przede
      wszystkim jest bardzo dobrym lekarzem. Miałam styczność z wieloma ginekologami,
      ponieważ miesiąc leżałam na patologii ciąży, nie mówię tu że inni są źli, po
      prostu uważam, że dr. Wołowiec jest najlepszy, i nie jest to tylko moja opinia,
      rozmawiałam z jego wieloma pacjentkami, które to potwierdzają. dr. Wołowiec
      jest ordynatorem w szpitalu na Kościuszki,prywatnie przyjmuje na Padrewskiego w
      bramie koło kawiarni Wiedeńskiej.
    • grzecznagrzeszna Re: Kielce - ginekolog kobieta? 07.01.05, 23:08
      Czy ktoś mógłby dla odmiany polecić lekarza - kobietę? Nie wierzę, że nie ma
      dobrych ginekologów kobiet.
      • angelka Re: Kielce - ginekolog kobieta? 22.02.05, 10:44
        Ja mogę polecić dr. Anisiewicz, prywanie przyjmuje na Śląskiej, poza tym
        pracuje w szpitalu na Czarnowie. Miła, sympatyczna.
      • charl75 Re: Kielce - ginekolog kobieta? 24.07.05, 09:12
        Ja bardzo dlugo chodzilam do dr Heltman-Ossowskiej (10 lat) - w tej chwili
        przyjmuje prywatnie w takim Centrum Medycznym na ul. Przecznica (to jest taka
        uliczka prowadzaca do Targowej od ul. Warszawskiej) Jest na pewno bardzo dobrym
        fachowcem, wiele moich kolezanek wyslalam do niej jak mialy jakies problemy
        typu nadzerka i wyleczyla je, do tej pory sa zadowolone. Moze nie jest wylewna
        i trzeba ja "molestowac" pytyaniami, ale jako fachowiec jest super. Dla odmiany
        nie polecam dr Witka, przyjmuje na ul,. Kosciuszki i pracuje na Prostej -ten
        dla odmiany gawedziarz i wogole taki smieszny opowiadacz, ale jest mocno
        zdeterminowany na pieniazki
        • olga-100 Re: Kielce - ginekolog kobieta? 19.10.06, 12:16
          Sądzę, że byłaś u tej pani prywatnie?? Nieprawdaż? Ja próbowałam pójść do niej "państowowo"-makabra, chamskie badanie-a byłam w ciąży. Pytania, które powalają: "a skąd pani wie, że jest w ciąży?". Jak chciałam żeby oceniła moje (już zrobione) wyniki z hormonów tarczycowych, to zaproponowała mi wizytę prywatną- a na Dalekiej na gabinecie jak wół pisze: "ginekolog-endokrynolog". Kierowała mnie na wszystkie niezbędne badania do znajomych-oczywiście prywatnie. Jak się zaczęłam domagać skierowania na badania, które normalnie robi się w ciąży-to wyskoczyła mi z tekstem, że "ma 7zł na pacjenta". Jak już cała zielona ze złości wypisała mi skierowanie, to wredna nie wbiła wszystkich pieczątek, żeby chyba nie bardziej poniżyć-weszłam po te pieczątki jeszcze raz-to wybiegła z gabinetu i nawrzeszczała na panią w laboratorium, że śmie się ich domagać. Zero stresu-jak to w ciązy być powinno. Po badaniu bolał mnie brzuch i stwierdziłam,że więcej do niej nie pójde-bo może się to skończyć poronieniem.
          • irys_4 Re: Kielce - ginekolog kobieta? 31.10.08, 15:39
            Chciałam wszystkich, zwłaszcza ciężarne ostrzec przed panią Hetman –
            Osowską. Poznałam jakiś czas temu kobietę, która była w ciąży pod
            jej „opieką” i pani doktor nie zauważyła, że płód rośnie zbyt
            wolno, a w końcu przestał rosnąć. Ciągle się zastanawiam jak to
            możliwe, biorąc pod uwagę, że kobieta w trakcie ciąży ma robione
            przeciętnie 3 razy badanie USG. Dziecko urodziło się z dużą
            niedowagą i jako roczny, chodzący już chłopiec był niższy i chudszy
            od mojej wtedy pięciomiesięcznej córeczki. Naprawdę był to
            zaskakujący widok. Po porodzie lekarze powiedzieli tej matce, że
            wystarczyłyby dwa tygodnie podawania odpowiedniej kroplówki i
            dziecko urodziłoby się z wagą zbliżoną do normy. A kiedy ona
            powiedziała kto prowadził jej ciążę, okazało się, że znają panią
            doktor i delikatnie mówiąc - nie jest kompetentną lekarką.

Ja byłam pacjentką pani doktor przez zajściem w ciążę, pominąwszy
            to, że była niedelikatna i sprawiała wrażenie, że robi mi ogromną
            łaskę, to nie potrafiła mnie wyleczyć z prostej infekcji. Kiedy
            czwarty raz zmieniała mi leki, ja postanowiłam zmienić lekarza.
            Przypomniało mi się, że raz za parawanem znalazłam rajstopy. A było
            wtedy zimno na dworze – jak bardzo musiała być zestresowana
            pacjentka, że zapomniała założyć rajstop i wolała po nie nie wracać…
      • dorocik39 Re: Kielce - ginekolog kobieta? 25.08.07, 12:19
        Wczoraj byłam na pierwszej wizycie z moją 12 letnią córką u p.Dr.Jolanty
        Komorowskiej i szczerze mogę polecić tego lekarza innym pacjentkom.Podejście
        rewelacyjne,przemiła osoba i słyszałam że dobry fachowiec.Przyjmuje na
        ul.Paderewskego 4a w City Parku na 4 piętrze pokój.10 tel.366-00-30.Wizyta
        kosztuje 70zł+10zł wymaz z pochwy.Córka wyszła z gabinetu zachwycona i
        stwierdziła że tylko do tej pani doktor chce chodzic w przyszłości.
    • sloneczko_ip Re: Kielce 12.01.05, 08:49
      Polecam dr Marcina Miśka, przyjmuje na ul.Wojska Polskiego i w Świętokrzyskim
      Centrum Onkologii, naprawdę jest bardzo dobrym fachowcem, przemiłym człowiekiem
      i w dodatku przystojnym.
      • zabciar Re: Kielce 18.04.05, 11:32
        mily i owszem, ale przystojny? Ja chodze do niego na USG - mysle ze jest
        lekarzem godnym polecenia, latwo nawiazuje kontakt z pacjentka
      • viwiane Re: Kielce 16.06.05, 12:22
        Przez tego konowała trafiłam do szpitala, bo postawił trzykrotnie błędną
        diagnozę, teraz muszę leczyć się na bezpłodność. Gdyby wcześniej prawidłowo
        mnie zdiagnozował, nie doszło by do tego!!! Mało tego, niedawno koleżanka
        pochowała swoje dziecko, bo ten baran nie chciał zrobić jej cesarki, tylko na
        siłę chciał, żeby urodziła siłami natury - maleństwo obwiązało się pępowiną.
        Cesarke miała, ale dziecko było już martwe! Cholerny konował!!!
    • elus_ka Re: Kielce 12.01.05, 20:08
      Polecam serdecznie doktora Andrzeja Kocelę, który do niedawna pracował w
      przychodni na Olszewskiego. Był moim pierwszym lekarzem. Jest kompetentny,
      uprzejmy i sympatyczny. Prowadzi takze gabinet prywatny na Sienkiewicza.
    • ideria Re: Kielce 13.01.05, 11:22
      Polecam dr Mieczysława Chróściela, który przyjmuje na ul Równej, oraz w powiatowym centrum zdrowia na ulicy Żelaznej. Fachowiec, bardzo miły i pomocny, nie bagatelizuje żadnych pytań, idealny na pierwszą wizytę u ginekologa. Polecam!!
    • angelka Re: Kielce 07.02.05, 17:29
      Nie wiele tych info z terenu Kielc, czyżby aż tak mało osób chodziło do gina???
      mam nadzieję że moze jednak więcej osób sie tutaj wypowie i przy okazji opowie
      się który szpital (chodzi mi o oddział połozniczy) polecacie. Prsota,
      Kosciuszki czy Czarnow??? Kogo z lekarzy tam pracujacych polecacie?? Ja znam
      tylko jedną lekarkę p. Anisiewicz, która pracuje na Czarnowie. B. sympatyczna i
      miła ale chciałabym dowiedziec sie czegos wiecej i również o innch lekarzach.
      Szukam własnie lekazra który poprowadziłby moja ciążę i mysle że bylo by dobrze
      gdybym później mogła urodzic własnie u tego samego lekarza. Prosze o info na te
      tamty. Pozdrawiam serdecznie.
      • aneczka50 Re: Kielce 10.02.05, 23:32
        Co do szpitala w Kielcach to na szczęście nie leżałam we wszystkich trzech,
        więc z doświadczenia mogę Ci powiedzieć tylko o jednym szpitalu, o reszcie
        słyszałam. No więc miesiąc leżałam na patologii ciąży na Kościuszki i bardzo
        byłam zadowolona z opieki, pielęgniarki naprawdę miłe, nie żadne opryskliwe,
        tylko bardzo pomocne, lekarze również- fachowa opieka)dodam, że nie "dałam w
        łapę"). To tak w skrócie-polecam gorąco. Jeżeli chodzi o położne na porodówce
        to nie wiem, bo miałam cc. A co do lekarzy, to jak wyżej pisałam polecam dr.
        Wołowca, jak i również dr. Chamerskiego. On też jest świetnym lekarzem i
        fachowcem w swojej robociesmile, również bardzo inteersuje się swoimi pacjentkami,
        czy rodzą, już urodziły, chociaż tam nie pracuje, to przychodzi do szpitala na
        Kościuszki. Przyjmuje w przychodni na Słonecznym Wzgórzu, a prywatnie na ul.
        Równej tel. to 331-83-80. A co do innych szpitali to większość dziewczyn z
        którymi rozmawiałam w szpitalu niezbyt dobrze wypowiadała się o Prostej, że
        niemiłe pielegnarki, że niektórzy lekarze olewają, natomiast plusem było to, że
        jest więcej mniejszych sal, po dwie kobiety w sali, a nie jak na Kościuszki, po
        5. Jest tylko kilka sal gdzie leża po dwie matki. A co do Czarnowa to
        dziewczyny chwaliły sobie, że jest wyremontowany, też narzekały, że lekarze
        tacy i owacy, ale ja się tu wypowiadać nie bedę, bo tam nie leżałam. pozdrawiam
        • paula_80 Re: Kielce 21.02.05, 16:00
          Proszę o polecenie DOBREGO lekarza w Kielcach, który w swoim gabinecie
          jednorazowo wykona wszystkie potrzebne badania tj:USG, cytologia,
          bakteriologia, badanie piersi itp. Dodam, że planuję ciążę, przy czym mogę mieć
          trudności z powody endometriozy...Potrzebuję więc najlepszego specjalisty w
          mieście, który pomoże mi spełnić marzenie smile
        • kaska02 Re: Kielce 06.09.06, 21:51
          Dr. Chamerski on jest dobrym lekarzem???? w życiu tak nie powiem, ten człowiek
          nie powinien wogóle wykonywać swojego zawodu!!! chodziłam do niego jak byłam w
          ciąży zawsze twierdził, że wszystko jest wporządku, tylko szkoda że tak nie
          było. Moje dziecko dusiło się w brzuchu, nie pobierało pokarmu bo łożysko było
          już stare TO CUD że przeżyło. Urodziło się w bardzo ciężkim stanie. NIE
          CHODZCIE DO NIEGO!!!!!!!!!!!!
          • paulin-a-13 Re: Kielce 05.08.08, 12:09
            U dr. Chamerskiego bylam wczoraj, nie wiem czy jest dobrym lekarzem,
            ale przez to co zrobil ja juz do niego nie pojde. Po badaniach
            podsunal mi kupon wyciety z gazety i kazal wypelnic(widzialam ze
            tych kuponow mial powycinanych bardzo duzo). Ten kupon bierze udzial
            w konkursie na najlepszy gabinet ginekologiczny, czyli doktor
            wymusza na pacjentkach, zeby glosowaly. Moja kolezanka byla u niego
            i tak samo z nia postapil. To jest CHAMSTWO!!!!!!
    • budziocha Re: Kielce 08.02.05, 07:45
      Ja również serdeczenie polecam Dr Grzegorza Wydżyńskiego.
      Prowadził moją drugą ciążę (urodziłam w sierpniu 2004r.)
      Jest świetnym fachowcem,zawsze miły,uprzejmy,serdeczny.
      Jestem z Niego bardzo zadowolona.
      Serdecznie mu dziękuję za poświęcony mi czas i opiekę podczas porodu.
      Wyrazy uznania.
      Justyna z Kielc
      • touch98 Re: Kielce 22.02.05, 22:23
        Przepraszam,moze moje pytanie wyda sie dziwne...ale ile kosztuje mniej wiecej
        wizyta w prywatnym gabinecie.Raz kiedys poszlam do przychodni,mialam wtedy 16
        lat i trafilam na bardzo opryskliwa pania doktor, ktora zaczela na mnie krzyczec
        ze jak cos chce,np jakies badanie wykonac to tylko z mama, zreszta zamiast
        zawracac glowe to powinnam sie uczyc teraz itd.
        Prosze o odpowiedz
        • flora Re: Kielce 10.03.05, 11:08
          Polecam D. Kołodziejskiego, przyjmuje na padarewskiego i pracuje na prostej.
          Sumienny, dobry specjalista, mozna dzwonic do niego z kazdymi watpliwościami o
          kazdej porze, uczynny, wesoły i sympatyczny, Ma bardzo dobrze wypasiony gabinet
          prywatny, robi USG ( dobry sprzet)/ Prowadził moja ciąże łacznie z porodem i
          jestem nim zachwycona.
          • mgosiaczek1 Re: Kielce 14.06.05, 14:49
            mam prośbę , masz może telefon do dr Kołodziejskiego , mój nr gg 4956682
    • jojo993 Re: Kielce 01.03.05, 21:29
      Czy ktoś zna jakąś dobrą panią ginekolog?
      • mandy5 Re: Kielce 28.02.06, 15:53
        Słyszałam bardzo dobre opinie na temat p. dr. Walkiewicz. Niestety nie miałam
        przyjemności być u niej w gabinecie. Wiem napewno, że pracuje w szpitalu na
        Ogrodowej. Namiary dostałam od koleżanki, która do niej chodzi. Jest ponoć
        niedroga -30 zł za wizytę, ale za to skuteczna smile
    • asiulka1976 cytat____________-pomóżcie! 11.03.05, 10:52
      KOńskie, Skarżysko
      Autor: weda3
      Data: 10.03.2005 21:35 + dodaj do ulubionych wątków

Błagam dziewczyny pomózcie wybrzc dobrego ginekologa. Moze tez byc z Kielc,
      ale lepiej Konskie lub Skarzysko. Dzieki Pa

• ania_kielce Re: cytat____________-pomóżcie! 18.04.05, 11:37
        U mnie dr Kolodziejski nie znalazl miesniaka na wizycie w gabinecie, ale
        znalazl go jak juz bylam skierowana do szpitala przez innego lekarza wgabinecie
        w szpitalu.
        Pan dr Misiek lubi sprawic bol pacjentce gdy nie dostanie....
    • kielczanka.bis Dr Witczak 26.06.05, 20:31
      Co możecie o nim napisać, oprócz tego, że drogi jak nieszczęście? 100 zł za
      wizytę, badania specjalistyczne liczą się osobno. Dopiero idę. Warto?
      • charl75 Re: Dr Witczak 24.07.05, 09:15
        Pewnie juz bylas i pisze po fakcie, ale mialam doswiadczenie z nim podczas
        mojego dluuugiego pobytu na Prostej, kiedy lezalam jeszcze z dzidzia w
        brzuszkusmile Jego pacjentki bardzo go chwalily i przy kolejnych porodach zyczyly
        sobie tylko jego, poza tym to troche starszy od tych mlodzikow doktor, ale o
        jego kompetencjach slyszalam nie raz. Przy okazji to powiedz mi ktory lekarz
        jest niedrogi??? Bo takiego nie spotkalam??/
        • dziunia32 Dr Niziurski-szpital na Czarnowie 26.07.05, 23:41
          Dziwne,ze nikt jeszcze o nim nie wspomnial-wg mnie to bardzo dobry fachowiec i
          mily czlowiek z duzym opoczuciem humoru.Treaz prowadzi moja trzecia ciązę i
          zawsze mogę na niego liczyc.Ma gabinet z dobrym sprzętem na Placu Wolnosci a w
          nim zawsze tlumy pacjentek(stad zdziwienie,ze nie ma o nim slowa).Ma doktorat z
          endokrynologii-niejednej dziewczynie pomogl w leczeniu nieplodnosci.
          Polecam!
          • dziunia32 Re: Dr Niziurski-szpital na Czarnowie 26.07.05, 23:43
            ...przepraszam za literowki...
          • magier10 Re: Dr Niziurski-szpital na Czarnowie 26.11.08, 19:29
            Kobieto co Ty piszesz ja chodziłam całą ciąże prywatnie do niego a jak poszłam
            do szpitala i zrobiono mi ktg to nawet ni spojżał na nie a za wizytę wziął
            normalnie jak w gabinecie a nawet mnie nie dotknął telefony odbierał owszem ale
            w czasie ciąży a jak było dzień do porodu to mi powiedział ze on do szpitala nie
            może wchodzić bo strajkuje życze powodzenia i oby się nic nie działo bo on Ci
            nie pomoże wtedy ja byłam nie jedna na lodzie przez tego fachowca jak to go
            nazwałaś pozdrowionka
    • dariaza Re: Kielce 01.08.05, 11:07
      Ja serdecznie polecam dr Wołowca ze szpitala na Kościuszki, prywatny gabinet na
      Paderewskiego. Nie ma "wypasionego" gabinetu, ale jest bardzo profesjonalny i
      oprócz własnych bardzo dobrych doświadczeń słyszałam o nim od wielu kobiet
      wiele dobrego. Nie tylko jako położnik jest bardzo dobry, a i z innymi
      problemami ginekologicznymi świetnie sobie radzi. Mogę też polecić dr
      Chamerskiego, ale ... no właśnie. Bardzo pazerny na kasę, robi w gabinecie masę
      badań, które nie wiem czy są potrzebne a kosztują, no i ma specyficzny dowcip,
      których w tak stresującej sytuacji jak wizyta u ginekologa może jeszcze
      bardziej zestresować. Ale specjalistą moim zdaniem jest dobrym.
      • sad_anna Re: Kielce 28.12.05, 13:24
        To ja napiszę o Pani, dla odmiany, żeby nie było, że w Kielcach tylko panowie
        przyjmują smile. Z czystym sumieniem mogę polecić dr Jolantę Komorowską. Przyjmuje
        na Sienkiewicza - brama bliżej dworca, na przeciw sklepu "Jarmark".
        Przesympatyczna, kompetentna, delikatna.
        • edytaf5 Dorota Kowalik 29.12.05, 12:34
          Czy ktos moze mi o niej cos powiedziec? Ja bylam u niej jak narazie raz, ale mam
          o niej jak najlepsze zdanie. Wczesniej bylam u ginekologa przyjmujacego w
          przychodni na Uroczysku. Fakt, byl mily, ale samo badanie bylo dla mnie po
          prostu koszmarem! Myslalam, ze nie wytrzymam, a on nic sobie z tego nie robil!
          Na szczescie poszlam do dr Kowalik. Bardzo mila, sympatyczna, pocieszy,
          wytlumaczy, pomoze. I poswiecila mi naprawde duzooooooo czasu smile Polecam!!!
    • zgagunia oczywiscie że dr. Niziurski 31.12.05, 13:07
      Polecam dr. Niziurskiego, prowadził ciążę mojej siostry, teraz prowadzi moją.
      Potrafi w każdej sytuacji uspokoic pacjętkę, i można do niego dzwonić
      praktycznie w kazdej chwili i pytać o to co niepokoi. Poza tym w Jego gabinecie
      na placu wolności można od razu zrobic usg, i nie jest bardzo drogi. Oprócz tego
      swietny fachowiec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka